• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

görümcem yüzünden eşimden ayrılıyorum

mina01

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2010
64
0
36
Aydın
görümcem kardeşini benden çok kıskanıyor ön plana geçmemi bir türlü kabullenemiyor... daha 6 aylık evliyim. bana küfür etti canımı elimden aldın dedi ve daha birçok şey yaptı. son 1 aydır kavga ediyor benimle bugüne kadar sesimi çıkarmadım ama artık patladım. bana direk diyor ki "düğünden sonra psikolojim bozuldu benim kardeşimin sesini bir gün duymadan yapamam kocamı ve çocuklarımı gözüm görmüyor bir tek kardeşim olsun yanımda yeter" diyor bu ne demek hala anlamış değilim. evlendikten sonra beni aramıyor, önceden hergün arardı diyor halbuki öyle birşey yok haftada 1 kez o çaldırır eşimde arardı. ki eşim 13 yaşında evden ayrılmış okul muhabbetine. 4 yıldır eşimi tanıyorum kaldığı yerde bekar evindeydi görümcem 1 saat mesafedeyken bile hiç gelip gitmedi. bize huzur vermiyor eşimde ağzını açıp da bir kelime etmiyor ancak gelip bana bağırıp çağırıyor. dayanacak gücüm kalmadı bugünde kavga ettik ben de gideceğimi söylediğim ayrılmak istiyorum dedim sesini kesti gitti yattı... sinirim çok bozuldu

Canım çok tatsız bir olay gerçekten.
Görümcen mutluluğunuzu istemiyor açıkça.
Bence normal bir insanım yapıcağı davranışlar değil bunlar. psikolojisi ciddi anlamda bozuk bana göre. hatta şizofren bile olabilir.
eşiniz neden size bağırıyor ki?
açık açık anlatın olanları. hatta bir gün sesini kaydedip dinletin eşinize size inanmıyorsa. bu evlilik bu yüzden bitmemeli bir çözümü olmalı.

Son düzenleme:
eşim biliyor zaten bana haksızsında demiyor bıktım artık diyo ben napayım diyor sen çözüceksin diyorum çok biliyosun sen herşeyi diyor ama ablasına tek kelime etmiyor

eşim biliyor zaten bana haksızsında demiyor bıktım artık diyo ben napayım diyor sen çözüceksin diyorum çok biliyosun sen herşeyi diyor ama ablasına tek kelime etmiyor

allah ıslah etsın.. gerçekten normal bir durum değil.. kadın bildiğin manyak yahu.. kocan ya bu işi çözer ya da seni kaybeder.. senin günahın ne ya ?? çekmek zorunda mısın böyle bir manyaği ?? gece gece sinirlendim valla..

biletimi aldım memleketime dönmek için gözünün önünde sesini bile çıkarmadı sonra da gidip yattı evlendiğim güne lanet ettim bi insan kardeşine bu kadar düşkünse onun mutluluğunu ister benimde 3 yengem var bugüne kadar hiç sorun yaşamadım kardeş gibiyiz hep bi sıkıntımız olsa onlar beni arar ben onları ararım hatta abimle yengem boşandı ben 4 aydır tekrar evlensinler diye uğraşıyorum

sen de adanalısın galiba.. valla toprağim koca kahrı çekiliyo çekilmesine de onların yanında getirdiği eşontiyonların böyle saçma sapan hareketleri inan çekilmiyor.. hemen ayrılacam diye kendini şartlandırma.. önce güzelce tavrını koy.. hiç bir şekilde sen muhattap olma görümcenle.. bu konu hakkında konuşma etme.. yuvana bak.. kocana bırak.. ama adamın de kafasını yeme ablan şöyle ablan böyle diye.. çünkü erkek milletine ailesini kötüledin mi amann amannn ailesi kraliyet soyundan gelmiş gibi havalara giriyor laf söyletmiyor sen suçlu olup oturuyosun.. o yüzden politik davran.. çook üzülüyorum böyle 3. kişiler yüzünden yuvalar sallanınca.. benim ablam da bu sebeplerle boşandı.. kıza bi rahat vermediler... onun da görümcesi eniştemin eski nişanlısını arar yengecimm diye hitap ederdi ablamın yanında.. aman aman neyse.. halledersiniz inşallah

biletimi aldım memleketime dönmek için gözünün önünde sesini bile çıkarmadı sonra da gidip yattı evlendiğim güne lanet ettim bi insan kardeşine bu kadar düşkünse onun mutluluğunu ister benimde 3 yengem var bugüne kadar hiç sorun yaşamadım kardeş gibiyiz hep bi sıkıntımız olsa onlar beni arar ben onları ararım hatta abimle yengem boşandı ben 4 aydır tekrar evlensinler diye uğraşıyorum
o görümceni Allah bildiği gibi yapsın çok üzüldüm canım :(

sen niye hemen memleketine gitmeye karar verdin ki canımm .. hele sabah ola hayrola.. düzelir canını sıkma..

Madem esin de olayin farkinda senin yapacagin en iyi sey onlarin arasinda kalmaktan kacinmak bence. gorumcen laf ederse onu kardesine yonlendir, yani iliskilerine senin karismadigina, kendi aralarinda halletmeleri gerektigine inansin. Beni aramiyor, etmiyor diye sana gelmesin yani, onla konussun, aralarinda kalma. Laf tasima. Gorumcen ne derse desin, telefonu kapatinca unut gitsin, kocanla bu konuda tartismaktan kacin. Bir sure sonra bakti sonuc cikmiyor, pesinizi birakir. Ne kocanin lafini ona, ne onun laflarini kocana, boylece huzurunuz bozulmaz. Iki kardes ne halt ederlerse etsinler, karisma bosver. Olayin merkezinde kalma, disinda kalmaya bak. Kimse icin de evliligini bozma, degmez, o kadar mi kiymetli gorumcen?

ben 5 aydır eşime hiç bunlardan bahsetmedim canı sıkılmasın diye problemleri görüyordu kendi konuştu benimle ve ben kimseyle kötü olmak istemiyorum sen ablanla güzel bi şekilde konuş hallet aramız bozulmasın diye uğraşıyordum ama son 1 aydır üstüme gelip duruyor üstelik eşim benim ailemle ilgili tek bi sıkıntı olsa hemen bana şikayet ediyor örnek vereyim annem evimize geldi kadın yemek yapmış güzelce eşim gelmiş diyor ki ben o yemeği yemem söyle annene ısrar etmesin diyo

anladım canım.. ama inan bana çoğu insan yaşiyor bu tip sorunları.. ha seninki kadar saplantılı bi görümcem hiç olmadı (evli değilim nişanlıyım) ama ben de çook iyi anlaşmama rağmen nişanlımla görümcem yüzünden çoook tartişiyoruz.. önemli olan bu tip insanlarla baş edebilmektir aslında.. böyle senin huzurunu bozan insanları öyle gözünde büyütmeyeceksin.. görümcen kardeşimi elimden aldın diyormuş sana, derse desin, isterse davul çalsın kapında ver kardeşimi diye.. kulaklarını kapatıp görmezden geleceksin.. kolay değil deme inan kolay..sadece bu tip sorunlu insanları gözünde büyütme.. allah ıslah etsin psikolojileri bozuk de geç.. sen kulağini kapatıp görmezden gelirsen ne yapabilir ki ? sana en kötüsü ne yapabilir... anca konuşup konuşup moral bozar.. e sen de izin vermezsin bu duruma.. görüşmezsin olur biter.. mesafe çok güzel bişey ilişkilerde.. koy tavrını hiççççç muhattap olma onun seviyesine düşüp amaçlarına ulaşmasına sebep olma..

benim sıkıntımı paylaşmıyor ben dırdır edip başınıda yemiyorum. çok üzülüyorum bunuda görüyor afedersin bu kadın bana seni alan yatırır s.... kaldırır diker diye küfür etti bunu eşime söyledim sesini çıkarmadı bu olaylar üzerine bi de yanımda ablasını arayıp güzel güzel konuşuyor gülerek. sinir küpü ettiler beni bi de kadın olan biteni ayaklı gazete gibi bütün millete anlatıyor tabi kendi tarafından sonra beni arayan arayana

esin cok ayip yapmis ablasinin o lafindan sonra. seni sevdigine inaniyosan sakin taciz verme. yalvart onu. terbiyesizlige bak ya gorumcede.

ne olursa olsun şuan yalvarsada kalmıcam gidicem anneme ki şunu anlasın yanlız kalsın düşünsün çok sevdiği ablası gelip bir gün bakmaz ona değerimi anlasın ya her zaman bana ailemden çok senin emeğin var üzerimde diyor onları kırmamayı üzmemeyi biliyorsa bana karşıda öyle olmak zorunda

offf offf nedir bu gençlerin çektikleri....kaynana ve görümce dertleri yuvalar yıkıyor, yazıktır çok yazık.....kızım var görümce adayı, şahsımda kayınvalide adayı, rabbim bize kader kıymet bilmeyi ve bilenlerle karşılaşmayı nasip kılsın....
lütfen yaradana sığınıp kendiniz için sabır, karşı taraf içinde akıl, fikir, ıslah dileyin....yuvanızının yıkılmasına izin vermeyin ve eşinizi de içinde bulunduğu bu çıkmazda yalnız bırakmayın...zor günler birlikte atlatılmalı, vazgeçmek yok....
bütün bunları kayınvalideniz görüp duymuyor mu, kızına dur demek için ne bekliyor...bir anne evlatlarının huzurunu, mutluluğunu,yüzünün güldüğünü görmekten başka ne ister ki....:kkk:

beni dışlıyorlar zaten benimle ilgili değil oğullarına çok düşkünler hatta aşırı kayınvalidem de görümcemden farklı değil sadece laf söyleyemiyor kocama 3 yaşındaki çocuk gibi davranıyor eşimin ailesi hep ön plana geliyor 6-7 aydır biz bi aile olamadık ne olsa eşimi arayıp söylüyorlar abisi ablası annesi babası haftada en az her biriyle 10 defa görüşüyor ben akşam yemeği hazırlıyorum giyinip süslenip kocamı bekliyorum kocam geliyor elinde telefon ya babası ya abisi bahçede 1 saat telefonla konuşuyor sürekli aynı şey oluyor yemeklerim soğuyor içimden bişey yapmak gelmiyor

kadından uzaklasma tasınma ihtimalin yokmu?telefonlarını acma.hiç bir sekilde iletişim kurma.esinle otur konus.eger eşin evliligin için hiçbir halt etmiyorsa boşa gitsin ozamn..

beni dışlıyorlar zaten benimle ilgili değil oğullarına çok düşkünler hatta aşırı kayınvalidem de görümcemden farklı değil sadece laf söyleyemiyor kocama 3 yaşındaki çocuk gibi davranıyor eşimin ailesi hep ön plana geliyor 6-7 aydır biz bi aile olamadık ne olsa eşimi arayıp söylüyorlar abisi ablası annesi babası haftada en az her biriyle 10 defa görüşüyor ben akşam yemeği hazırlıyorum giyinip süslenip kocamı bekliyorum kocam geliyor elinde telefon ya babası ya abisi bahçede 1 saat telefonla konuşuyor sürekli aynı şey oluyor yemeklerim soğuyor içimden bişey yapmak gelmiyor

mina01 evliliğin ilk ayları, hatta ilk yılları zorlu bir süreçtir. eşiniz yardan mı geçsin, serden mi geçsin durumlarında olabilir..evliliği okulu yok ki,deneme yanılma yötemiyle işler ilerlerken birde bu ailesel pürüzler çıkıyor ortaya işte o zaman gel çık işin içinden durumları...
yaşlarınız kaç acaba...

Son düzenleme:
Back
X