• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gorumcem yuzunden evliligimden vazgececegim...

Defalarca soyledim gorumceme cocuk korkuyo huysuz oluyo lutfen girmeyin bu sekil. Tamam diyo 2 gun sonra geri ayni sekil. Esimle konustum her defasinda söyle rahatsız oldugunu diyor ama bu sefer diyeceğim ya sen söylersin guzelce yada bu iş kotuyee gidecek
Eşin söyle diyorsa kendin söyle dilini yutma. Annesinin arkasına saklanan çocuklar gibi sen söyle ben söyleyeyim nedir ? Al karşına konuş çocuğum korkuyor izinsiz eve girilmez defalarca uyardım anlamıyorsun kırmk istemiyorum seni bura benim evim deyiverin. Aynı şeyi tekrarlarsa da çok rahatsızsan ki akraba olsun ne olursa olsun benden habersiz evime girip evimi kullanırsa burası dingonun ahırı değil haddini bil derdim .

Görümcenize hiç cevap vermeyin ve bundan sonra hep mesafeli olun. Yaptıkları çok ayıp. Bizim iki gelinimiz de annemlerle aynı apartmanda. Onlar davet etmeden gidip gelinmez evlerine. Ben gideceksem babama giderim. Onlar gelmek isterse oraya gelir. Onun dışında, onlar davet ettiklerinde gidilir evlerine.

Aaaaaa o ne yahu anasına ne kadar istiyor ise gelsin ama bir üslup öğrensin bir eve geliyor kapı çalmayı öğrensin yenge kim onu öğrensin

Kizlarrr cevaplariniz o kadar motive edici ki supersiniiiiz😍😍👌 durumlr su sekil gelisti
Anahtarimizi aldik bu onemli bi konuydu.
Esim gorumcemle cok sert sekilde konusmus demis ben dahi rahatsiz oluyorum artik gelmenden esime ne diyeyim gelin yani kiz kardesin degil ne degil.
Gorumcem asiri tuhaf bi tepki vererek bize yani esim ve bana iftiralar atmata basladi biz kafayi yemisiz oyle bisey yokmus ruya goruyomusuz vs vs esim cok uzuldu tabi bu duruma ama.yapcak bisey yok artik onun ablasi benimde gorumcem yok bu sekil bitti. Olgun sekilde tepki verseydi bu sekil olmazdi ama sucunu iftira ve yalanlarla bastirmak isteyen bi kisiyi hayatimda istemiyorum dedum ve saygi gordum esim tarafindan sagolsun.

İlk işin kapınon anahtarını değiştirmek olsun ve yüzlerine söylespat pat istemiyorum bu şekil davranmanızı burası benim evim öyle girip çıkamazsınız diye
Esinle konuş anlayışlı bi insanmı yoksa ana kuzusumu

Kizlarrr cevaplariniz o kadar motive edici ki supersiniiiiz😍😍👌 durumlr su sekil gelisti
Esim gorumcemle cok sert sekilde konusmus demis ben dahi rahatsiz oluyorum artik gelmenden esime ne diyeyim gelin yani kiz kardesin degil ne degil.
Gorumcem asiri tuhaf bi tepki vererek bize yani esim ve bana iftiralar atmata basladi biz kafayi yemisiz oyle bisey yokmus ruya goruyomusuz vs vs esim cok uzuldu tabi bu duruma ama.yapcak bisey yok artik onun ablasi benimde gorumcem yok bu sekil bitti. Olgun sekilde tepki verseydi bu sekil olmazdi ama sucunu iftira ve yalanlarla bastirmak isteyen bi kisiyi hayatimda istemiyorum dedum ve saygi gordum esim tarafindan sagolsun.
İyi sevindim senin adına eş çok önemli bu konuda

Gözünüz aydın kurtulmuşsunuz.
Merak ettiğim şey bu kadar şey olurken kayınvalideniz ne yaptı ?

Çözülmüş şükür

8 senelik altlı üstlü oturuyorum anahtar versemde kimse benden habersiz evime gelemez bu laubalilik olmuş bence.

Ne münasebet çocuk aglıyor diye ben yokken eve girmek öyle birşey daha ilk gördüğünüzde uyaracaktınız.

8 senelik altlı üstlü oturuyorum anahtar versemde kimse benden habersiz evime gelemez bu laubalilik olmuş bence.

Ne münasebet çocuk aglıyor diye ben yokken eve girmek öyle birşey daha ilk gördüğünüzde uyaracaktınız.
Terbiyesiz patavatsiz olunca boyle oluyor simdide biz sucluyuz tobe tobe deli bu kadin benden uzak dursun aman

İftira ve yalanlar mı🙄🤦‍♀️ gözünüz aydın olsun 😄

Laf geçirebiliyor muyum ne demek ? Çocuğunu eğitmesini bilecek, kimsenin kimseyi rahatsız etmeye hakkı yok. Gerçi doğru olduğunu düşünmüyorum kendi kardeşinin evi sizi adamdan saymıyor rahatça, hatta siz evde olmadığınız vakit bile gelebiliyor. Şimdi hemen kayinvalideyi aramış sizi kötülemiştir.

Ben yine diyorum o ortamdan uzaklaşıp ayrı bir yere taşınmadığınız sürece sorunlarınız bitmeyecek.
Hiç şaşırmadım dediğim gibi olmuş.

Sabır sınıyorlar resmen Eşin yapamıyorsa sert bi dille Sen uyaracaksın maalesef.Al Kv anahtarı sök zilin kablolarını açma kapıyı bu kadar darlamak olmaz ki

edit:Şimdi en son yazdığınızı okudum ve sizi alnınızdan öpmek istiyorum.Çoktan yapmanızgerekiyordu ama buna da şükür yakanızı kurtarmışsınız o terbiyesizden

Sabır sınıyorlar resmen Eşin yapamıyorsa sert bi dille Sen uyaracaksın maalesef.Al Kv anahtarı sök zilin kablolarını açma kapıyı bu kadar darlamak olmaz ki

edit:Şimdi en son yazdığınızı okudum ve sizi alnınızdan öpmek istiyorum.Çoktan yapmanızgerekiyordu ama buna da şükür yakanızı kurtarmışsınız o terbiyesizden

Tesekur ederim biraz can sıkmış olsa bile kurtuldum cunku dunden belli yaptigi tek is butun esimin ailesini tek tek arayip gelin bizleri evine istemiyor ben 5 10 dk girip cocuk sevip cikiyorum o bile laf oldu gitmeyin kimseyi istemiyo gibisinen. Afedersinizde kim ister her zmn haberin olmadan gunde 2 3 kere gorumcen gelecek sana bu kiz uyuyor mu yemek mi yapiyo telefona arkadasiyla mi dertlesiyo hic bunlari dusunme sen patavatsizca gel sonra 5 dk gelmem sorun oldu EVET SORUN OLDU ayy darlandim dunden belli

Hiç şaşırmadım dediğim gibi olmuş.
Evet oyle olacagi kesindi ama umrumda degil tabi esim uzgun suan ki duruma annesi ablasi kus daha da konusmayiz diyolar cunku sert sekilde konusmus fln fln ve sozde gorumcemin darildigi nokta ben degilde neden kocan yani kardesi soyluyo bunlari. Ne fark ederk ki bu evde ikimiz yasiyoruz ikimizi ilgilendiren bi konu ve boyle seyleri bana gore kardesi demesi daha az kirici olur ki gelin demesinden. Hemde ne ugrasacagim 2 senedir anlatamadigim lafi simdi hic anlatamam

Back
X