- 12 Nisan 2015
- 12.939
- 50.831
- 798
- 35
- Konu Sahibi Balkaymakbebegim
Anahtarınızı neden almıyorsunuz ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşinizi tebrik ettim. İnsalah derdinize çare olur.Tekrarr merhaba sabah esimle konustum ve oda is yerindeyken ablasini aramis ne konustular bilmiyorum ama gorumcem bana mesaj atmis sesli iste ben hergun gelmiyorum hem senin cocugun buyusun gorcem laf gecirebiliyon mu vs vs artik hic ugramam ben insanlarin ozeline saygili bi insanim fln fln yalandan savunmalar cevap dahi vermedim
Nasıl bu kadar sabırlı olabiliyorsunuz anlatsanıza ben görümcelerimi cok severim ama cocukluları sımarıktır evime ayda 1 geldiklerinde bile cocuklar yüzünden başım şişiyor sadece 1 akşam düşün. Senin yerinde olsam kıyameti koparırım cocuk aklı kesmiyorda görümceninde mi kesmiyor fazla yüz vermişssinMerhaba arkadaşlar, ben 2 yıllık evliyim ve 4 aylık bir kızım var. Eşim tek erkek çocuk, bir tane ablası var babasız büyümüşler yani tek başına kaynanam var. Eşim annesine yakin olmak istedi tek bayan olduğu icin bende kendi annemin tek başına kalkmasını istemem o yüzden kabul ettim altli ustlu oturuyoruz. Ama malesef eşim bana demedi ki allahın her günü görümcem ve kızı annesine gelir. Eşinin ailesiyle gorusmuyor esiylede anlasamaz cok annesine gelir her gun ( 2 senedir gelmedigi 1 gun olmadi ). Annesine gelmesi beni ilgilendirmez ama sorun baska. Gorumcem hergun annesine gelirken bana gelir kiziyla hemde pata kute kapimi kitlemem Cunku kitledigim an kiracak gibi vuruyolar bebeğimi korkutuyolar. Ve ben bu durumdan bıktım evimde misafir olsun arkadaslarim olsun pat diye daliyolar utaniyorum ve gunde 3 4 kere bana iner işim olsun olmasın veya telefonda oliyim umrunda değil. Ve en kötüsü evimin anahtarı kaynanamda var ne olur olmaz diye biz evde yokken gorumcemin kizi ille bize girmek istiomus susturamiyolarmis onlarda bi sokuyo düşünün evde yokuz ebi dagitio eve geliyorum ev darma duman deli olacagım artik dayanamiyorum hergun bu cileyi cekmeye. Bebeğim i her gun patkut girisleriyle uyandiriyolar evimde çocuğumu buyutemiyorum sağlıklı şekilde. Eşim le konuscam ve eğer devam ederse kizimi alip gidecem..
Saygılı hali buysa saygısız halini düşünemiyorum. Neyse, biraz bekleyin baktınız ki bu laflarını unutup tekrar aynı davranışlarda bulunuyor. O zaman anlayacağı dilden sert bir şekilde konuşacaksınız. "Evime gelmeni istemiyorum,rahatsız oluyorum" diyeceksiniz. Bu kadar!Tekrarr merhaba sabah esimle konustum ve oda is yerindeyken ablasini aramis ne konustular bilmiyorum ama gorumcem bana mesaj atmis sesli iste ben hergun gelmiyorum hem senin cocugun buyusun gorcem laf gecirebiliyon mu vs vs artik hic ugramam ben insanlarin ozeline saygili bi insanim fln fln yalandan savunmalar cevap dahi vermedim
Görümceniz hasta. Ben şahsen evinizi çoçuğunun degil bizzat kendisinin dagittigini düşünüyorum. Ben olsam oradan uzak bir yere tasinirdim (herkesin aklina her estiginde çat küt gelemeyecegi bi yere). okudugum kadariyla esinizin annesi de yalniz degil. Pek ala gorumceniz hep dibinde. Bir de ben sizin yeriniz de olsam. Kapıya "kapıya öküzz gibi vurmayın" diye not ilistirirdim. Lafı olursa da "şu kargocular her gün kapıya "öküzzz" gibi vueuyolar. Laftan anlamıyor hayvanlar!!! derdim
2 buçuk yaşında oğlu olan bi anne olarak yazıyorumTekrarr merhaba sabah esimle konustum ve oda is yerindeyken ablasini aramis ne konustular bilmiyorum ama gorumcem bana mesaj atmis sesli iste ben hergun gelmiyorum hem senin cocugun buyusun gorcem laf gecirebiliyon mu vs vs artik hic ugramam ben insanlarin ozeline saygili bi insanim fln fln yalandan savunmalar cevap dahi vermedim
Evin anahtarını değiştirin, kapınızı kitleyin, kapıya da bebek uyuyor lütfen zile basmayın yazısı asın. Bir şey derlerse de bebek uyanıyor vs deyin geçin.Merhaba arkadaşlar, ben 2 yıllık evliyim ve 4 aylık bir kızım var. Eşim tek erkek çocuk, bir tane ablası var babasız büyümüşler yani tek başına kaynanam var. Eşim annesine yakin olmak istedi tek bayan olduğu icin bende kendi annemin tek başına kalkmasını istemem o yüzden kabul ettim altli ustlu oturuyoruz. Ama malesef eşim bana demedi ki allahın her günü görümcem ve kızı annesine gelir. Eşinin ailesiyle gorusmuyor esiylede anlasamaz cok annesine gelir her gun ( 2 senedir gelmedigi 1 gun olmadi ). Annesine gelmesi beni ilgilendirmez ama sorun baska. Gorumcem hergun annesine gelirken bana gelir kiziyla hemde pata kute kapimi kitlemem Cunku kitledigim an kiracak gibi vuruyolar bebeğimi korkutuyolar. Ve ben bu durumdan bıktım evimde misafir olsun arkadaslarim olsun pat diye daliyolar utaniyorum ve gunde 3 4 kere bana iner işim olsun olmasın veya telefonda oliyim umrunda değil. Ve en kötüsü evimin anahtarı kaynanamda var ne olur olmaz diye biz evde yokken gorumcemin kizi ille bize girmek istiomus susturamiyolarmis onlarda bi sokuyo düşünün evde yokuz ebi dagitio eve geliyorum ev darma duman deli olacagım artik dayanamiyorum hergun bu cileyi cekmeye. Bebeğim i her gun patkut girisleriyle uyandiriyolar evimde çocuğumu buyutemiyorum sağlıklı şekilde. Eşim le konuscam ve eğer devam ederse kizimi alip gidecem..
Hayır sakın bu kadar boş bir şey için ev terketmek olmaz.Önce kayınvalidenize bi gün gidin diyin ki anahtarı içerde unuttum anne anahtarı verr misin?Sonra anahtarı alıp bir daha da verme.Sorarsa da tamam getirirm bir ara vs diyip onu da bi güzel unutup geçiştir.En önemli ayrıntı bana göre anahtarın kayınvalide de olması ben o şekilde alıp bir daha da vermedim ve artk kafam çok rahatMerhaba arkadaşlar, ben 2 yıllık evliyim ve 4 aylık bir kızım var. Eşim tek erkek çocuk, bir tane ablası var babasız büyümüşler yani tek başına kaynanam var. Eşim annesine yakin olmak istedi tek bayan olduğu icin bende kendi annemin tek başına kalkmasını istemem o yüzden kabul ettim altli ustlu oturuyoruz. Ama malesef eşim bana demedi ki allahın her günü görümcem ve kızı annesine gelir. Eşinin ailesiyle gorusmuyor esiylede anlasamaz cok annesine gelir her gun ( 2 senedir gelmedigi 1 gun olmadi ). Annesine gelmesi beni ilgilendirmez ama sorun baska. Gorumcem hergun annesine gelirken bana gelir kiziyla hemde pata kute kapimi kitlemem Cunku kitledigim an kiracak gibi vuruyolar bebeğimi korkutuyolar. Ve ben bu durumdan bıktım evimde misafir olsun arkadaslarim olsun pat diye daliyolar utaniyorum ve gunde 3 4 kere bana iner işim olsun olmasın veya telefonda oliyim umrunda değil. Ve en kötüsü evimin anahtarı kaynanamda var ne olur olmaz diye biz evde yokken gorumcemin kizi ille bize girmek istiomus susturamiyolarmis onlarda bi sokuyo düşünün evde yokuz ebi dagitio eve geliyorum ev darma duman deli olacagım artik dayanamiyorum hergun bu cileyi cekmeye. Bebeğim i her gun patkut girisleriyle uyandiriyolar evimde çocuğumu buyutemiyorum sağlıklı şekilde. Eşim le konuscam ve eğer devam ederse kizimi alip gidecem..
Cevap verme sakın.. artık mesafeli dur ki yüz bulamasınlarZaten öncesinde bir sınır koymalıydınız.Tekrarr merhaba sabah esimle konustum ve oda is yerindeyken ablasini aramis ne konustular bilmiyorum ama gorumcem bana mesaj atmis sesli iste ben hergun gelmiyorum hem senin cocugun buyusun gorcem laf gecirebiliyon mu vs vs artik hic ugramam ben insanlarin ozeline saygili bi insanim fln fln yalandan savunmalar cevap dahi vermedim