Ben bu yasima geldim boyle senaryo gormedim cok uzuldumacıtasyonun böylesi yani
Abisini arayacagimi tahmin etmedi muhtemelen cunki cok resmidir abisi esimede anlatmam ona guvendi galibaGerçekten ihtiyacımız olsa kimseyi arayıp söyleyemeyiz..millet yalan atıyor birde.Ayıp..ayrıca ailede bunu duyulacağını da bilmiyor mu ? Ayrıca herkesin evi barkı varmış ne güzel insanların yuvalarından,mutluluklarından ne isterler anlamıyorum..Allah böyle insanları uzak tutsun hayatımızdan inş..
Muhtemelen abisi arayip hesap sormustur tekrar aramak istemiyorumszde öğrendklerni vurun yüzüne
Ben uzak durmaya calisiyorum zaten kim olsa acim yemegim yok derse kosa kosa gidecegimi biliyor bunu kullanmasi beni sinir ettiUzak dur... Kafanı yorma.. Kardeşi anası babası var.. Onlar düşünsün
Abisini arayacagimi tahmin etmedi muhtemelen cunki cok resmidir abisi esimede anlatmam ona guvendi galiba
Elimden geldigince yardim ederim benim kardesim ayni durumda olsa ayni seyi onada yaparim ama olmayan birseyi var gibi gostermesi sinirlendirdiVay arkadaş bi tek ben boyleyim saniyordumçok güzel keriz yerine konuluruz, çok cabuk inanir yyardim etmeye kalkariz
Bizimde cok borcumuz var kredi karti dugun icin cektigimiz kredi kiramiz faturalar herhalde parayi kendine kullanacaktiOlabilir..ama ben parayı ne yapacakmış onu çok merak ettim.yani amacı ne olabilir ki ? eşinizle aranızda bir kavga nedeni olamaz bu..eşinizin kardeşine atacağınız paradan mutlaka eşinizin haberi olurdu parayı yollamadan..ahh yuva yıkmaya çalışanlar..ahh..
Beni nasil bu oyuna inandirdi uzuntuden yemek yemedim o acken ben nasil yerim diye benim ailemde zor zamanlar yasadi tirnaklarimizla bugune geldik bunu koz olarak kullanmasi hic dogru degilHer işte bir hayır vardır. Bu vesileyle bu hanıma kesinlikle güvenmemeniz gerektiğini görmüş oldunuz...
Dimi gercegi ogrendigimde suratimdaki ifade aynen smiley gibiydi yazik gercektenTurk filmlerinden firlamis gibi
Yok canim abisi onlar size versin dedi dusun ki o kadar eminnerdeyse biz toplayalım verelim bişeyler yapalım diyecektim
Sizde ne kadar iyi niyetlisiniz hemen avans cekiyorsunuz...yaziklar olsun boylelerine. Sayelerinde kimseye guven kalmiyorDimi gercegi ogrendigimde suratimdaki ifade aynen smiley gibiydi yazik gercekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?