Biz ondan hic istemedik ki hatta dugunumuzde ceyrek takti kp vefaat etmisti geri vereyim ihtiyaciniz olur dedim istemediBenim gorumcede para bol antalyadan ev aldi. Hep yok der durur. Evide krediyle almis yalana bak. Hollandadan kredi verecekler tr den ev alacak yalanin batsin burdan ev alirken bile krediyi zor veriyorlar trden ev almak ici niye kredi versinler sirf kimse para istenesin diye yok diyor. Allahim boyle insanlara muhtac etmesin. Belki sizin gorumcede kimse para istemesinn diye bir hikaye uydurmustuk
Siz iyi niyetle uyarmışsınız..Allah'a havale edin kendi haline bırakın..Allaha havale ediyorum bende insallah bu yaptiklari ayaklarina dolanmaz cocuk istiyor olmuyor hep soyledim kotu kalpli olma Allah en istedigin seyi vermez diye galiba anlamamis beni
İrsi anneside oyle psikolojik sorunlari var hatta 2 abisininde tedaviye ihtiyaci var ama ilgilenen yok
Amin insallahAy cok kotu ya. Allah sifa versin insallah.
Oyle yapicam Allah kimseyi zorlukla sinamasinSiz iyi niyetle uyarmışsınız..Allah'a havale edin kendi haline bırakın..
İyi geceler hanimlar gorumcemle aramiz kotuydu malesef bosanmamiz icin ellerinden geleni yaptilar ben aramiyordum bugun kendisi aradi esi isten cikmis 3 aydir maasini alamamis iceriye olan borcu vardi onu maasina sayip kapatmislar
Simdi esi yeni bir is bulmus ama durumlari kotuymus tupu yokmus yemek yapamiyor elektrigini kesmisler kredi kartlarini odeyememisler marketten hic birsey alamiyorum diye dert yandi, buyuk abisinin maddi durumu iyi onu arayip istemis cevap vermemis, o kadar uzuldum ki anlatamam kendi kardesim ac olsa parasiz olsa ne yaparim ederim borc harc yardimim dokunur diye is yerinden avans istedim ayin 5.de maas yatacagi icin avans vermediler malesef
Esimin abisini aradim durumu anlattim ayin 5.de yardim edicem dedim. Abisi babasinin ona her ay 800 lira verdigini ihtiyaci olsa onun arayip isteyecegini soyledi sok oldum seni aramis abi ilgilenmemissin dedigimde oyle birsey olmadigini soyledi maddi olarak herhangi bir sey yapma onlarin evi kendisinin ayrica fatura mutfak giderkerinin kaynanasinin karsiladigini soyledi. Ben inanmadim esime sordum oda abisinin dediklerini tekrarladi resmen. Elimde olmayan bir parayi verecektim bu yaptigini asla affetmiycem resmen beni salak yerine koydu
Aynen o canim dogru hatirladinBu görümce altınları sayan görümce mi karıştırıyor muyum yoksa? Hani gelin kesenizi bulmuştu babasını aramıştı falan doğru mu? Haftada bir günü boş olan hanımefendi misiniz doğru mu hatırlıyorum?
Artik ona yagmurlu havada su bile yokŞok olmakta haklısın. ..görünce bu işin aslının ortaya çıkacağını biliyor olmasi lazım. .eşe söylenmeye bir durum değil ki...borç ödüyorsun uz hiç olmadı ay sonu para eksik çıkınca eşinize söylemek zorunda idin. .yani durum ortaya çıktığında herkesin tepkisini çekecek olan kendisi...çok mu fesadim bilmiyorum ama söylediğinde eminseniz demekki parayı alıp aldığını kabul etmeyecekti ve sizi dolayısıyla esinizle huzursuz edecekti? Paraya ihtiyacı olmayan ve daha önce evliliğini zi kötü yönde etkilemeye çalışan birinin amacı başka ne olur ki? Sen bence her zaman görünce ne karşı tedbirli ol...
Aynen o canim dogru hatirladin
Artik ona yagmurlu havada su bile yok
Acim diyene nasil merhamet etmiyim avans isi olmayinca mudurum kendi parasindan habale yapacakti gerek kalmadi dedim rezil oldum resmen daha yeni basladim ise oglen yemek yemiyorum diye mudurun dikkatini cekmis paran mi yok demisti birde ustune bu oluncaKusura bakma diğerleri de taşlayacak ama bi yudum su vermezdim.
Anlatınca da aaay hadi yaaaa.. Bizim de sağda solda yok ki vereyim bilirsin yani derdim.
Anlardı zaten.
Nası merhamet edebildin anlamıyorum. Annecim de çok iyiydi. Her seferinde canından bezdirirlerdi yine de hizmet hürmet ilgi merhamet eksik etmezdi. Ben öyle olamıyorum..
Dusene tekme vuramam ki icim acidi ama suan kendime kiziyorumYok be güzelim sen merhametli sin belli...gerçekten emin olduktan sonra dayanamaz verirsin sen benim gibi:)
Gorumcem esime soyleme diye tembihledi zaten utaniyormus esim sirt donmez ama ondada yok muhtemelen bana sen avans cek derdi, esim benim aileme zor durumdayken el acarmi yardim edermi ben onun ailesine yardim etmezsem hem hangi insan acim evimde yemek yapmaya birsey yok tupum bitti elektrigimi kestiler dediginde hayir diyebilir esimle hemen konusamadim cunki o benden once isten cikiyir evde uyuyordu ben gelene kadar gecim derdi olmadigini bir tek ben bilmiyorum onuda bugun ogrendim evet garip bir aile abisi trafik kazasi gecirmis 10 gun olmus ben bugun ogrendimeşinize söylemeden avans çekmeye çalışmak ? neden? o kardeşinin zor anında sırt mı dönerdi? çok mu canınız kanınız da eşinize söylemeden onun için uğraşa girdiniz?
abiyi aramak da bence bi gereksiz, yanlış olmuş..
neden eşinizle hemen konuşmadınız.. o size gereken bilgiyi verirdi..
abilerinin bildiği üzere geçim derdi olmayan görümce gelini neden kandırmaya çalışsın..
kimseye söylemeden onun için banka soyacağınızı mı sandı ona olan kötü hislerinize rağmen..
ya görümce çoook saf. ya abiler kardeşlerinden bi haber. bi garip bu olay..
Gorumcem esime soyleme diye tembihledi zaten utaniyormus esim sirt donmez ama ondada yok muhtemelen bana sen avans cek derdi, esim benim aileme zor durumdayken el acarmi yardim edermi ben onun ailesine yardim etmezsem hem hangi insan acim evimde yemek yapmaya birsey yok tupum bitti elektrigimi kestiler dediginde hayir diyebilir esimle hemen konusamadim cunki o benden once isten cikiyir evde uyuyordu ben gelene kadar gecim derdi olmadigini bir tek ben bilmiyorum onuda bugun ogrendim evet garip bir aile abisi trafik kazasi gecirmis 10 gun olmus ben bugun ogrendim
Gorumcem esime soyleme diye tembihledi zaten utaniyormus esim sirt donmez ama ondada yok muhtemelen bana sen avans cek derdi, esim benim aileme zor durumdayken el acarmi yardim edermi ben onun ailesine yardim etmezsem hem hangi insan acim evimde yemek yapmaya birsey yok tupum bitti elektrigimi kestiler dediginde hayir diyebilir esimle hemen konusamadim cunki o benden once isten cikiyir evde uyuyordu ben gelene kadar gecim derdi olmadigini bir tek ben bilmiyorum onuda bugun ogrendim evet garip bir aile abisi trafik kazasi gecirmis 10 gun olmus ben bugun ogrendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?