Görümcem

Bu tamamen yetiştirilme tarzıyla alakalı bir şey. Eşinin ailesi iki çocuğunu da bağımlı ve dominant yetiştirmiş. Onlarda o yüzden daha sakin tiplerle evlenmişler. Kendileri gibi tiplerle zaten yapamazlardı.

Ayrica gorumceni kiskandigini, fesatca yaklastigini hic dusunmuyorum, bu cok baska bi duygu, yasayan bilir..
yani gorumce gercekten dolduruyor mu yoksa kocasi mi sinsi iste orasi belli degil iste kocaya soz geciremeyince beyin sacmaliyor unsanin psikolojisiyle oynuyorlR allaha havale edeceksin giclu durup ayari vereceksin yoksa simariyor ki kocan fazlasiyle somarmus ve yaptiklarini hak goruyor

Ayrica gorumceni kiskandigini, fesatca yaklastigini hic dusunmuyorum, bu cok baska bi duygu, yasayan bilir..

Gerçekten öyle. Sizde çok sıkıntılar çekmiş sabretmişsiniz . Insalah sabrımızın mükafatıni aliriz.

Demek ki bu aile bireyleri baskın tipler. Hep benim ailem hep benim dediğim olsun diyen gereksiz bencil insanlar.
Bir kere hiç kimsenin ailenizle gorusmenize telefonda konuşmaniza karışmaya hakkı yok.
Koca kim oluyor yahu kendini ne sanıyor?
Ne demek anne babayla görüşmeyi kısıtlamak?
Bu fırsatı vermeyin kimseye.
Istediğiniz zaman gidin kalın yahu bu nedir?
Çok terbiyesiz bi kocaniz var .
Ayrıca siz neden 1 aydır koloni halinde yaşıyorsunuz onu anlamadım?
Tatilse bile 1 ay çok aynı evde .

Bir de gorumce ve kocasini ben çok itici buldum adam bildiğin ezigin 'teki.
Karısı kendi ailesini adam yerine bile koymuyor bu gelmiş 1 aydır karısının ailesiyle kalıyor.
Yani öyle ozenilecek bi aile değiller kadın bastırmış adamı bu kadar basit işte.
Bence uzaklasin bu aileden ve kimsenin sizi sindirmesine izin vermeyin.

Konu eşiniz. Eşiniz biraz daha duyarlı olmuş olsaydı kimseden etkilenmez, sizin hakkınızda bişey diyenlere gereken cevabı verirdi. Kimin ne hakettiğine kimse karar veremez.

Resmen gorumceni kıskanıyorsun hatta cekemiyorsun hatta mutsuz olsa sevinecegin icin çokta fesat birisin kusura bakmada senden birtanede bizde var...iyi olmaya calis kendine bahane arama bence

Iyi de gorumcenize gore de eminim ki siz kiskanc, fesat ve sinsi birisinizdir ve o yuzden de asil siz mutluluğu hak etmiyorsunuzdur. E bu dogru mu simdi? Size gore de tam tersi. Kimin neyi ne kadar hak etttigine siz mi karar veriyorsunuz?
Insanin hayatta mutsuz ve umutsuz oldugu cok zaman olur ama bunu baskalarina yuklemeye calismak ve ben mutsuzum o da mutsuz olsun mantigi herkeste yok.
Yanlış yerlere odaklanarak, ic huzurunuzu yanlis yerde arıyorsunuz.
Esiniz karaktersizse, o adamin hala hayatinizda olmasi sizin sorununuz.

Vallahi kızlar iç dış her huzurum bozuk konu sadece bu değil. Kendimi cok kötü hissediyorum bujun içinde bir konu açıp tavsiye alacağım ama su herkesten nefret ediyorum durumundayim su sira.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…