- 21 Ağustos 2015
- 5.728
- 10.317
- 198
- Konu Sahibi Hebehubele
-
Asarsa assın. Annene gitmek senin hakkın. Evlendiğim ilk günden beri bu konuda özgürüm. Kısıtlama yapmayı sevmez eşim. Aynı şekilde bende. Sonuçta bireyiz birbirimizin velisi değil.Aynen öyle surat asıyo aileme gittigimden de bisey anlamiyorum kafam ona takılıyo niye böyle yapıyo diye
Sadecebahsettigim konuda kıskanıyorum zaten normalde o adam gibi bi esim olsun istemem orası öyleAyrıca kıskanmana gerek yok.
Dört duvar arasında neler yaşanıyor kimbilir. Aşkımlar cicimler havada dolaşsa ne olacak ki.
Aileme gitmem konusu hariç her konuda bende serbestim orda takılıp kaliyoruz. Zaman geçtikçe farkedermi hata yaptığını bilmiyorum pskologla görüştüm eylül de seansa eşimle katılcam umarim ise yararAsarsa assın. Annene gitmek senin hakkın. Evlendiğim ilk günden beri bu konuda özgürüm. Kısıtlama yapmayı sevmez eşim. Aynı şekilde bende. Sonuçta bireyiz birbirimizin velisi değil.
Hissettiklerini cok iyi anliyorum, emin ol..Merhabalar .
Hissettiğim hissetmekten rahatsızlık duyduğum duygularımı hislerimi sizinle paylaşıyorum burda.
Tabiki insani duygular ama ya kendime yakıştıramıyorum karakterime yakıştıramıyorum ama bastıramıyorum da nedendir bilinmez.
Konu şu ki görümcem , 15 yıllık evli 3 çocuk sahibi ailesine 1 saatlik mesafede oturuyor. Her yakınlarının özel gününde ailesinde, her hafta sonu olmasada iki haftada bir ailesine gelip 1 hafta kalır . Annesiyle heryere gider gelir ailesiyle her yere gider gelir . Ailesi memleketlerine götürür aylarca kalır.
Eşi de okadar iyi ki bu konuda gıkı çıkmaz . Kv kp ilgilenir sürekli hep arar sorar , görümcem hos bisey yapmasin hemen annene neden böyle davranıyosun der görümcemin bütün akrabalaryla gayt muhabbetli sanki onlardan biriymiş gibi. Kv kp memleketlerine gider kalir . Eşinin ailesinin kızına ihtiyaçları olduğu her zaman gönderir. Çocuklarına çok düşkün maşallah diyelim. Tatli dilli adam 15 yıllık evliler hala akşama kadar sabaha kadar telefonda konuşurlar aşkım bitanem güzelim der. Eşiyle bi yerleri keşfetmeye çok istekli cok merakli mesela hayatım şöyle yapalim mi edelimmi der. Gorumcem esinin ailesini hiç umursamaz insan yerine bile koymaz ama adam bunu sorun yapmaz.
Benim eşim tam tersi aileme hep kısıtlar beni , ihtiyaçları olur göndermez. Benimle gelmez . Ailemle ilgilenmez gülmez onlara buz gibidir hic muhabbeti yoktur .saygıda kusur etmez ama muhabbetide yoktur . Ailem beni aradığında bile suratı değişir. Annem bazen arar onu oğlum nasılsın diye nerdeyse niye annen beni arıyo diyecek . ( ailem ona hicbisey yapmadi, tek suclari beni hirpaladigi ayrilmak üzere olduğumuz zamanlar arkamda durmaları ) onun ailesi bana çok yaptı ama hala saygı, aşırı ilgi bekliyo benden onlara karşı. Saygılıyım ama mesafeliyim artik . Canim yanıyo lendime yediremiyorum daha 3 yillik evliyiz ve eşim evlendiğimiz yıl dan sonra hiç güzel kelime kullanmadi bana . Ilgilidir ama başkalarının yaninda kankasi gibi davranır saçma sapan şakalar yapa çocuk gibi güler falan . Narin kibar olsun isterdim eşimi.
Eşimin ailesi sürekli yönetmek isterler benim ailemse yavrum mutlu ol yeter biz birşeye karışmıyoruz derler .
Kızlar yani şu ki görümcemin esinin tabiki hic sevmedigim yönleri de çok var. Eşim ona göre cok daha iyi ama beni kısıtladığı konular yüzünden görümcemi kıskanmaya cok sinir olmaya başladım. Aslinda adamin yaptıgı seyler cok normal ama benim esim yapmiyor kısıtlıyor diye gercekten kafati yiyorum Görümcemi hic sevmem sinsinin tekidir. Ben bu muameleyi haketmedigimi düşünüyorum. Gorumcemin de o kadar iyilıgı haketmedigini düşünüyorum.
Yaşları da cok buyuk degiller ama bizim herseyimize karışıp yoruk yapıp aramızı açıyolar eşime oğlum bak senin ailene mesafeli duruyo karin yapma böyle gibi şeyler söylüyolar çildiriyorum .
Öff ne çok görümcem dedim kusura bakmayin şiştim ... içimi dökmek istedim .
Size ne ya ne sacma bi dusunce iyiligi hak etmiyor mus.Gorumcemin de o kadar iyilıgı haketmedigini düşünüyorum.
Gerçekten öyle. Çoğu konuda benim ne demek istediğimi gerçekten cok iyi anlıyosunuz ve beni kırıp incitmeden yorum yapiyosunuz çok teşekkür ederim inşallah. Çok dua ediyorum. Bi süredir onlarda kaldığım için bu kadar taktım sanırım normalde bu denli takmıyorumHissettiklerini cok iyi anliyorum, emin ol..
Senin gorumcenle hic bi derdin yok aslinda ama kendilerine bu mutluluğu hak gorup sana haram etmelerine dayanamiyorsun.. Esinin enistesini takdir edip onun yaptiklarinin tam tersini yapmasina katlanamiyorsun.. Onlar senin huzurunu bozup gidip kendi mutluluklarina baktıkları zaman hazmedemiyorsun vs vs..
Onemli olan eşHebehubele , onun bi seyleri gormesi, idrak etmesi ve vicdanli davranmasi şart.. O sana iyi olursa zaten baskasinin ne yaptığı seni cok ilgilendirmez..
Onun ailesine karsi iyi davraniyorsan sadece Allah rizasi icin yap, onlar anlasin takdir etsin diye bekleme hic.. Gorumcenle kiyas yapmamaya calis, kiyas yapmak sadece uzuyor, esine odaklan dedigim gibi, devam etmeye kararliysan onun yola gelmesi icin dua et, sabret.. Allah yardimcin olsun..
Kıskandığımı zaten söyledim . Fesat insan ben değilim o o yüzden haketmiyor.Size ne ya ne sacma bi dusunce iyiligi hak etmiyor mus.
Bence böyle bir sey düşünen kisi iyiligi hak etmiyor.
Kiskanc ve fesatsiniz.
Benzer seyler yasadim, hatta bazen cok daha fazlasini.. Belki de o yuzden anlayabiliyorumdur, bilemiyorum..Gerçekten öyle. Çoğu konuda benim ne demek istediğimi gerçekten cok iyi anlıyosunuz ve beni kırıp incitmeden yorum yapiyosunuz çok teşekkür ederim inşallah. Çok dua ediyorum. Bi süredir onlarda kaldığım için bu kadar taktım sanırım normalde bu denli takmıyorum
Hicbir yorumumda sivrilme derdim yok.Kıskandığımı zaten söyledim . Fesat insan ben değilim o o yüzden haketmiyor.
Sivrildiniz tebrikler
Bir şey söyleyeyim bu hak edip etmeme meselesi olsaydı eşim hayatımda olmamalıydı. Senin bakış açınla ben de eşimi hak etmiyorum. Neyimi seviyor bilmiyorum. Huzursuz, kavgacı bir kadınım. Onun yaptıklarını, anlayışlı tavırlarını ben yapamam. Maddi destek olduğum zaman bile başına kakmışlığım var. Gururunu kırdım nasıl yaptım bunları bilmiyorum, içimden şeytan çıkıyor bazen ve ben zaptedemiyorum. Cidden vicdan azabı çekiyorum çoğu zaman. Şans sanırım bu sadece. Herkes hak ettiğini bulsa keşke..Merhabalar .
Hissettiğim hissetmekten rahatsızlık duyduğum duygularımı hislerimi sizinle paylaşıyorum burda.
Tabiki insani duygular ama ya kendime yakıştıramıyorum karakterime yakıştıramıyorum ama bastıramıyorum da nedendir bilinmez.
Konu şu ki görümcem , 15 yıllık evli 3 çocuk sahibi ailesine 1 saatlik mesafede oturuyor. Her yakınlarının özel gününde ailesinde, her hafta sonu olmasada iki haftada bir ailesine gelip 1 hafta kalır . Annesiyle heryere gider gelir ailesiyle her yere gider gelir . Ailesi memleketlerine götürür aylarca kalır.
Eşi de okadar iyi ki bu konuda gıkı çıkmaz . Kv kp ilgilenir sürekli hep arar sorar , görümcem hos bisey yapmasin hemen annene neden böyle davranıyosun der görümcemin bütün akrabalaryla gayt muhabbetli sanki onlardan biriymiş gibi. Kv kp memleketlerine gider kalir . Eşinin ailesinin kızına ihtiyaçları olduğu her zaman gönderir. Çocuklarına çok düşkün maşallah diyelim. Tatli dilli adam 15 yıllık evliler hala akşama kadar sabaha kadar telefonda konuşurlar aşkım bitanem güzelim der. Eşiyle bi yerleri keşfetmeye çok istekli cok merakli mesela hayatım şöyle yapalim mi edelimmi der. Gorumcem esinin ailesini hiç umursamaz insan yerine bile koymaz ama adam bunu sorun yapmaz.
Benim eşim tam tersi aileme hep kısıtlar beni , ihtiyaçları olur göndermez. Benimle gelmez . Ailemle ilgilenmez gülmez onlara buz gibidir hic muhabbeti yoktur .saygıda kusur etmez ama muhabbetide yoktur . Ailem beni aradığında bile suratı değişir. Annem bazen arar onu oğlum nasılsın diye nerdeyse niye annen beni arıyo diyecek . ( ailem ona hicbisey yapmadi, tek suclari beni hirpaladigi ayrilmak üzere olduğumuz zamanlar arkamda durmaları ) onun ailesi bana çok yaptı ama hala saygı, aşırı ilgi bekliyo benden onlara karşı. Saygılıyım ama mesafeliyim artik . Canim yanıyo lendime yediremiyorum daha 3 yillik evliyiz ve eşim evlendiğimiz yıl dan sonra hiç güzel kelime kullanmadi bana . Ilgilidir ama başkalarının yaninda kankasi gibi davranır saçma sapan şakalar yapa çocuk gibi güler falan . Narin kibar olsun isterdim eşimi.
Eşimin ailesi sürekli yönetmek isterler benim ailemse yavrum mutlu ol yeter biz birşeye karışmıyoruz derler .
Kızlar yani şu ki görümcemin esinin tabiki hic sevmedigim yönleri de çok var. Eşim ona göre cok daha iyi ama beni kısıtladığı konular yüzünden görümcemi kıskanmaya cok sinir olmaya başladım. Aslinda adamin yaptıgı seyler cok normal ama benim esim yapmiyor kısıtlıyor diye gercekten kafati yiyorum Görümcemi hic sevmem sinsinin tekidir. Ben bu muameleyi haketmedigimi düşünüyorum. Gorumcemin de o kadar iyilıgı haketmedigini düşünüyorum.
Yaşları da cok buyuk degiller ama bizim herseyimize karışıp yoruk yapıp aramızı açıyolar eşime oğlum bak senin ailene mesafeli duruyo karin yapma böyle gibi şeyler söylüyolar çildiriyorum .
Öff ne çok görümcem dedim kusura bakmayin şiştim ... içimi dökmek istedim .
Ailemin yanına gittim bosanacaktim zaten . Ayrıca gargamel kılıklı olduğumu düşünmüyorum. Zaten kıskandigimi açıkça belirttim ve bu konuda kendimden rahatsiz olduğumu söyledim. Odaklanmak degil sadece 1 aydir ayni evin icindeyiz hep birlikte dikkatimi çekti. Bu yaniSiz neden kendi sorunlariniza odaklanmak yerine gorumcenize odaklanmissiniz onu anlamadim.
Kendi mutsuz diye insanlarin mutlulugunu cekemeyen gargamel kilikli insanlar cok var maalesef. Oysa ki kendi hayatini duzeltmeye calissan ya ona odaklanacagina
Esinizin ailenize soguk olmanizin sebebi de aslinda yine sizsiniz. Bosanicam deyip bunu artik aileye tasidiginiz noktada gercekten bosanacaksiniz. Dusunuyorum da esim bosanicam deyip ailesine citlatsa ailesi de arkandayiz oglum dese ve daha sonra esimle barissam, ailesine eskisi gibi davranamazdim.
Ailenizin yanina gitmeyin demiyorum gittiginizde artik o son adim olmali ve bosanmalisiniz diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?