- 26 Şubat 2018
- 59
- 95
- 3
- 37
- Konu Sahibi Yengecanne
-
4 ay önce göndereydiniz o zaman. Kadın demis o zaman da ihtiyacım olunca isterim diye istemiş. Gorumcenizde bir suç goremedim. Hem borç ver hem de isteyince laf isit
O zaman harcamayıp bekleyecektiniz. Çünkü gorumceniz lafı olmaz falan denemiş ihtiyacım olunca isterim demis. Gayet açık konuşmuş. Yine de zor zamanınızda size yardım ettiği için teşekkür etmelisinizHesap numarasını vermediki
Bir daha istemeyin diycem ama istemezsiniz zaten. Eşinizin ve sizin adınıza üzüldüm gurur kırıcı olmuş. Daha mesafelo davranın görümcenize karşı. Eşinizin ablasıdır o gidip istedigi zaman görsün ama siz soğuk durun biraz ki evinize çok yaklaşmasın. Allah kolaylık versin önce eşinize sonra size
Eşim cok kırıldı istesin tabiki sonucta borc ama bizde sıkışıktık bianda isteyecegini beklemedik cunku ben istemeden önce birkac oncesinde soylerim demisti
Aynen benim gorumcemin biri de cok zengin ama asla hava yapmaz surekli yardim yapar bizi de hediyelere bogar hakkini yiyemem o yondeSenın bu görümce gercektende gorgusuzmus.
2000 tl onlar ıcın hıc bırsey anlam ıfade etmez halbukı.
Kardesını nıye zora sokarkı.
Aynı görümceden bende de var ama zengın görümce ama mütevazı. Onda para varmış anlamazsın bıle. Yardım yapmayıda fazlasıyla sever.
Herkesbır değil.
Görgüsüz görümcene girersem çıkamam ama sen de çok önemseme yada o an boz ,bu muhabbetler beni sıkıyor ,başka şeyler konuşabilir miyiz ,de ..
Borç konusuna gelince , biraz zamansız olmuş ama kadın önceden uyarmış sizi, ihtiyacım olunca isterim ,diye ..huyunu suyunu bildiğiniz insanlar ,keşke para konusunda yuz göz olmasaydınız .. borcun en guzeli bankadan alınır :) bir dahakine unutmazsın ..
Gerçekten dayanılacak gibi değil görümcen ..ben annemle bile fiyat muhabbeti yapmam ,çok itici .. sonradan görme herhalde annesinin de söylediği gibi :)Kesinlikle bizimde kulagımıza kupe oldu ozaman biz istememiştik kayinwalidem bizim sıkışık oldugumuzu biliyordu o söylemiş istemiş keskede almasaydım dedi eşim. Para muhabbetlerine gelincede okadar bunaltırki anlatamam eşim kayinwalidem biktı yaa gittiysen gittin aldıysan aldın neden söyler bu kız birde para miktarlarıyla anlamam der sonradan görme benim kızim der kayinwalidem
Bnce bir suçu yok karakteri gorgusuzdur belki ama,isteyince parasini kötu olmuş kadın yazık. Ne güzel iyilik etmiş .hesap no gondermedi diye oh olsun yedik suç onun suçu demek olmaz. İyi ki var bence böyle bir gorumceniz hiç vermeyebilirdide. Kadının kattrilyonlarida olsa ister parasini hakki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?