Görumcem

Yengecanne

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2018
59
95
3
37
Merhaba kizlar herkese iyi geceler.
Benim degisik bir gorumcem var kızlar durumları cok iyi Allah daha cok versin gözüm yok. Aldıgı herseyin havasıni yapar yemege gider bir yemege gittik 500 tl hesap geldi. Yok alısverise cıktm bir baktm 900 tl harcamışım vs... lafları vardır. Ama bunu surekli yapar para yok yok diyede aglar. Sonra bir olur 1500tl parfuma para verdim der, eşide bir okadar mutavazi bir insan onun bu tarz konuşmalarını sevmez birkere sahit oldum mehmet şu ünlü parfumu nekadar almıştın diye sordu. normal konuşma arasında oda bizim yanımızda salakmısın zuhal sanane kaça aldıysam sacma sacma sorular sorma dedi sustu. Para konuşmaları cok yapar.Bundan 8 ay önce biraz sıkıştık biz istemedik kayınwalidem söylemiş bize 2000 tl para gonderdi. Sıkışmayin dedi nezaman isterseniz ozaman verin dedi kayinwalidem kendisinin altindada eşinin altindada araba simdi ankarada rezidanstan yeni daire aldılar 700.000e kendisi ögretmen ben cevremde okumuş insan istiyorum. Elit insanlar istiyorum oyüzden aldım bu daireyi dedi eski evini 400bine satmış üstunede koyup rezidans almşlar. Esime verdigi 2000i istedi bizde cok sıkışıgız biliyor. Verecegiz zaten bundan 4 ay oncede esim parasını vermek istedigini soyledi hesap numarası istedi göndermedi hesap numarasını ben ihtiyacm oldugunda birkac ay öncesinden söylerim dedi haliyle bizimde elimizde varken para eridi gitti. Dunde esimi arayip bize verdigi parayı istedi eşimde gitti bugun kredi cekmis sırf vermek icin eşimin cok zoruna gitti. 700.000 ev aldı bendeki 2000e muhtaç oldu şimdi dedi. Esim kredi cekip bugun göndermiş. Simdide koltuk falan bakiyormuş mobilyalarınıda degistirecekmis eşim ihtiyacı oldugundan degil bende para kalmasın diye istiyor dedi haliyle cok üzüldü. Içini dökmek istedim kusura bakmayın.

Son düzenleme:
İhtiyacım olduğunda isterim demiş o parayı ayırıp harcamamanız gerekirdi. Böyle abla mı olur muhabbetine girersek çıkamayız herkesin abla kardeş anlayışı farklı. Para kendisi için önemli belli ki bu kadar içlenip şaşırmanıza gerek yok

4 ay önce göndereydiniz o zaman. Kadın demis o zaman da ihtiyacım olunca isterim diye istemiş. Gorumcenizde bir suç goremedim. Hem borç ver hem de isteyince laf isit

Hesap numarasını vermediki

Bir daha istemeyin diycem ama istemezsiniz zaten. Eşinizin ve sizin adınıza üzüldüm gurur kırıcı olmuş. Daha mesafelo davranın görümcenize karşı. Eşinizin ablasıdır o gidip istedigi zaman görsün ama siz soğuk durun biraz ki evinize çok yaklaşmasın. Allah kolaylık versin önce eşinize sonra size

Senın bu görümce gercektende gorgusuzmus.
2000 tl onlar ıcın hıc bırsey anlam ıfade etmez halbukı.
Kardesını nıye zora sokarkı.
Aynı görümceden bende de var ama zengın görümce ama mütevazı. Onda para varmış anlamazsın bıle. Yardım yapmayıda fazlasıyla sever.
Herkesbır değil.

Eşim cok kırıldı istesin tabiki sonucta borc ama bizde sıkışıktık bianda isteyecegini beklemedik cunku ben istemeden önce birkac oncesinde soylerim demisti

Şahsi görüşüm bir ihtiyaç varsa direkt bankayla muhattap olmak...
İnsanlarla muhattap olmanın sonu böyle oluyor. Akraba ile eş dost ile alışveriş sıkıntı.
Ki sonuç olarak kredi çekmişsiniz ya, işte onu en baştan çekmeniz daha iyi olurmuş.
Ev borcuna da girdilerse nakit ihtiyaçlarının olması çok doğal aslında. Taşınan insanın eksiği masrafı bitmiyor. Hiç akılda olmayan şeyler çıkıyor.

Saçmalık. İhtiyacım olduğunda isterim diyip geri çevirmek ne demek. senin ihtiyacın olacakta, benim maddi durumum müsait olacak mı acaba. ayrıca siz o parayı kösede bekletip onun ihtiyacının olmasını bekleyemezdiniz yani, alsın kendisi bekletsin ihtiyacı olunca harcasın. çok düsüncesizlik yapmış. kaş yaparken göz cıkartmış aslında, acelesi yoka getirmiş ama bir anda hık diye sizi zor duruma düsürmesinde bencillik bu kadar bollugun içinde .

Eşim cok kırıldı istesin tabiki sonucta borc ama bizde sıkışıktık bianda isteyecegini beklemedik cunku ben istemeden önce birkac oncesinde soylerim demisti

Güvenmemeniz gerektiğini size öğretmiş. Yazık diyorum sadece. Gerçekten yazık. Umarım bir gun kardesinin herseyden önemli olduğunu anlar

Aynen benim gorumcemin biri de cok zengin ama asla hava yapmaz surekli yardim yapar bizi de hediyelere bogar hakkini yiyemem o yonde

Yani bilemiyorum. Keşke eşiniz zamanında borç almak yerine kredi cekseymis. Para muhabbeti yapan insandan para istemeyeceksin aslında. Kirildiginla kalıyorsun. Zamanında alsaymis buna sebep olmazmış. Gerekirse elden verseydiniz keşke. Tanimis oldunuz böylece daha minnet etmezsiniz.

Görgüsüz görümcene girersem çıkamam ama sen de çok önemseme yada o an boz ,bu muhabbetler beni sıkıyor ,başka şeyler konuşabilir miyiz ,de ..

Borç konusuna gelince , biraz zamansız olmuş ama kadın önceden uyarmış sizi, ihtiyacım olunca isterim ,diye ..huyunu suyunu bildiğiniz insanlar ,keşke para konusunda yuz göz olmasaydınız .. borcun en guzeli bankadan alınır :) bir dahakine unutmazsın ..

Kesinlikle bizimde kulagımıza kupe oldu ozaman biz istememiştik kayinwalidem bizim sıkışık oldugumuzu biliyordu o söylemiş istemiş keskede almasaydım dedi eşim. Para muhabbetlerine gelincede okadar bunaltırki anlatamam eşim kayinwalidem biktı yaa gittiysen gittin aldıysan aldın neden söyler bu kız birde para miktarlarıyla anlamam der sonradan görme benim kızim der kayinwalidem

Bnce bir suçu yok karakteri gorgusuzdur belki ama,isteyince parasini kötu olmuş kadın yazık. Ne güzel iyilik etmiş .hesap no gondermedi diye oh olsun yedik suç onun suçu demek olmaz. İyi ki var bence böyle bir gorumceniz hiç vermeyebilirdide. Kadının kattrilyonlarida olsa ister parasini hakki

Gerçekten dayanılacak gibi değil görümcen ..ben annemle bile fiyat muhabbeti yapmam ,çok itici .. sonradan görme herhalde annesinin de söylediği gibi :)

Dersini aldığına göre evin mali durumlarına müdahale etmelerine izin vermezsin artık ..

Istesin tabiki hakkıdır. Ama iste biz gondermek istedigimizde istemeyip ben istemeden birkac ay oncesinde soylerim derken bianda istemesi bizim icin biraz üzücu oldu.

Kadin size hibe etmemis ki, ihtiyacim olunca isterim demis. Ihtiyaci olmus istemis, sizin durumunuzun sikisikligini ne bilsin. O zaman vermek istediginizde israrci olsaydiniz bizim durumumuz sonra musait olmayabilir diye. 700.000 rezidans aldi diye kardesine 2000 tl hibe etmek zorunda degil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…