- 3 Nisan 2019
- 5.510
- 10.958
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşide okb hastası ondan bu tarz yorup yaptı herhalde![]()
Muhtemelen benimki de 20 yıl sonra böyle olur.
Bu arada çocuğumuz yok , olsa da halasına temizlemek zor gelmemeli diye düşünüyorum. Zaten sürekli kendimi kollamaktan diken üstünde oturuyorum gittiğimde.
Halasına temizlemek zor gelmemeli diye bi durum yok.herkes çocuğunun arkasını toplamalı
Neden bu mesajı özellikle alıntıladım soyleyim.
Bizim de böyle yakın akrabalar gelir çocukları evin altını üstüne getirir her yeri dagitir pisletir anne ve baba bakip duzeltmeden giderler.
Yani insan hala da olsa teyze de olsa babanne de olsa kimsenin arkasını toplamak zorunda değil
Evet görümce temizlik konusunda hassasmış
Ama sizin tavrımızı bilmiyoruz ki.mesela gidip yeyip icio kalkıyorsanız ya da evi dağıtıp bi toz kaldırmıyorsanız rahatsız olabilirler
Ayrıca neden kendi evinize cagirmiyrosunuz da gitmek istiyorsunuz?
Madem müsait değiller siz alın evinize
Ben burada eş ailesi konularının bazen aşırı abartıldığını düşünüyorum.
Her konuya vs yorum yapmak benim bileceğim iş sizin üstünüze vazife değil buraya konu açtıysanız herkes yorum yapar eleştiriye de açık olmanız gerekir. Görümceniz eşiniz gibi hasta olabilir aşırı titiz diyen sizsiniz saygısız olsa eşiniz zaten anlayış göstermezdi. Eşiniz çok daha farklı şeylerden kavga çıkarıyordu. Yani onunla orta yolu bulduysanız bu olay sizin için basit olmalıydı.Halasına temizlemek zor gelmemeli diye bi durum yok.herkes çocuğunun arkasını toplamalı
Neden bu mesajı özellikle alıntıladım soyleyim.
Bizim de böyle yakın akrabalar gelir çocukları evin altını üstüne getirir her yeri dagitir pisletir anne ve baba bakip duzeltmeden giderler.
Yani insan hala da olsa teyze de olsa babanne de olsa kimsenin arkasını toplamak zorunda değil
Evet görümce temizlik konusunda hassasmış
Ama sizin tavrımızı bilmiyoruz ki.mesela gidip yeyip icio kalkıyorsanız ya da evi dağıtıp bi toz kaldırmıyorsanız rahatsız olabilirler
Ayrıca neden kendi evinize cagirmiyrosunuz da gitmek istiyorsunuz?
Madem müsait değiller siz alın evinize
Ben burada eş ailesi konularının bazen aşırı abartıldığını düşünüyorum.
Neden bayramda gitmek istemiyorsunuz?Bayramda büyüklere gidilmesi gerekir.Kız baya titiz herhalde.Eşinizle bu konuyu uzatmayın bence sizin aranız bozulmasın.Ayıp görümcenizin ayıbıMerhaba Arkadaslar ,
Eşimle aramızda ciddi polemiğe dönüşen bir konu hakkında bilgi almak istiyorum.
Kayınvalidemle görümcem aynı evde kalıyorlar. Görümcem 30 yaşında bekar. Çok Titiz bir kız.
Hafta sonu uzun zamandır görmediğimiz için kayınvalidemi görmeye gidelim dedik , eşim kız kardeşini aradı aldığımız cevap "yeni temizlik yaptım şimdi gelmeyin , iki hafta sonra gelirsiniz" oldu. Eşimin cevabı ise "tamam".
Ben bunu saygısızlık olarak gördüm . Eşim bana hak veriyor ama ona da hak veriyor. Bayram öncesi tekrar temizlik yapmak istemeyebilirmiş.
Ben bayramda gitmek istemiyorum , eşimde annesini görmek için gitmek istiyor.
Bende sen git sana beni sorarlarsa da "evi kirletmemek için gelmedi dersin " diyorum. Biz tartışmaya başlıyoruz.
Siz söyleyin ben ne yapayım?
Çocuk varsada ne demek ya halasıBen olsam ozledik, madem oyle siz bize gelin goruselim derdim. Ya da onlari disarida yemege davet ederdim. Maksat gorusmek degil mi? Ille evlerine gitmeniz sart mi?
Belki de kucuk cocugunuz varsa ve ortaligi cok kariatiriyorlarsa gorumce bu yuzden de istemiyor olabilir.
Pardon çocuğu varsa ne olmuş temizlesin bende bunu anlamıyorum hala nihayetinde bu zamanda ne olmuş insanlara torun gelmesin yiğen gelmesin ev batacak çocuk gelmesin öyle diyorlarsa ilişiği tamamen kescen bence bundan sonra gitme otursynlar kendileriÇocuğunuz falan var mı büyük ihtimal var olduğu için kabul etmiyordur .2 kişi gitseniz böyle bir şey diyemez sanırım .
belki yaşlı annesini covid den korumak için hassasiyet gösteriyor, toplu taşımayla filan ziyarete gelen muhtemelen dışarda çalışan vakit geçıren insanlarsınız, anneyi tehlikeye atmak istememiş olabilirKayınvalidem yaşlı ve çok fazla dışarı çıkmayan bir kadın .Bizimde onlarında özel araçları yok. Bu nedenle toplu taşımayla yaklasık 1.5 saat sürecek bir yolculugu kendisi kaldıramaz. Zaten daha önce bir çok kere gelin hafta sonu kalın dememe rağmen gelmediler.
Ben diken üstünde oturduğum bir evde çocuğumu rahat elbette bırakmazdım.
Salonu temizledi , koltukları yıkattı vb. diye bayrama kadar kendileri de salona girmeyecek ve bizide girmesinler diye istemedi. Durum bu kadar NET.