• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümcem

Esiniz kendi ailesi tarafindan reddedilmis. Ben olsam uzerime alinmam da polemik de cikarmam.

Ayrica bayrama kadar tekrar temizlemezlerse mok goturur o evi. Pislikten gebercek bu millet koronadan degil

Bende gitmezdim bidaha. Nabiyosunuz sanki misafirlikte. Gitsen de rahat edemezsin ki. Esiniz boşuna kızıyor aynı şeyi senin ailen yaptığında ne derdi acaba esiniz

Bende temızlık yapacaksam yakın mısafırse yanı annem ablam gıbı genellıkle gelsın gıtsınler de oyle yapayım derım kendı kendıme.
Ama kımseye yenı temızlık yaptm gelmeyn denmez, ayıp.

Bırde sımdı malum pandemı acaba dısarı dolastıgınız ust basla mı gıdecegınızı dusunuyor..
Ben o konuda uyarıyorum 🙊
Dun ablam hastane toplu tasıma dolasıp gelmıs, eve de gıttı aynı kıyafetle bıze.
Eve gıtmıssın madem degısıp gelsene, haksız mıyım 😁
Arkasından koltuk ortulerını yıkadm napım, tabı bısey demedm yuzune, kendı ıcımde bozuldum😂😂

İyide bayrama teeee 10 gün var. Çok titiz olan kız süpürge bile açmayacakmı. Gereksiz bir bahane

çok zorluyor çünkü insanları görümcem, kocam terbiyesiz değil, ablası saygısız.
80 yaşında babasının yanında 5 saat süpürge çalıştırıyor. herkes yaka silker durumda.
bu arada kimsenin kendi döküntüsünü toplamasına müsaade etmiyor. işin iç yüzünü bilmeden kocama terbiyesiz diyemezsiniz.
Kocanız hem terbiyesiz hem de anlayışsız. Belli ki ablası okb hastası yoksa insan kendi canına acır beş saat süpürge yapmaz. Ablası için üzülüp çözüm yolları arayacağına bir de eziyet ediyor. Hasta insana eziyet edilir mi

gorumcem tıtız demıssınız ya
bence tıtız degıl hasta
sımdı gelmeyın yenı temızlık yaptım ne demek yahu
kendısı evde nasıl yasıyor temızlık yapınca evı bırakıp gıdıyor mu 2 hafta eve ugramıyor mu annesını napıyor katlayıp kutuya mı kaldırıyor

acık soyleyeyım ben gorumceyım gorumcem yok ama gorumcem olsaydı bana da boyle deseydı hıc gıtmezdım rahatsızlık vermeyeyım canım sana malum rahatsız oluyorsun derdım

Gorumcenizde okb falan varsa ve asiri takintiliysa kizmayin benim oglumda oyle ve inanin eve misafir gelecegi zaman babasiyla disari gonderiyorum birinin gelip gittigini anlamasin diye cunki bu yaz sicaginda bile insanlarin corap giyinmesini istiyo gelen tum arkadaslarimin kucuk cocuklari var bu sicakta corap giymek mantiksiz ve yok yatagima degdiler yok yanima yaklastilar diye krize giriyo bizde boyle bir cozum bulduk cocugum yoksa resmen kendini yiyip bitiriyo sende takilma belliki gercekten hasta gorumcen bu konuda
corap gıyerse ne oluyormus kı corabın vırus oldurucu ozellıgı mı varmıs neden corap gıysınler dıye ısrar edıyor

e konu sahıbı esınızde aynıymıs ya ? ne tartısıyorsunuz kı onlar bırbırını ıyı anlar ıkısıde hastaymıs sonucta
e sızde almayın evı yenı temızledık dersınız
dısarda bulusursunuz

Akıllı insan umursamaz boşverin
Kaynana ve görümce her ne yaparsa gelini sinirlendirmek kıskandırmak yuva huzuru bozmak için yapar

Bayramda gidilir sizi çok saygısız ve egoist buldum

Merhaba Arkadaslar ,

Eşimle aramızda ciddi polemiğe dönüşen bir konu hakkında bilgi almak istiyorum.

Kayınvalidemle görümcem aynı evde kalıyorlar. Görümcem 30 yaşında bekar. Çok Titiz bir kız.

Hafta sonu uzun zamandır görmediğimiz için kayınvalidemi görmeye gidelim dedik , eşim kız kardeşini aradı aldığımız cevap "yeni temizlik yaptım şimdi gelmeyin , iki hafta sonra gelirsiniz" oldu. Eşimin cevabı ise "tamam".

Ben bunu saygısızlık olarak gördüm . Eşim bana hak veriyor ama ona da hak veriyor. Bayram öncesi tekrar temizlik yapmak istemeyebilirmiş.

Ben bayramda gitmek istemiyorum , eşimde annesini görmek için gitmek istiyor.

Bende sen git sana beni sorarlarsa da "evi kirletmemek için gelmedi dersin " diyorum. Biz tartışmaya başlıyoruz.

Siz söyleyin ben ne yapayım?
Sanki eve s....k sınız yeni temizlik yapmış

Yapılan temizliğin 2 hafta gideceğini düşünen biri asla titiz olamaz. Olsa olsa sizi istemiyor olur🤷🏻‍♀️

Benim yaşadığım hayat değil arkadaşlar. 4 . yılındayım evliliğimin.

Burada yazdığım hiç bir sorunu çözemedim ama evliliğim devam ediyor. Muhtemelen "müstehak " yazacak ne yaşadığımı ne çektiğimi bilmeyecek arkadaslarım olacaktır.

Buyrun "linç " edebilirsiniz.
Eşinin anlayışı gayet normal çünkü oda bir temizlik manyağı toz bezi yüzünden kavga cikarmis adam,
Bizimkiler toz bezi yer bezi bilmez bez evet isteeee bez yani derler 😂😂😂😂

Çok terbiyesizce bişey görümcenizin yaptığı.
orası eşinizin de evi sayılır annesi orada olduğu için, bence önceden haber vermeden gidin.

bende de bu model bi görümce var, 50 yaşında bekar ve temizlik hastası.
kvmin evine gittiğimizde bayramlarda vs. sırf onun yüzünden 3 gün duş almadığım oluyor, çünkü banyoya girenin hemen peşinden saatlerce yer süpürüp siliyor. eşim de diyor ki "istediğini yap, saçlarını dök yerlere, işi ne temizlesin, o ondan zevk alıyor" diyor. halbuki kadın zevk almıyor surat asıyor.

Ben de titizim belki de hastayım. Benim temizlediğim lavaboya biri girince muhakkak köpükleyip temizlemem lazım tuvalet banyo çok sıkıntı ne kimsenin kullanırım rahatça tiksinirim ( pis olduğu için değil, huy) nede başkası bana gelip tuvalete gitsin veya duş alsın tamamen bana eziyet o huzursuzluğu anlatamam size. Eşinizin dediği gibi bilerek döküp saçmayın memnun olmuyordur muhtemel misafir olduğunuz için de birşey diyemiyordur benim gibi

Gitme. Net. Böyle saygısızlığa anlayışla karşılık verme zorunlulugun asla yok. Eşin seninle tartişacagına gitsin saygısız kardeşine haddini bildirsin.

Merhaba Arkadaslar ,

Eşimle aramızda ciddi polemiğe dönüşen bir konu hakkında bilgi almak istiyorum.

Kayınvalidemle görümcem aynı evde kalıyorlar. Görümcem 30 yaşında bekar. Çok Titiz bir kız.

Hafta sonu uzun zamandır görmediğimiz için kayınvalidemi görmeye gidelim dedik , eşim kız kardeşini aradı aldığımız cevap "yeni temizlik yaptım şimdi gelmeyin , iki hafta sonra gelirsiniz" oldu. Eşimin cevabı ise "tamam".

Ben bunu saygısızlık olarak gördüm . Eşim bana hak veriyor ama ona da hak veriyor. Bayram öncesi tekrar temizlik yapmak istemeyebilirmiş.

Ben bayramda gitmek istemiyorum , eşimde annesini görmek için gitmek istiyor.

Bende sen git sana beni sorarlarsa da "evi kirletmemek için gelmedi dersin " diyorum. Biz tartışmaya başlıyoruz.

Siz söyleyin ben ne yapayım?
Hoş değil tabiki ama belli ki bu konuda takıntılı.cocuklariniz da varsa dağıtıp kirlettiginizi düşünmesi de normal çünkü kendi çocuğu yok sizi anlamasını da beklemiyorum. Evleri bahçeli falansa bahçede görüşün ya da eşiniz annesini dışarı çıkarsın yani b hep birlikte bir yemeğe gidin siz de kv görmüş olursunuz. Ben daha çok çözüme odaklanmaya çalıştım çünkü yaşadıklarım öğretti ki insanlar değişmiyor laf söylediğinizle kalırsınız ancak kendi sinirlerinizi yipratirsiniz. Ne kendi sinirlerinizi yipratip bu konuyu kendinize manevi yük edin ne de gorumcenizle bu konuyu konuşun. Eğer arabanız varsa pikniğe falan gidin ne biliyim çözüm olsun. Ben30 yaşındayım insanlara laf anlatacam diye ruhen bitkin düştüm . Boş verin gitsin siz kendi istediğiniz şeye çözüm bulun

Back
X