Görümcem…

Merhaba hanımlar, sizlerle bir sıkıntımı paylaşmak istiyorum ve değerli fikirlerinize önem veriyorum.
Bir kaç ay önce 2,5 sene birliktelik üzerine nişanlandık. Nişanlımın 2 ablası ve bir de kardeşi var. Büyük olan ablasıyla gerçekten iyi anlaşıyorum fakat diğer ablası daha şimdiden yaptıkları ve söyledikleriyle beni ve huzurumu çok etkiliyor. Nişanlımın ailesi ve ablaları (ikisi de evli) il dışında yaşıyorlar. Biz il dışına onlara ziyarete gittik ve çok hastaydım. Dönüş yolunda önümüzdeki ilk hastaneye girip serum takıldım. Herkes çok hasta olduğumu gördüğü için tek tek aradı fakat görümcem beni aramadı. Herneyse bu da problem değil. Beni tanıyan ve onu ilk kez tanıyan herkes bana “ gerçekten çok fena birisi” diyor. En basitinden kendisinin doğum günüydü. Bende hastaydım. Sabah 7 den 2 ye kadar hastanede süründükten sonra her ne geçmiş olursa olsun aramızda doğum gününü kutlamayı elbette düşünüyordum. Fakat kendisi nişanlıma diğer kardeşinin sevgilisinin doğum gününü kutladığını söyleyerek x kutladı z Kutlamadı x y’i geçti diye mesaj attı ve duyunca çok sinirlendim. Bugün de nişanlımla görüntülü konuşurlarken benim konum geçtiğinde yüzünü ve gözlerini kaçırmış üzülmüş, kalkmış başka şeylerle ilgilenmiş, hiç oralı olmamış. Ben kimseyle kötü olmak istemiyorum ama hassas bir insanım ve böyle yapılması hoşuma gitmiyor. Nişanlımla sürekli bu yüzden tartışıyoruz çünkü ablasının haklı olduğunu, onun niyetinin kötü olmadığını ve başta herkese sıcak davranmadığını söylüyor. Başı mı kaldı sonu mu 4-5 aya düğünümüz var. Beni arasın demiyorum ama yapılanlar sinirimi bozuyor. Ne yapayım nişanlımla birbirimizi yiyoruz ben her ne kadar konu hakkında fikir söylemek istemesem de savunması ablasını suçsuz ve saf görmesi beni delirtiyor. Değerli fikirlerinize çok ihtiyacım var, okuduğunuz için çok teşekkür ederim…
Ayrıl, evli değilsin sonuçta. Evlenmek gibi bir hata yapma. Görümce için değil. Nişanlın seni koruyamayacak kadar basiretsiz ve bağımlı olduğu için. Seni insanların ayağına paspas yapar...

Back