• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

görümcem

Merhaba arkadaşlar ben geçenlerde doğuya tayin olduğu için taşındım başka bir eve görümcem yalan olmasın aşırı faydası oldu benim küçük bebeğim var ve cidden çok yoruldu hep yardımlar etti . Bu konuda zaten hep çok teşekkür dua da ettim kendisine ama şöyle bir şey var ki sürekli o.oraya olmadı mutfağını temiz tut dağınık olma döküntü yapma masanın üstüne bişey koyma ora öyle süpürme o halıyı oraya serme diyerek cidden çok fazla müdahale etti ve benim canımı çok sıktı sonuçta küçük Bebek var ev müze dehil ki Tertemiz olsun . annem geldi yardıma onunda yanında aynı şekilde döküntü yapma temiz tut dedi durdu hazır cevap biri de değilim ne diyecegimi bilemedim zaten sürekli bize gelmek isteyen insanlar sizce ne yapmalıyım . Eşim ailesine ablasına aşırı aşırı derecede düşkün ve bağımlı ters bişey dersem anında sinirlenir ve yüzü düşer onu da biliyorum
Size bir tavsiyem nacizane eşim üzülür diye sustuğun görmezden geldiğin herşey sonra sırtında yük gibi kalıyor. Senin kıyamadıkların sana çok da güzel kıyıyor sen üzülüyosan eşin de üzülsün

Size bir tavsiyem nacizane eşim üzülür diye sustuğun görmezden geldiğin herşey sonra sırtında yük gibi kalıyor. Senin kıyamadıkların sana çok da güzel kıyıyor sen üzülüyosan eşin de üzülsün
İnan ne diyecegimi bilemedim çünkü çok yoruldu çocukları sıkılarak evde beklediler kötü bişey çıkmadı ağzımdan ama geri içime dert oldu

Merhaba arkadaşlar ben geçenlerde doğuya tayin olduğu için taşındım başka bir eve görümcem yalan olmasın aşırı faydası oldu benim küçük bebeğim var ve cidden çok yoruldu hep yardımlar etti . Bu konuda zaten hep çok teşekkür dua da ettim kendisine ama şöyle bir şey var ki sürekli o.oraya olmadı mutfağını temiz tut dağınık olma döküntü yapma masanın üstüne bişey koyma ora öyle süpürme o halıyı oraya serme diyerek cidden çok fazla müdahale etti ve benim canımı çok sıktı sonuçta küçük Bebek var ev müze dehil ki Tertemiz olsun . annem geldi yardıma onunda yanında aynı şekilde döküntü yapma temiz tut dedi durdu hazır cevap biri de değilim ne diyecegimi bilemedim zaten sürekli bize gelmek isteyen insanlar sizce ne yapmalıyım . Eşim ailesine ablasına aşırı aşırı derecede düşkün ve bağımlı ters bişey dersem anında sinirlenir ve yüzü düşer onu da biliyorum
O zaman temizlikçi tutun , iş yaparsa haliyle lafını söyler çünkü temizleyen kendisi..

Doğuya tayin olduysanız zaten görümceniz temizliğe yardım edip gidecektir. He deyin geçin siz de.
O da tayin olduğunuz yerde yaşamıyor değil mi?

😀😀 Üslubun der susarm ayrıca kendi çok ısrar etti biz temizlik yapacak kadını ayarlanmıştık kardeşimin evi tabi ben yaparım dedi durdu

Dilerim çeker çünkü ben ona evimi temizle demedim kendi ısrar kiyamet geldi ve temizlik yapa yapa söylenmesi ne mana ki . Ben kimsenin düzenine perdesine halisina karışmam mesela
bir sekilde tatli dille gelmesini engelleyeceksin iste. boyle yardim edip sonra hafa yaran insanlara laf da soylenmiyor iste.

görümcenize temizlik yaptırmanız yanlış en başta ne münasebet , arada sınır mesafe olmalı herzaman.
evde bebek var dağınıklık aynı zamanda tehlikedir diye uyarmıştır belki. siz sınır koymazsanız herkes sınırı aşar.

Sizi ben anladım aslında. Görümceniz sizi kardeşi gibi görüyor olabilir mi mesela benim ablamda bana aynısını söyler dikkat et filan diye ama tabi bunu buraya koyma filan demez. Yani uyarılarını dikkate alırım abla ama çocuk ile temizliği düşünemiyorum. Halıyı da böyle daha çok begendim dursun dersiniz. Yerini bilmesi lazim tabiki de

karsi taraf israr edince hayir demek kolay degil, bazilari hem yardim eder hem basa kakar. cunku amac yaridm degil, sonradan onu kullanmak.
Benimkiler de ısrar ederdi eşim de dahil, ben onlara sormadan kadın çağırdım hep şimdi alıştılar, eşim artık kadının gelmesinden memnun sesini etmiyor, yeni evliyken her işimizi ailesinin yapmasını isterdi, ben sınır koydukça alıştılar..

Benimkiler de ısrar ederdi eşim de dahil, ben onlara sormadan kadın çağırdım hep şimdi alıştılar, eşim artık kadının gelmesinden memnun sesini etmiyor, yeni evliyken her işimizi ailesinin yapmasını isterdi, ben sınır koydukça alıştılar..
çok zor alıştırmak, reddedince sen nankör oluyorsun onlar da iyilik meleği..

çok zor alıştırmak, reddedince sen nankör oluyorsun onlar da iyilik meleği..
En başta evet öyle görüyorlar, ama zamanla eşin de anlıyor neden izim vermediğini, ben hep derim herkes kendine yetsin kimse kimseye karışmasın, bu tarz biri olduğumu kabullenmek zorunda kaldılar 🤷‍♀️

Görümcenizi tanıyorsunuzdur illa ki, yardım kabul ederken bunları da göz önünde bulundurmalısınız.

Hem pastam dursun hem karnım doysun olmuyor maalesef.

Çok içinize dert olduysa o an, sen istediğin gibi müdahale et nasıl olsa sen gittikten sonra ben yine kendi düzenime devam edicem derdiniz geçer giderdi.

Görümcenizde kötü niyet sezmedim boşu boşuna kendinizi doldurmayın.

Görümceye gelene kadar eşinizden çekinerek kendinizi kısıtlayarak, konuşmaya dahi çekinerek yaşadığınız hayatınızı sorgulayın.

Bana kayinvalidem bir defa masayı söyle sil demisti ben de kırmamak için öyle yaptım sonra aman be bu ne dedim masa silmeyi de biliyoruz yani 🤣
Bildigimden devam
Sen bildiğini yapmaya devam et

evine gelip de temizliğini falan yapmasın, ne gerek var? salonun ortasına s.çacak değilsiniz ne kadar kirlenebilir ki, yavaş yavaş annen ve sen halledersiniz gerek mi var sahiden görümceye?

😀😀 Üslubun der susarm ayrıca kendi çok ısrar etti biz temizlik yapacak kadını ayarlanmıştık kardeşimin evi tabi ben yaparım dedi durdu 😵‍💫
üslubun der susarım da başka şey bilmiyorsunuz herhalde 2 defa yazmışsınız :D
😀😀 Üslubun der susarm ayrıca kendi çok ısrar etti biz temizlik yapacak kadını ayarlanmıştık kardeşimin evi tabi ben yaparım dedi durdu

Dilerim çeker çünkü ben ona evimi temizle demedim kendi ısrar kiyamet geldi ve temizlik yapa yapa söylenmesi ne mana ki . Ben kimsenin düzenine perdesine halisina karışmam mesela

Bebeği dudağından öpen görümce iyi niyetli ama sizinki kötü niyetli öyle mi :KK70:
Pes
gitmiş canım yazmayın boşuna

görümcesi yorulduğu kadar konuşacak da bunu düşünmeli

Back
X