Görümcem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Az daha delirtsem şu moda gelecek az kaldı

Anlatsana biraz gorumcen senin gibi tatli senin gibi hanimefendi bir bayani neden sevmiyor?

Eki Görüntüle 3625055
Senin gibiler konuşur, ben yürürüm. Görümcemle derdim seni ilgilendiriyorsa, hayatında konuşacak daha ilginç bir şeyin yok demek ki

Senin gibiler konuşur, ben yürürüm. Görümcemle derdim seni ilgilendiriyorsa, hayatında konuşacak daha ilginç bir şeyin yok demek ki
İnanın sizin hayatınızı kıskanmak kendime hakaret olur aklınızın alamayacağı hayatları yaşayan insanlar var
Kimsenin umurunda değilsiniz, kimse de sizi kıskanmıyor bu arada güzel de değilsiniz mutsuzluğunuzu insanlar üzerinden hafifletmeye çalışıyorsunuz yazık

Kimse seni kıskanmıyor, güzel de değilsin… Bu cümleleri ezberlemiş gibisin, başkasına söylerken aynaya bakmayı unutmuşsun.

Yorum yaptığım her yerde senin belirmen artık komik. Bu kadar ilgiyi başka biri görse hayranlık sanırdı. Ama bende kıskançlık kokusu alıyorum

Yok ya asker. Lojmanda oturuyolar. Ya maraşlı ya maraştalar. Lojmandaki kadinlar mervenin buyuleyici guzelligini kiskaniyor. Merve boşanmış olmasına ragmen bekar erkekle evlendigi icin herkes onu kiskaniyor.
Yok yok bu detaylari biliyorumda bu baslik icinde savci kocana selamlar yazilmista sasirdim bi.

Merve sahane bir eş, evlat, hepimiz hasedimizden catliyoruz, Maraşli kadinlar dahil.

Yok ya asker. Lojmanda oturuyolar. Ya maraşlı ya maraştalar. Lojmandaki kadinlar mervenin buyuleyici guzelligini kiskaniyor. Merve boşanmış olmasına ragmen bekar erkekle evlendigi icin herkes onu kiskaniyor.
Boşanmış olmam sizi bu kadar neden rahatsız etti bilmiyorum ama kendi mutsuz evliliğinize dönüp bir bakın isterseniz. Benim mutluluğum sizin ezberinize uymuyor olabilir ama alışın. Daha çok konuşursunuz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…