- 25 Temmuz 2025
- 65
- -5
- 1
- Konu Sahibi begonvil12
-
Senin gibiler konuşur, ben yürürüm. Görümcemle derdim seni ilgilendiriyorsa, hayatında konuşacak daha ilginç bir şeyin yok demek kiAz daha delirtsem şu moda gelecek az kaldı
Anlatsana biraz gorumcen senin gibi tatli senin gibi hanimefendi bir bayani neden sevmiyor?
Eki Görüntüle 3625055
Boyum 1.50 değil en azından
Benim boyumla değil, kendine yetmeyen egonla ilgilen. Orası çok daha kısa duruyor uzaktan.Boyum 1.50 değil en azından
İnanın sizin hayatınızı kıskanmak kendime hakaret olur aklınızın alamayacağı hayatları yaşayan insanlar varSenin gibiler konuşur, ben yürürüm. Görümcemle derdim seni ilgilendiriyorsa, hayatında konuşacak daha ilginç bir şeyin yok demek ki
Kimse seni kıskanmıyor, güzel de değilsin… Bu cümleleri ezberlemiş gibisin, başkasına söylerken aynaya bakmayı unutmuşsun.İnanın sizin hayatınızı kıskanmak kendime hakaret olur aklınızın alamayacağı hayatları yaşayan insanlar var
Kimsenin umurunda değilsiniz, kimse de sizi kıskanmıyor bu arada güzel de değilsiniz mutsuzluğunuzu insanlar üzerinden hafifletmeye çalışıyorsunuz yazık
Yorum yaptığım her yerde senin belirmen artık komik. Bu kadar ilgiyi başka biri görse hayranlık sanırdı. Ama bende kıskançlık kokusu alıyorumİnanın sizin hayatınızı kıskanmak kendime hakaret olur aklınızın alamayacağı hayatları yaşayan insanlar var
Kimsenin umurunda değilsiniz, kimse de sizi kıskanmıyor bu arada güzel de değilsiniz mutsuzluğunuzu insanlar üzerinden hafifletmeye çalışıyorsunuz yazık
senin mi ?Gelmiş yine tipine gül suları döktüğüm...
Yok, senin güzelliğin yanında bizim esamemiz mi okunur Mervecimsenin mi ?
Kız senin bana alakan, benim kendime ilgimden fazla. Biraz ara ver, kendini hatırla.Gelmiş yine tipine gül suları döktüğüm...
Gocasi savci miymis? Ben şok.Sana alkış yok anca fingersnap
Yooo kıskanmıyorum hele hele sizi ben sadece dalga geçiyorum sizinle çok eğlenceli oluyorYorum yaptığım her yerde senin belirmen artık komik. Bu kadar ilgiyi başka biri görse hayranlık sanırdı. Ama bende kıskançlık kokusu alıyorum
Nasıl fazla olmasın Mervecim kendimden çok seni görüyorumKız senin bana alakan, benim kendime ilgimden fazla. Biraz ara ver, kendini hatırla.
Yok ya asker. Lojmanda oturuyolar. Ya maraşlı ya maraştalar. Lojmandaki kadinlar mervenin buyuleyici guzelligini kiskaniyor. Merve boşanmış olmasına ragmen bekar erkekle evlendigi icin herkes onu kiskaniyor.Gocasi savci miymis? Ben şok.
Yok yok bu detaylari biliyorumda bu baslik icinde savci kocana selamlar yazilmista sasirdim bi.Yok ya asker. Lojmanda oturuyolar. Ya maraşlı ya maraştalar. Lojmandaki kadinlar mervenin buyuleyici guzelligini kiskaniyor. Merve boşanmış olmasına ragmen bekar erkekle evlendigi icin herkes onu kiskaniyor.
Yürüyedur uzun boylu kız... Ama uzaklara doğru, sonra daha da uzaklara. Güzelliğinle biraz da oraları aydınlat.ben yürürüm
Sirk geri arıyorsan aynaya bakıp kendinle eğlenebilirsinYooo kıskanmıyorum hele hele sizi ben sadece dalga geçiyorum sizinle çok eğlenceli oluyor
Seni dava edince böyle net konusacakmısın acaba ?Yok ya asker. Lojmanda oturuyolar. Ya maraşlı ya maraştalar. Lojmandaki kadinlar mervenin buyuleyici guzelligini kiskaniyor. Merve boşanmış olmasına ragmen bekar erkekle evlendigi icin herkes onu kiskaniyor.
Boşanmış olmam sizi bu kadar neden rahatsız etti bilmiyorum ama kendi mutsuz evliliğinize dönüp bir bakın isterseniz. Benim mutluluğum sizin ezberinize uymuyor olabilir ama alışın. Daha çok konuşursunuz.Yok ya asker. Lojmanda oturuyolar. Ya maraşlı ya maraştalar. Lojmandaki kadinlar mervenin buyuleyici guzelligini kiskaniyor. Merve boşanmış olmasına ragmen bekar erkekle evlendigi icin herkes onu kiskaniyor.
Guzelligini kiskandim sayin savcim derim. O da “evet bütün adliye anten taktık kiskancliktan haklısın” der takipsizlik verir.Seni dava edince böyle net konusacakmısın acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?