Görümcem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kız sen şu bizim herkesin kıskandığı, güzel asker eşi değil misin?? Aa özlettin ya nerelerdeydin

Takip etmiyorsanız bu kadar bilgiyi nasıl ezbere biliyorsunuz? Üstelik hangi sitede ne yazdığımı, eşimin mesleğini, oturduğum yeri, hatta Instagram adresimi hatırlamanız epey dikkat çekici!!
Sanırım sizi rahatsız eden şey benim güzelliğim değil; sizin kendi özgüveninizle ilgili yaşadığınız eksiklik

Bu yeni üyeler profil gizlemeyi hangi ara öğrendi? Kaç tane hesap açılmış bu gün hepsi de gizli

Ben kendimi gizlemiyorum, olduğum gibiyim. Belli ki görünürlüğüm sizi bu kadar tetikliyorsa, çözüm basit: bakmayın.

Sizi nasıl unutabilirim ki herkes sizi kıskanmıyor mu ?
Eeee biri de benim işte
Kapalıydınız açıldınız sonra geri kapandınız.
Bu ikinci eşiniz bunların hepsini siz yazdınız özgüvenim de sorun yok hafızam çok iyidir ama bence siz dönüp bir kendinize bakın

Evet, açıldım. Evet, kapandım. Evet, evlendim, boşandım, yeniden hayat kurdum. Bu hayat bana ait. Sizinki gibi başkalarının hayatına bakmakla geçmiyor.

Bu Allah'a inanan haliniz mi yoksa kısa süreliğine ara mı verdiniz?

Ay hosgeldin, yine noktalama isaretlerinden bir haber donmussun aramiza.

Bakalim kac kişinin basini yakacak bu baslik

Benim inancımı en son sorgulayacak insan sensin bence
Tavrınıza tarzınıza bakınca
İnsanlarla konuşma şeklinizi görünce
Hele bir de 5 yaşındaki sabiyle laf yarıştırınca insan müslümanlık bunun neresinde diye sorguluyor tabi.
Üslubunuz bozuk. Size siz diye hitap eden birine sen diyemezsiniz avamlıktır bu. İlkokulu bitirdikten sonra lise dönemin de adab-ı muaşeret dersi alıverin.

Nezaket dersi veriyorsunuz ama cümleleriniz aşağılamayla dolu.
Üslup dersi verecek kadar hassassanız, insanların hayatına saygı duymayı da öğrenmiş olmanız gerekirdi.

Neyse ki ben sizin aksinize, kimseyi diniyle, yaşadığıyla, konuşma tarzıyla yargılamıyorum. Bu da benden size ücretsiz bir adab-ı muaşeret dersi olsun

Sizin hayatınız beni ilgilendirmez. Bir soru sormuşsunuz "hayatınızdaki" bir detayı umuma açmışsınız. Bizler de kendi doğrularımıza göre yorum yapıyoruz. Allah allah deyip aksi şekilde davranırsanız, insanların fiziksel özellikleriyle dalga geçerseniz, kardeşlerin arasına nifak sokarsanız karşınızdaki de "bu nasıl bir inanç yahu" der.
Hayatımın hiçbir döneminde sizin gibi olmadım çok şükür o yüzden garipsiyorum.
Ayrıca ders bilenden öğrenilir. Verdiği hediyeleri geri isteyecek karakterde biri bana bir şey öğretemez.
Ara ara kalbinizi yoklayın bence.
Hadi selametle.

Burada olacak iş değil o. İlkokul 1.sınıftan başlamanız lazım Türkçe öğrenmeye. Üst sınıflara geçtiğinizde de ahlak bilgisi derslerine ekstra zaman ayırmanız iyi olur.

Burada olacak iş değil o. İlkokul 1.sınıftan başlamanız lazım Türkçe öğrenmeye. Üst sınıflara geçtiğinizde de ahlak bilgisi derslerine ekstra zaman ayırmanız iyi olur.
İlkokul 1. sınıftan başlamamı öneriyorsunuz ama cümlenizin içinde tek bir empati, tek bir yapıcı yaklaşım yok.

Ahlak dersi öneren biri, karşısındakini küçük düşürmeye çalışmaz. Demek ki siz dersleri sadece görmüşsünüz, yaşamamışsınız.

Eğitim, bilgiyle değil; karakterle belli olur. Bilgi ezberlenebilir ama nezaket sonradan öğrenilmez.

Türkçem de, ahlakım da bana yeter. Tavsiyeleriniz sizi yansıttığı için teşekkür ederim değerlendirmeye alacağım :)

İnanılmaz sıkıcısınız yahu işte bunların hiçbiri sizde olmadığı için insanlar uyarıyor ama olmayınca olmuyor demek ki.
Akıl olmayınca neylesin fikir, çalsın abdurrahman oynasın bekir.

Hayatımın bir kesitini paylaştım, fikir belirtebilirsiniz elbette; ama bunu yargılamaya, küçümsemeye çeviriyorsanız o artık yorum değil, saldırı olur.
Ben kimseyi “sizinki gibi olmamışım” diye küçümsemem çünkü insan olmanın yolu, çok şükür farklıyım demek değil, farklıya rağmen saygılıyım diyebilmektir

Hıhım evet. Konuya kadının kısa boylu ve şişman olduğunu belirtmenizden ve daha önceki üyeliklerinizde verdiğiniz falsolardan anladık bizler onu.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…