- 20 Ekim 2009
- 8.698
- 15.178
- 823
- Konu Sahibi begonvil12
-
Burada olacak iş değil o. İlkokul 1.sınıftan başlamanız lazım Türkçe öğrenmeye. Üst sınıflara geçtiğinizde de ahlak bilgisi derslerine ekstra zaman ayırmanız iyi olur.Bu konuda biraz eksiğim var sen bana öğretsene !!
Takip etmiyorsanız bu kadar bilgiyi nasıl ezbere biliyorsunuz? Üstelik hangi sitede ne yazdığımı, eşimin mesleğini, oturduğum yeri, hatta Instagram adresimi hatırlamanız epey dikkat çekici!!Yooo inanın takip felan etmiyorum ama sürekli vurguladığınız hani eşiniz asker ,lojmanda oturuyorsunuz ve komşularınızın bile kıskandığı o muhteşem güzelliğiniz varya oradan tanıyorum sizi.
Bu arada Instagram adresinizi bile vermiştiniz sitede hatırlatayım
Ben kendimi gizlemiyorum, olduğum gibiyim. Belli ki görünürlüğüm sizi bu kadar tetikliyorsa, çözüm basit: bakmayın.Yooo inanın takip felan etmiyorum ama sürekli vurguladığınız hani eşiniz asker ,lojmanda oturuyorsunuz ve komşularınızın bile kıskandığı o muhteşem güzelliğiniz varya oradan tanıyorum sizi.
Bu arada Instagram adresinizi bile vermiştiniz sitede hatırlatayım
Sizi nasıl unutabilirim ki herkes sizi kıskanmıyor mu ?Takip etmiyorsanız bu kadar bilgiyi nasıl ezbere biliyorsunuz? Üstelik hangi sitede ne yazdığımı, eşimin mesleğini, oturduğum yeri, hatta Instagram adresimi hatırlamanız epey dikkat çekici!!
Sanırım sizi rahatsız eden şey benim güzelliğim değil; sizin kendi özgüveninizle ilgili yaşadığınız eksiklik
Evet, açıldım. Evet, kapandım. Evet, evlendim, boşandım, yeniden hayat kurdum. Bu hayat bana ait. Sizinki gibi başkalarının hayatına bakmakla geçmiyor.Sizi nasıl unutabilirim ki herkes sizi kıskanmıyor mu ?
Eeee biri de benim işte
Kapalıydınız açıldınız sonra geri kapandınız.
Bu ikinci eşiniz bunların hepsini siz yazdınız özgüvenim de sorun yok hafızam çok iyidir ama bence siz dönüp bir kendinize bakın
Bu Allah'a inanan haliniz mi yoksa kısa süreliğine ara mı verdiniz?Kısa boylusun diye alındın mı kıyamam!! Allaha inanan bir insanım kimsenin dış görünüşüyle dalga geçmem ki kibirli davranan bana büyüklük taslayan insanlara muamelem ayrıdır; orası benim günahıma sizi hiç ilgilendirmez
Benim inancımı en son sorgulayacak insan sensin benceBu Allah'a inanan haliniz mi yoksa kısa süreliğine ara mı verdiniz?
Öyle öyle sonunda kadar haklısınızEvet, açıldım. Evet, kapandım. Evet, evlendim, boşandım, yeniden hayat kurdum. Bu hayat bana ait. Sizinki gibi başkalarının hayatına bakmakla geçmiyor.
Ay hosgeldin, yine noktalama isaretlerinden bir haber donmussun aramiza.Konuya nasıl başlanır bilmiyorum benden bir yaş küçük boyu kısa kilolu bir görümcem var 2 çocuk doğurmuş en büyük meziyeti bu tabiki en çok övündüğü konuların başında geliyor sürekli bana davranış olarak pasif agresif yani nasıl desem beni görmemezlikten geliyor ben yokmuşum gibi davranıyor sırf durumu yok diye gittim düğünde elbise aldım onu bile giymedi fermuarı bozuk diye yalan uydurdu biz yeni evlendiğimiz için 500 bine yakın borcumuz vardı ödedik çok şükür ama ne zaman onların evine gitsem elin borç ödüyor bu zamana kadar kenara beş kuruş atmadı falan dedi hem kendisi Hemde üvey annesi dün çok ağladım bazen doluyorumm elimde değil yani bundan 5 yıl önce 2 tane bileziği varmış eşimin bunlar ev alalım diye baskı kurmuşlar eşim almamış göya 2 tane bilezik ne kadar ediyor Allah aşkına sürekli beni dolduruyorlar destek olacaklarına köstek oluyorlar bu beni mahvediyor zaten her zaman mesafelilerdi düğünde falanda aynıydı desem yeridir insan çocuğuna düğünde bir takı takar ama o da yok her zaman istendikleri tek şey biz onların peşinde dolaşalım biz arayalım biz soralım mantıgı yani kibirli insanlar biz üstünüz gibisinden şu an hiçbir şekilde eşim ve ben konuşmuyoruz ne onlar bizi arıyor nede biz onları ne yapmam lazım böyle devam mı etsin ya da arayı mı bulmak lazım bilmiyorum bayramda aradım üvey annesi üstten üstten konuşmaya çalıştı beni suçluyor yok görümceye haddini bil demişim bu suç olmuş ben sesimi çıkarmayınca en iyisi ben olacaktımm galiba onlar borç harç açacaktı bende saf gibi herseye he he diyip geçecektim sanırım üvey annesine sizin kızınız melek degil dedim evet haddini bilmesi gerekiyorsa bilecek dedim görümce hala yok ben iki çocukla hizmetci gibi kullanıldım düğünde beni peşi sıra sürüklediler vs demiş hala benim sürekli eşimi doldurup üstüne saldığımı falan iddia etmiş hepsi palavra ben kardeş yerine koymak istedim ama onun yazdığı şey Abim olmasa ben sana yapacağı gayet iyi bilirdim yazmış ahahahah daha birsuru hakaret yazmış balık baştan kokar zaten belliydi en çok sorun çıkaran o şahıstı ona dair hayatımda bir şey bırakmadım verdiğim hediyeleri de istedim
Tavrınıza tarzınıza bakıncaBenim inancımı en son sorgulayacak insan sensin bence
Evet ya bende kaç tanesine denk geldim.Bu yeni üyeler profil gizlemeyi hangi ara öğrendi? Kaç tane hesap açılmış bu gün hepsi de gizli
Nezaket dersi veriyorsunuz ama cümleleriniz aşağılamayla dolu.Tavrınıza tarzınıza bakınca
İnsanlarla konuşma şeklinizi görünce
Hele bir de 5 yaşındaki sabiyle laf yarıştırınca insan müslümanlık bunun neresinde diye sorguluyor tabi.
Üslubunuz bozuk. Size siz diye hitap eden birine sen diyemezsiniz avamlıktır bu. İlkokulu bitirdikten sonra lise dönemin de adab-ı muaşeret dersi alıverin.
Sizin hayatınız beni ilgilendirmez. Bir soru sormuşsunuz "hayatınızdaki" bir detayı umuma açmışsınız. Bizler de kendi doğrularımıza göre yorum yapıyoruz. Allah allah deyip aksi şekilde davranırsanız, insanların fiziksel özellikleriyle dalga geçerseniz, kardeşlerin arasına nifak sokarsanız karşınızdaki de "bu nasıl bir inanç yahu" der.Nezaket dersi veriyorsunuz ama cümleleriniz aşağılamayla dolu.
Üslup dersi verecek kadar hassassanız, insanların hayatına saygı duymayı da öğrenmiş olmanız gerekirdi.
Neyse ki ben sizin aksinize, kimseyi diniyle, yaşadığıyla, konuşma tarzıyla yargılamıyorum. Bu da benden size ücretsiz bir adab-ı muaşeret dersi olsun
Burada olacak iş değil o. İlkokul 1.sınıftan başlamanız lazım Türkçe öğrenmeye. Üst sınıflara geçtiğinizde de ahlak bilgisi derslerine ekstra zaman ayırmanız iyi olur.
İlkokul 1. sınıftan başlamamı öneriyorsunuz ama cümlenizin içinde tek bir empati, tek bir yapıcı yaklaşım yok.Burada olacak iş değil o. İlkokul 1.sınıftan başlamanız lazım Türkçe öğrenmeye. Üst sınıflara geçtiğinizde de ahlak bilgisi derslerine ekstra zaman ayırmanız iyi olur.
İnanılmaz sıkıcısınız yahu işte bunların hiçbiri sizde olmadığı için insanlar uyarıyor ama olmayınca olmuyor demek ki.İlkokul 1. sınıftan başlamamı öneriyorsunuz ama cümlenizin içinde tek bir empati, tek bir yapıcı yaklaşım yok.
Ahlak dersi öneren biri, karşısındakini küçük düşürmeye çalışmaz. Demek ki siz dersleri sadece görmüşsünüz, yaşamamışsınız.
Eğitim, bilgiyle değil; karakterle belli olur. Bilgi ezberlenebilir ama nezaket sonradan öğrenilmez.
Türkçem de, ahlakım da bana yeter. Tavsiyeleriniz sizi yansıttığı için teşekkür ederim değerlendirmeye alacağım :)
Hayatımın bir kesitini paylaştım, fikir belirtebilirsiniz elbette; ama bunu yargılamaya, küçümsemeye çeviriyorsanız o artık yorum değil, saldırı olur.Sizin hayatınız beni ilgilendirmez. Bir soru sormuşsunuz "hayatınızdaki" bir detayı umuma açmışsınız. Bizler de kendi doğrularımıza göre yorum yapıyoruz. Allah allah deyip aksi şekilde davranırsanız, insanların fiziksel özellikleriyle dalga geçerseniz, kardeşlerin arasına nifak sokarsanız karşınızdaki de "bu nasıl bir inanç yahu" der.
Hayatımın hiçbir döneminde sizin gibi olmadım çok şükür o yüzden garipsiyorum.
Ayrıca ders bilenden öğrenilir. Verdiği hediyeleri geri isteyecek karakterde biri bana bir şey öğretemez.
Ara ara kalbinizi yoklayın bence.
Hadi selametle.
Hıhım evet. Konuya kadının kısa boylu ve şişman olduğunu belirtmenizden ve daha önceki üyeliklerinizde verdiğiniz falsolardan anladık bizler onu.Hayatımın bir kesitini paylaştım, fikir belirtebilirsiniz elbette; ama bunu yargılamaya, küçümsemeye çeviriyorsanız o artık yorum değil, saldırı olur.
Ben kimseyi “sizinki gibi olmamışım” diye küçümsemem çünkü insan olmanın yolu, çok şükür farklıyım demek değil, farklıya rağmen saygılıyım diyebilmektir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?