Görümcem..

nelit

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2009
195
0
96
Diğer
of bende görümcemden çekiyorum ya arkadaslar nasıl davrancam bilemedim en iyisi olayı baştan anlatayım geçen akşam nişanlımıne vine gittim iftara görümcem kocası vardı.bana bi hoşgeldin dedi ondan sonra bidaha suratıma bakmadı doğru belli konuşmadı aramızda bi sorunda olmadı evde biri daha vardı onla gayet iyiydi ama bana bakmadı bile nişanlımda çok rahatsız oldu evine gelen insana nasıl böyle davranır dedi o kimki ne zoru var senle dedi ben bişey demedim ona kendi diyene kadar ara bozucu durumuna düşmek istemedim ama görümcem öyle bilmiyo tabi evlendi evleneli doğru belli kendi evlerinde kalmıyolar hergün herakşam ordalar nişanlımda çok rahatsız oluyo zaten ezelden beri anlaşamazlarmış kardeşiyle. aslında görünüşte gerçekten negatif bi elektriği var gören herkes aynı şeyi söylüyo hiçkimse hoşlanmadı.
olaylar çok büyüdü ama ihale bana kaldı tabi işin doğrusunu kayınvalidem biliyo kendisi gerçekten çok tatlı bi kadın napıcam bilemiyorum kötü ben oldum şimdi görümcemin gözünde zaten çok zıt ebedibillah anlaşamayız artık mirmirmirmir

Anlasma güzelim ne olacak ki?

Onun seninle anlasmaya iyi olmaya niyeti yoksa....hicte umrunda olmasin.

Illaki cok iyi can ciger olmak zorunda degilsin....sende mesafeli ol...o sana nasil davraniyorsa aynen o sekilde davran...hepsi bu

canım bencede iyi anlaşmak zorunda değilsin evine gelen bir insana nasıl muamele edeceğini bilmeyen bir insandan zaten incelik hassasiyet beklemek yanlış.sanırım kıskançlık falan var eve sık girip çıkmasıda o yüzden bence.
sen kayınvalidenle eşinle aranı hep sıcak tut.onuda görmezden gel muhatap olma fazla o sana nasıl davranıyorsa sende öyle davran

olay nasıl büyüdü anlamadım. sadece hiç konuşmamış yazmışsınız..... ihale bana kaldı demişsiniz.. ne oldu ki sonra olay büyüdü....

canım bencede görümcenle aranın iyi olup olmaması hiç önemlid eğil...zaten nişanlında biliyor kardeşini hiçç kafana takmaaa....

Nişanlın ve annesi görümcenin soğuk nevale olduğunu,uyumsuz olduğunu biliyorsa..Daha ne diye kendini üzüyorsun..ihale bana kaldı diyorsun..Takma kafanı.. daha ne ihaleler olur....Bu hafif kalır yanında ..hiçte üzerine alınma o ihaleleri ,isterse dünya yansın..

Son düzenleme:

He valla..Madem sorunlu birisi bırak uzak dursun böylesi daha iyi anlasana?yerimseniben

bak canım daha nişanlısın
hiç durma üzerinde nasıl davranırsa davranın
sende soğuk mesafeli davran.

mesafe en güzeli canım.

sen de aynısını yap ona karşı mesafeli ol ..ayrıca nişanlın bile ablasını sevmiyor sen sevsen ne olcak ki?

görümcen sana karşı iyi duygular beslemiyorsa fazlada alttan alma

bakarsın dayak atar bence şimdiden dişlerini göster kiminle dans ettiğini bilsin

çünkü iyi olmaya çalışacaksın oda seni sürekli aşağılayacak iyilik eden iyilik bulur palavra

laflara kanmazsın umarım kötü kötülükte ısrarlıysa melek rolüne bürünme derim
vereliniortak

ne güzel ya.uzak durmak en güzeli.varsın senin günahını alsınlar.daha iyi.boşveeeer

vallaa canım benim o yüzüne bakmıyorsa sen hiiiiiiiiiiççççççç bakmaa ama kasılma moralin bozulkmasın üzülme sende onu yok say bencee

benim görümcelerim melek gibide dış kapının dış mandalı nişanlımın teyze kızı varr

allahım aynı senin görümcen gibiii beni yok sayıyor yüzüme bakmıyor geçen akşam nişanlımda kaldım
bu geldii oturmaya (istemediğin ot dibinde bitermiş ) hoş geldin diye öpim dedim ayy yüzüme şaşırarak bir bakışı vardıı garipsedi.. neyse oturduk nişanıma gelmedi bu benim.kadın erkek ayrı diye ama diğer kuzeninkine gitti demiyoki nasılsın iyimisin nişanına gelemedim hayırlı olsun sohbet ediyolar ben yokum gibi bende naptım cnm hiiiiiiç karışmadımmm konuşmadım nişanlımla balkona çıktım girdim oturdum hep onlaa kayınvalidme bende konuşmaya dahil olim istio ama bu seferde ben katılmadım geçen bayramda aynı boku ytapmıştı o salakk gene karşılaşmıştıkk..[

kusura bakma kendi derdimi anlattım konumda ama seninle aynı diye kendimi gördüm bian sende sende umursama cnm nişanlına aferin valla anlaması bile yeterr/B]

boşver cnm yaa hafta da bi aile ziyaretlerinde bayramlarda vs görcen nasılsa...
çok sorun yokmuş ortada sadece size yakınlık göstermiyo.göstermesin nolcak,senn iin bi kayıp mı ki cnm yerimseniben

amannn boşversene kafana taktığın şeye bak, siz kendi hayatınıza bakın sevse ne olurr sevmese ne olur sohbet etmemiş ne olmuş yani sizde araya mesafe koyarsınız az gider gelirsiniz kayınvaliden nişanlın işin doğrusunu biliyorlarmış işte ne yi takıyorsun kafaya takılacak o kadar çok şey varki hiç bunlarla beynini meşgul etme

Ah görümce görümce
Verme selam görünce
Sana gelir düşünce
Tekme atma düşene
Sen insan ol yine de
Sakın ola üzülme
Sevgi göster sevene :)

unutmaki DEğer ; değer verene değer
O sana karşı nasılsa sende ona karşı öyle ol. Çok üzgünüm çoook
Böyle bişeye de kafanı takma . . .

SEV SENı SEVENı YERLE YEKSAN OLSA BıLE ; SEVME SENı SEVMEYENı MISIR' A SULTAN OLSA BıLE[/COLOR

arkadaşım sana nasıl davranıyosa ona göre davran .seni yok mu sayıyor sende yok say sen üzülmüşün belli ki biraz da o üzülsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…