• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gorumcem

ManzaramDeniz

Guru
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2011
7.509
11.367
498
Bi onceki konumun devami niteliginde bu konu...kisaca kayinvalidemlerdeyken gorumcem bana ve esime saygisizca cikisti.fakat esim o anda alttann aldi.ve ben bunu kaldiramadim.bu ilk degil.gorumcem cok fevri.benden epey kucuk ama baskin karakter olmayi seviyor.yeri geldiginde annesine babasina bagirir.
Neyse bu konu yuzunden esimle bozustuk.kabul ediyorum cok uzattim.....bu raddeye gelecegini bilseydim....esim kardesi ve benim aramda kalinca kardesiyle konusmus is yerine gidip.oda mesaj atti bana..mesajlarinda bana cikisti.ve sonra abisine mesaj atmis ona soyle sabrimi zorlsmasin diye ...
Esim gerekeni soylemis..bende bundan sonra karsima cikma dedim..bitti..
Bugune kadar ona hep abla gibi yaklasmistim.boyle saygszca arkadasyla kavga edercesine konusacagini bilseydim seviyemi korurdum...
Kayinvalidem cok uzgun.cok kotu...ne yapiyim..kucucuk bi mevzu nerelere geldi.esimde bende onla konusmama karari aldik.
Yarin bayram ve kayinvaldemlere gidince gergin bir ortam olacak biliyorum.cok yoruldum..
Olaylara ben sebep olmusum gibi..
Uzuluyorum bianda hersey berbat oldu..
Ne yapmali bundan sonra ..gidip konusmalimiyim o saygszliklarindan sonra boylemi kalmali?

Ben demistim demeyi sevmem ama sana diger konunda bu mevzuyu uzatirsan zararina olacagina soylemistim. Hala uzatirsan daha da kotu olacak. Soyle ki esin yakinda onunla barisacak, sen aileden dislandiginla kalacaksin. Bos yere bir suru mevzu. Kucuklugune verip olgunluk gostermezsen daha da buyuyecek isler

Hazır kurtulmuşken eşin de arkandayken hiç karıştırma. Git el öp dön hemen uzun kalma ki kızışmasın onun çenesi duracak gibi değil.

bayramı fırsat bilip barısın ..
mesafe ve saygıyı yitirmeyin ..

Ben demistim demeyi sevmem ama sana diger konunda bu mevzuyu uzatirsan zararina olacagina soylemistim. Hala uzatirsan daha da kotu olacak. Soyle ki esin yakinda onunla barisacak, sen aileden dislandiginla kalacaksin. Bos yere bir suru mevzu. Kucuklugune verip olgunluk gostermezsen daha da buyuyecek isler

Simdi yuzeysel bahsediyorum ama esimede epey saymis.cok saygisiz ki aralarinda on yas var.esim benden kizgin.
Ben gidip konusmak istedim.ama esimsakin kendni kucultme haddini bilecek bundan boyle dedi.
Gorumce cok fevri yani...

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence tavrını koy ortaya mesafeni koru taki o saygısızlık yaptığını anlayana kadar tamam yarın bayram küslük olmaz kayinvaliden üzülmesin diye idare et ondan sonra konuşma

bizde kahvaltıyı kayınvalidemlerde yaparız bayramlarda ..
ne var bunda .. yiyin için bayramlaşıp işinize gücünüze bakın ..

azıcık ortama göre davranmayı zaman öğretiyo tatlım ..

Simdi yuzeysel bahsediyorum ama esimede epey saymis.cok saygisiz ki aralarinda on yas var.esim benden kizgon.
Ben gidip konusmak istedim.ama esimsakin kendni kucultmr haddini bilecek bundan boyle dedi.

Kizin simarik oldugu belli, ama onun cahilligi yuzunden bu kadar canini sikmana esini bunaltmana gerek yoktu onu izah ediyorum surekli. Bence hic gerilme bayramda git guzelce sen o evin gelinisin. Hatta kizi gorunce de bayramin kutlu olsun de, esin de bir sey derse "kardesin hak etmiyordu ama ben bizim ve annenlerin tadi kacmasin diye olgunluk gosterdim allah rizasi icin" dersin..

Bi onceki konumun devami niteliginde bu konu...kisaca kayinvalidemlerdeyken gorumcem bana ve esime saygisizca cikisti.fakat esim o anda alttann aldi.ve ben bunu kaldiramadim.bu ilk degil.gorumcem cok fevri.benden epey kucuk ama baskin karakter olmayi seviyor.yeri geldiginde annesine babasina bagirir.
Neyse bu konu yuzunden esimle bozustuk.kabul ediyorum cok uzattim.....bu raddeye gelecegini bilseydim....esim kardesi ve benim aramda kalinca kardesiyle konusmus is yerine gidip.oda mesaj atti bana..mesajlarinda bana cikisti.ve sonra abisine mesaj atmis ona soyle sabrimi zorlsmasin diye ...
Bugune kadar ona hep abla gibi yaklasmistim.boyle saygszca arkadasyla kavga edercesine konusacagini bilseydim seviyemi korurdum...
Kayinvalidem cok uzgun.cok kotu...ne yapiyim..kucucuk bi mevzu nerelere geldi.esimde bende onla konusmama karari aldik.
Yarin bayram ve kayinvaldemlere gidince gergin bir ortam olacak biliyorum.cok yoruldum..
Ne yapmali bundan sonra ..gidip konusmalimiyim o saygszliklarindan sonra boylemi kalmali?

Bak canim bu soyluyeceklerimden bnakizma olurmu daha ne olayi oldugundan soylmdnz belki siz haklisnzdir belki o o
lutfen biraz acsaniz siz soyle soruyrsnz gorumcemle kavga ettim boyle boyle oldu ama niye ettiginizi soylemiyorsunuz bide soylmk soylmmk sizin sorununuz ben sadece soylmk istdm hatta daha aciklayici yorumlar yapariz ....

Kizin simarik oldugu belli, ama onun cahilligi yuzunden bu kadar canini sikmana esini bunaltmana gerek yoktu onu izah ediyorum surekli. Bence hic gerilme bayramda git guzelce sen o evin gelinisin. Hatta kizi gorunce de bayramin kutlu olsun de, esin de bir sey derse "kardesin hak etmiyordu ama ben bizim ve annenlerin tadi kacmasin diye olgunluk gosterdim allah rizasi icin" dersin..

Tesekkur ederim dediklerinizi yapmaya calisacagim..zaten dediginiz gibi onu bu kadar kale alip olayi buyuttugum huzurumu bozdugum icin kizginim kendime

Bak canim bu soyluyeceklerimden bnakizma olurmu daha ne olayi oldugundan soylmdnz belki siz haklisnzdir belki o o
lutfen biraz acsaniz siz soyle soruyrsnz gorumcemle kavga ettim boyle boyle oldu ama niye ettiginizi soylemiyorsunuz bide soylmk soylmmk sizin sorununuz ben sadece soylmk istdm hatta daha aciklayici yorumlar yapariz ....

Cok uzun.sizi daraltmak istemedim
Bi onceki konumda biraz detay var bu konuyla ilgili.sonrasinda attigi saygisizmesajlari var.pek haklilik payi yok..banada esimede yasina gore cok saygisiz vede simarik ne yazikki

Simdi yuzeysel bahsediyorum ama esimede epey saymis.cok saygisiz ki aralarinda on yas var.esim benden kizgin.
Ben gidip konusmak istedim.ama esimsakin kendni kucultme haddini bilecek bundan boyle dedi.

Ilk etapta mesafeli resmi bir iliski kurun.
Yuzunuze ayni terbiyesizlikle devam ederse agiz dalasina girmeden gormemezlikten gelin bence.
Direkt sahsiniza sozlu olarak saldirirsa sakince cantanizi toparlayin ve esinizle beraber evden cikin. O anda kardesini azarliyor mu bagiriyor mu birakin ne yaparsa yapsin.

Gidip gelme konusunda da esinize birakin karari. Durumun farkinda ve tavir almis zaten.
Kv ile araniz iyiyse "anneni uzmeyelim bosver gidelim" seklinde yaklasmak belki daha iyi olabilir.

Ben de bir gorumceyim 2eltinin tek gorumcesi. Biri benden kucuk. Biri benden buyuk. Siz demissinz ya ben ona ablalik yaptim die. Ben de hep büyük olanin bana yakin abla olarak davranmasini istedim. Hiç yapmadi. Aksine annemle beni ezmeseydi yine iyiydi.
Siz madem ondan buyuksnz ve o haksiz samimi olmadan yarim agizla konusulacak yerde konusuverin. Cok da simarmasin herkes haksiz yere uzerine dusuluyor die.

Arana büyük mesafe koy seviyesini ve haddini bilsin. Bilmedi anda bildir. Benim gör. Benden iki yas büyük ama haddini asinca hemen usulunce bildiririm ve geri adim atar. Hele bi laf dedin Esim siler biliyor o yüzden haddini asamiyo.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bir önceki konunuzu biliyorum benim fikrim su kusura bakmayın ama o kadar kucuk bi meseleyi büyütünüz ku bence buyuk sorumlu sizsiniz. Evet görumceniz fevri olabilir ama bunu yenebilirdiniz iki kardeşin arasını açmadan. Benim kucuk görümcem de evin küçüğü ve fena şımarmış evin butun planı ona gore yapilir, bi plan alınırken aman x e de soralım sorun çıkarmasın derler. Herkes korkar resmen. Ama ben ona hem o kadar sevecen hemde o kadar net ve kararlı davrandım ki. Bi tek benden korkar. Hata kv kp bisi yaptiracaklari zaman bana söylerler kızım sen dersen yapar diye. Biraz gençlik psikolojisi okumanız sorunu çözerdi. Iki kardes arası açılması buyuk vebal kusura bakmayin

Yanlış yapmışsın. Kız senden küçük. Kabak senin başına patlayacak. İki kardeşin arasını açan bozan gelin olacaksın. Eşini kardeşi sonuçta. Asla hayatınızdan çıkaramayacağınız biri. Konuşun küslük bitsin ama samimi olmayın.

Back
X