• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümcem

esraylmz03

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2012
2.305
565
163
- Yurtdışı
Kızlar merhaba of çok sinirliyim.öbür konularımdan bilen bilir eşimin ailesi çok problemli.mesela görümcem nişanıma gelmedi düşünebiliyor mısun sebep eşime küsmüş telefona bakmayınca kızdığı için sebep bu diğer konularımda anlattım öbür sorunları.bu aralar nedense aklımdan çıkmıyor unutamıyorum yapılanları.etrafımda çok sevilen biriyim.bu ailenin beni adamdan saymamasını görümcemin beni görünce kafasını çevirmesini kabullenemiyorm m intikam almak istiyorum içim içime sığmıyor

intikam alarak olayları büyütürsünüz ve aslında en çok kendinize zarar verirsiniz. Eşiniz ailesinden intikam alınmasını ister mi? kim ister ki?
Bir insana verilebilecek en büyük ceza umursamamaktır. takmayın onun yaptığı kötülükleri.

Canım benzer vaka bende de var kaynımla eltim birlik olup yapıyorlar bazi seylleri nisanımiza gelmediler. Ara bozmak icin dr her seyi deniyorlar. Ben daha nisanlilik surecinde oldugum icin bazi seylere susmak zorunda kaldim. Ama allah büyük bize dusunduklrini kkendi baslarina verdi. Sakin ol derim sabir et intikam alınca da yasadigin seyler gecmeyecek ki. Eşinib buna tepkisi nasil olur olanlara o ne diyor

Madem içinizde büyütecektiniz, intikam almak isteyecek kadar ağır gelecekti size yaşananlar, evlenmeyecektiniz. İnsan kendini bilir. Belli ki problemli insanlar, ama onları değiştiremezsiniz. Siz kendinizde hayatınız boyunca o insanlarla birlikte olacak, görüşecek gücü bulup evlenmişsiniz, artık başka şeyleri düşünemezsiniz. Eşinizle mutluysanız, gerisini boşverin. Önemli zamanlarda bir araya gelip, üzerinize düşeni yaparsınız, o kadar.

Amaaan takma, ne uğraşacaksın intikamdı öc dü.. Ay arkası gelmez bunların, anca sinir olduğunu anlarlar ve devam ederler.. Ben kendimi bildikten sonra kendini bilmeyenlerin yaptıkları ve dedikleri umrumda deil.. Sende öyle yap, kendini bildikten sonra onlar bilmezse bilmesin! .

bu etrafinda sevilen biri olmak nasil oluyor.

Arkadaşları, akrabaları, ailesi tarafından sevilen, sık sık gittiği esnaf, kauför ya da aynı muhitte oturduğu insanlar, komşuları tarafından da güler yüzle karşılanan, beğenilen insanlar genellikle etrafında çok sevilen biri olarak tanınırlar. Tuhaf mı bu tabir?

Kızlar merhaba of çok sinirliyim.öbür konularımdan bilen bilir eşimin ailesi çok problemli.mesela görümcem nişanıma gelmedi düşünebiliyor mısun sebep eşime küsmüş telefona bakmayınca kızdığı için sebep bu diğer konularımda anlattım öbür sorunları.bu aralar nedense aklımdan çıkmıyor unutamıyorum yapılanları.etrafımda çok sevilen biriyim.bu ailenin beni adamdan saymamasını görümcemin beni görünce kafasını çevirmesini kabullenemiyorm m intikam almak istiyorum içim içime sığmıyor

Sen görümceni çok seviyorsun da ondan mı kabullenemiyorsun. Sen de onu görünce kafanı çevir, al sana intikam.

Saolun kızlar yorumlar için.doğru söylüyorsunuz umursamamak gerekiyor ama elimde değil önemsenmemek çok kötü bişey eşimde ailesiyle konuşmuyo bu arada öbür konularımda anlattım

bende abimin nişanına gitmemiştim, eşine de soğuk davranmıştım. çünkü abimi kıskanmıştım içten içe ,o yüzden soğuk davranıyordum ama yengem benden de soğuk birisi ben ona 3 adım attıysam o hiç atmamıştır.yengem sürekli abimle birlikte olduğu için sürece onun gözünden baktı yani ben öyle düşünüyorum ve abimde benden uzaklaştı yaklaşık 5 yıl oldu hala aramızda bi mesafe var somut hiç bişey yaşamadık yani kimsenin kimseye kötü bi lafı bi hareketi olmadı olmaz da zaten...şu an pişmanım keşke daha yakın davransaydım abim benden uzaklaşmasaydı...konunuzu okuyunca bi görümce olarak :) hislerimi paylaşmak istedim

bende abimin nişanına gitmemiştim, eşine de soğuk davranmıştım. çünkü abimi kıskanmıştım içten içe ,o yüzden soğuk davranıyordum ama yengem benden de soğuk birisi ben ona 3 adım attıysam o hiç atmamıştır.yengem sürekli abimle birlikte olduğu için sürece onun gözünden baktı yani ben öyle düşünüyorum ve abimde benden uzaklaştı yaklaşık 5 yıl oldu hala aramızda bi mesafe var somut hiç bişey yaşamadık yani kimsenin kimseye kötü bi lafı bi hareketi olmadı olmaz da zaten...şu an pişmanım keşke daha yakın davransaydım abim benden uzaklaşmasaydı...konunuzu okuyunca bi görümce olarak :) hislerimi paylaşmak istedim
canim o ilk zamanlar yapilanlar hic unutulmuyor.
keske yapmasaymissin.

Yani intikam derken kızlar zarar vermekten bahsetmiyorum zaten hani ne bilim önemsemediğimi göstermek istiyorum
Hic ugrasmaya degmez o kafasibi ceviriyosa sende cevir yani onu gercekten onemseme burda konu acman bile onu onensedigin anlamina gelir iyi niyetle olmasada bi sekilde onemsiyosun hic deymez sen esine bak gerisi yalan.

karşındakı insanı deli etmenin püf noktası onu tınlamadığını göstermek
bak o yapmışkı seni sinirlendiriyor
sen tek başına hareket et,minnet etme deli olsun
o yokmuş gibi davran

Gorumceler cok ilginc ya harbidn. Ben daha evlenmeden gorumcelik yapmaya basladı. Kufurler etti bana etti kufurlerin beterini kendi yasyr tabi onda utanma yok

Yani intikam derken kızlar zarar vermekten bahsetmiyorum zaten hani ne bilim önemsemediğimi göstermek istiyorum
Canım benzer bir durum bende de var. Benim görümce de ararız açmaz, kendi kendine küser vs. Hal böyle olunca ben de bir daha aramadım, önemsemedim. Oldu bitti. Boşveeeerr :KK47:

Ya mesela beni habire face te engelliyo ondan sonra yine engeli kaldırıyo yani ben hiç görmüyorum bile noluyo da engelliyo ya da engeli kaldırıyo Ayyy bayılcam şimdi babası ailemi aramaz sallamaz 2 sene nişanlı kaldık bi kere aramadılar ya

Ne intikamı yahu ne yapacaksınız anlamadım sizi çok iyi niyetli göremedim gelmediyse gelmedi yüz çeviriyorsa çeviriyor yahu siz eşinizi sevdiniz evlendiniz ee öbürlerinden size ne. görmeyin konuşmayın. intikammış ey Allahım yaa..

Back
X