Iyi geceler kadınlar kulubuu :) Biraz uzun olacak ama yardıma ihtiyacım var. Okursaniz sevinirim.
Aklıma bişeyler takıldı. Benim aşırı derecede simartilmis bir gorumcem var 21 yaşında. gak diyor ekmek guk diyor sU. Kayinvalidem 55 i geçik kadın ama işleri o yapar gorumcem oturur. Simartan babası. Eşimi her firsatta yanımda asagilar , kv me çok cektirmisligi var ama kızını aşırı simartiyor yani gorseniz fenalık gelir devamli kucak kucagalar sap şup birbirlerini opuyolar devamli babacığımmm kizimmm nidalari. Otobüs nedir bilmez babası nereye gidicekse bırakır , dönüşte alır. Ben sınavda stres yapıyorum demis diye zamanında özel Ünv. Yazdirmislar. Yani aşırı üstüne düşüyor o da simarmis haliyle bu kadar ilgiye.
Simarsin ne güzel ama şöyle bir problemimiz var. Mesela geçen pazar biz eşimle kayinvalidemlere kahvaltıya gittik. Kayinvalidem de çok israrcidir daha önceden konu acmistim hatta bazen herkesi bunaltir israriyla. Ama kötü değildir. Arka odaya gorumcemi çağırdı bişeyler söyledi. Gorumcem bir bağırmaya başladı " sen salak misin Hayır diyorum sana manyak manyak konuşma " diye. hep yapıyor ama hep bağırıyor böyle. Çok üzülüyorum ben sonra hani gerçekten bagirasim geliyor kıza. sofra kurarken toplarken katiyen kalkmaz yerinden. Ben yardım ediyodum gitti babasının yanına oturdu bana da "cçalış çalış benim hiç is yapasim yok hahahaha " dedi. abisi su istiyor kendin al diyor. Bana oturmaya gelince hep abisini şikayet ediyor. Yok babamı sinir ediyo falan diye. Babası da istiyo ki oğlu babası ne derse onu yapsın siyasi görüşüne kadar karismaya çalışıyor çok despot. Eşim istemiyor uzaklar biraz. Neyse uzatmiyim hep böyle gorumcem. Evi kendi yönetiyo saniyor. abi ve anneye hiç saygı yok. bana diyor ki 3 4 kere söyledi " yazın ben çocuğunu alıp denize sokucam, tatile gideriz beraber " bizim adımıza plan yapıyor. Bişey demiyorum bende. Yok kucagimda uyutucam, yok gazını çıkarıcam yok yanında hep ingilizce konuscam ingilizce öğrensin. Hani kendi çocuğu sanki.
Çok uzun oldu farkındayım ama yanlış anlaşılma olmasın diye yazıyorum uzun uzun. Ben memleketime geldim dün Anneme ameliyat olucak. Eşimede git annene kal da hem bol bol görüşün annenle zaman geçir dedim. Bugün esimle konusurken soyledu cok sinirlenmis.Gorumcem devamli küfürlü konusuyormus annesinin yanında falan. Çok simarmis çok fena yapıcam diyor. Sakinlestirdim bende. Ama bana danisiyor devamli esim napıyım diye. Ne demeliyim sizce vaziyet bu çokta karismak istemiyorum ama esim de yardımcı olmamı istiyor. Kayinvalidem de istedi bikaç kez. Siz napardiniz ne önerebilirim ki