• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gorumcem

Ben çağırıyorum onu hep. 3 4 kere geldi bana gündüz bende yalnızım gel oturalim diyorum normalde de. Geldi abisini kotuledi abim söyle abim böyle babamı hiç dinlemiyo falan. Dedim kuzum bak herkesin hayatı başka babanın hayatını yaşamak zorunda değil kimse. abin de seni Seviyo sana düşkün falan. Öyle müzik dinletmekle gezdirmekle abilik olmuyomus hiç ilgilenmemis. Dedim ama şehir dışında okuyodu elinden geleni yapmış uzaktan napsin. Abim benle ilgilenmedi diyo ısrarla abisi babası gibi değil ya ondan galiba. Bide bana abisinin kız arkadaslarindan falan bahsetti yok babası deliriyomus falan yani sustumda bahsedilcek konu mu kalmadı. Evden de çıkmak istemiyo çağırıyorum hep gelmiyo
Anladım canımm başıbuyruk bi kız şomağızlı ne dediğinide ne yaptığınıda bilmeyen cinsler ama senin görümcene yaklaşımını beğendim canım :KK15: Sen ozaman hiç karışma eşinin aile meselelerine eşinle konuş o gitsin babasıyla konuşsun olacaksa eşinle babası arasında olsun sen uzak kall :KK19:

Babaniza babacim deyip annenize salak manyak küfürler etmiyosunuzdur dimi ama ? Zaten beni ilgilendirmez ben mi vericem bu yaşta sonra terbiyesini bana gelip soruyolar ama annesiyle abisi bende eşime kardesimle ilgili çok danistim şimdi devamli bilmiyorum deyince de ilgilenmiyo gibi oluyorum. Neden kiskaniyim gorumcem i yazdım daha önce de benim esim bana aşırı derecede düşkün sil desem siler görüşme desem gorusmez git haddini bildir falan desem onu da yapar ben kiskaniyo olsam bunları söylerdim. Ben ondan daha şımarık şartlar altında da büyüdüm benim annem tek kaldığı ve eksiklik hissettirmemeye çalıştığı için el üstünde tuttu beni bende is bilmedim Hayatımda da kimseyi kiskanmadim kıskançlık bana çok uzak bi duygu manen doğru bulmadigim için çok oldu hayatımdan cikarali o duyguyu. Benim derdim gelip bana danismalari Ben arada kalıyorum
sen psikolog musun ki
ben karışmam de geç.. psikoloğa götürün
ben ne yapabilirim anne.. sen benim ablam değilsin sus derse ben naparım de
dediğim gibi karışma ama kendine laf ettirme..

işte o yüzden karışma diyoruz ya....
Tamam bende zaten karışmayın diyosunuz niye diyosunuz demiyorum.. Bi yorumda rahat brakın şu görümcelerinizi diye bişey gördüm ona istinaden yazdım konu sahibi görümcesine yardım etmek istiyor karışıp olayı kızgınlaştırmaya çalışmıyor ki yanlış bişey yapmamak içinde akıl istiyor zaten karışmaması gerektiğini biliyor :KK66:

Araya girersen herkes çekilir kötü sen olursun fikir istıyorsada sana zararı fokunacak şekilde fıkır vermemeye dikkat et kendi içlerinde yapsınlar işin içine girme.canciğer kardeş olurlar sen kötü gelin adıyla anılırsın

Simartilmak derken bakın bende dedim simartilsin diye zaten. Gorumce diye dilim dolamadim olayın anlaşılması için yazdım betimledim. Ama bana gelip soruyolar bende bayilmiyorum aile mevzularina girmeye kendi kardeşim zaten ergen hergün onla uğraşıyorum :/
Ben sizi anladim sayfalarin hepsini okudum neredeyse daha olgunlasmamis nerde ne yapacagini bilmiyor biraz zamana birakin zamanla duzelir....

Teşekkür ederiim :) bende kalabalık aile den yanayım daha çok severim bende. Benim takıldığım nokta hani biz yaz planimizi yapmadık onu bile yapmaya çalışıyor. Yada hani alsin kucağına sevsin tabi halasidir ama benim olucak o şunu yapıcam bunu yapıcam hep bi plan halinde mesela bakalım ben çocuğumun onu yapmasını istiyo muyum onu düşünmüyor. En iyisi hiç karismamak galiba..
Soylemek le yapmak arasinda buyuk fark var... soylesin ne olcak... planda yapsin heveslensin son laf gene sizde

Hiç tahammülüm yok böyle kendini bir halt zanneden ergenlere.
İşin babada biteceği kesin. Anlaşılan anne de abi de şikayetçi;;; baba ile konuşsunlar.

Iyi geceler kadınlar kulubuu :) Biraz uzun olacak ama yardıma ihtiyacım var. Okursaniz sevinirim.
Aklıma bişeyler takıldı. Benim aşırı derecede simartilmis bir gorumcem var 21 yaşında. gak diyor ekmek guk diyor sU. Kayinvalidem 55 i geçik kadın ama işleri o yapar gorumcem oturur. Simartan babası. Eşimi her firsatta yanımda asagilar , kv me çok cektirmisligi var ama kızını aşırı simartiyor yani gorseniz fenalık gelir devamli kucak kucagalar sap şup birbirlerini opuyolar devamli babacığımmm kizimmm nidalari. Otobüs nedir bilmez babası nereye gidicekse bırakır , dönüşte alır. Ben sınavda stres yapıyorum demis diye zamanında özel Ünv. Yazdirmislar. Yani aşırı üstüne düşüyor o da simarmis haliyle bu kadar ilgiye.

Simarsin ne güzel ama şöyle bir problemimiz var. Mesela geçen pazar biz eşimle kayinvalidemlere kahvaltıya gittik. Kayinvalidem de çok israrcidir daha önceden konu acmistim hatta bazen herkesi bunaltir israriyla. Ama kötü değildir. Arka odaya gorumcemi çağırdı bişeyler söyledi. Gorumcem bir bağırmaya başladı " sen salak misin Hayır diyorum sana manyak manyak konuşma " diye. hep yapıyor ama hep bağırıyor böyle. Çok üzülüyorum ben sonra hani gerçekten bagirasim geliyor kıza. sofra kurarken toplarken katiyen kalkmaz yerinden. Ben yardım ediyodum gitti babasının yanına oturdu bana da "cçalış çalış benim hiç is yapasim yok hahahaha " dedi. abisi su istiyor kendin al diyor. Bana oturmaya gelince hep abisini şikayet ediyor. Yok babamı sinir ediyo falan diye. Babası da istiyo ki oğlu babası ne derse onu yapsın siyasi görüşüne kadar karismaya çalışıyor çok despot. Eşim istemiyor uzaklar biraz. Neyse uzatmiyim hep böyle gorumcem. Evi kendi yönetiyo saniyor. abi ve anneye hiç saygı yok. bana diyor ki 3 4 kere söyledi " yazın ben çocuğunu alıp denize sokucam, tatile gideriz beraber " bizim adımıza plan yapıyor. Bişey demiyorum bende. Yok kucagimda uyutucam, yok gazını çıkarıcam yok yanında hep ingilizce konuscam ingilizce öğrensin. Hani kendi çocuğu sanki.

Çok uzun oldu farkındayım ama yanlış anlaşılma olmasın diye yazıyorum uzun uzun. Ben memleketime geldim dün Anneme ameliyat olucak. Eşimede git annene kal da hem bol bol görüşün annenle zaman geçir dedim. Bugün esimle konusurken soyledu cok sinirlenmis.Gorumcem devamli küfürlü konusuyormus annesinin yanında falan. Çok simarmis çok fena yapıcam diyor. Sakinlestirdim bende. Ama bana danisiyor devamli esim napıyım diye. Ne demeliyim sizce vaziyet bu çokta karismak istemiyorum ama esim de yardımcı olmamı istiyor. Kayinvalidem de istedi bikaç kez. Siz napardiniz ne önerebilirim ki
Bu saatten sonra ne diyebilirsin ki??
Ağaç yaşken eğilir. Şimdi öğretemezler bunları maalesef.

Esiniz de siz de o yokmus gibi davranin ama cidden yokmus gibi, duymayin, konusmayin, gormeyin...
Ilk basta cirkinlesir eminim, sinirinizi bozar ama aynen devam edince uysallasmaya baslar...
Cunku bu kadar odak noktasi bir kiz cok da zayiftir karakter olarak, biraz sert kayalar, onunla ilgilenilmemesi, o bir hicmis gibi davranilmasini kaldiramaz...Aglar, yakarir, bagirir ama sonunda susar...
Sadece yasina uygun saygili olunca muhatap olacaginizi soylesin esiniz de...

Tabiki hiç bişey yapma 21 yıl terbiye edilmeyen kızı senmi terbiye edeceksin. He ben olsam ne yapardım. Kp ve Görümce de varken ortalık süt liman ken . Geçen bir arkadaşa gittim komşusu güne çağırdı görğmcemle yaşıt kızı var evin içinde erkek gibi küfür ediyor. Ay ne terbiyesiz kızlar var siz çok iyi yetiştirmişsiniz ama maşallah derim. Yani en fazla bunu yaparım. Yani yarın birgün bu kız evlenecek ozaman görür anyayı konyayı. Bence hiç karışmayın çocuğunuz ile ilgili istediğini söylesin kötü şeyler değil söylediği siz başka yönleri ne sinir olduğunuz için bu söylediklerine de sinir oluyorsunuz sadece.

Back
X