• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gorumcem!!

Ev
yeni evli insanın evine 4 çocukla zırt pırt geldiğine göre kendini bilmeyen bir insan demek kik

o gelmeden sen git emrivaki yap bakalım nasıl oluyormuş?[/QUOT
yeni evli insanın evine 4 çocukla zırt pırt geldiğine göre kendini bilmeyen bir insan demek ki

o gelmeden sen git emrivaki yap bakalım nasıl oluyormuş?
Evi cok uzak benim esim isten gec cikiyor ve isini yeni kurdu ayakta tutmaya calisiyor direk evine gelmek isteyen bi ese sahibim malesef oyle bir sansim fazla yok

Kizlar gorumcem avrupa yakasinda ben anadolu yakasinda oturuyorum ama haftada 2 kez geldigi oluyor esime rahatsiz oldugumu soyliyorum gorumceme tavrimla belli ediyorum ama surekli konu degistiriyor esimde kalbinin kirilmasini istemiyor son iki aydir boyle ve biz yeni evliyiz bebek istiyoruz evimizde surekli bas basa olmak istiyoruz ama nafile ve gorumcemin 4 cocugu var komsularimla sorunlar yasadim uslu duran cocuklar degiller komsularimla sorunlar yasadigimida biliyor ama aldiris etmiyor surekli cocuklara ben durun yapmayin kosmayin ses cikarmayin gibi uyariyorum bana bu kadar takma herseyi gibi sozler soyliyor ve geldiginde en az 1 gun kaliyor konustum esimle birlikte konustuk uygun bi dille surat astim ama fayda yok bide aramadan geldigide oluyor ve beni zor durumda birakiyor sizce ne yapmaliyim kizlar.
bence hoşgör canım ama arada örnekleyerek cevap ver çok tepkili de olma çok yumuşak da davranma ne bilim huyunu da bilmiyorum ki hatta otur öyle yerinde çok hizmetkar olma mesela ama çok da uzak durma ay bilemedim ya çok empatici olduğum için bu işin içinden çıkamadım :D

artık yapılacak tek şey kalmış açıkça rahatsız olduğunu ve bu durumun artık sizi maddi ve manevi yıprattığını söylemek. bunun üzerinede halen daha sık sık gelemeye devam ederse sert bir şekilde kovacaksın. eşinle aranı düzeltirsin sen bişey olmaz korkma

Anlamadigim ben tek çocukla markete gidip gelirken zorlaniyorum.Uzun sure arkadaş ziyareti bile yapamadim
Bu kadın 4 çocukla sikilacak zamani nasil buluyor nasıl sana gelebiliyor sık sık aklim almadı

Kizlar ben onun yaptigini yapamam yapma ihtimalimde yok evi uzak esim yeni is kurdu ve ayakta tutmaya calisiyor direk evine gelip yemek yiyip dusa giriyor bana vaktini zor ayiriyor malesef rahat edemiyor orda herkes yatana kadar ayakta ayip olmasin diye

Durum açık ve net ortada görümceniz sizi bıktırıp kavga çıkartmaya çalışıyor sizi zaten istememiş şimdi siz evinizden kovarsanız olmaz eşinizle çok zorun yaşarsınız iyi olmanız çok zor olabilir ben KV kovdum evden çok zor oldu eşimle düzelmemiz:110: kovmak çözüm değil yani size tavsiyem bir süre bu gidişata katlanmanız ama tavrınızı alın zaten de almışsınız çok zor bir durum ama elbet gelmekden usanacak belki bi işe girebilirsiniz çalışma şansınız yokmu

Ya siz kapıyı acmayacaksiniz o da tırıs tırıs evine geri dönecek ki zaten arabası varmış nasıl döner geriye derdi olmazmis...
yada bu duruma katlanmaya devam edeceksiniz...ne kadar laf soylersen söyle ne kadar alttan alttan ignelesen de vazgecmicek....belli olmuş artık görümce baya senin evi tam pansiyon kullanmaya başlamış....sabır diliyorum:KK14:

Böylede yüzsüz görümce ne duydum ne gördüm Allah sabir versin
Sunu denesen mesela geleceği zaman abla evde bisey kalmadı marketten gelirken sunu sunu aliver ekmek kalmamış aliver ay soğan bitmiş yemek yapmıyorum aliver ise yarar mi sence belli beleş yemeye alışmış bu kadın bide dört çocuk insan kendi evladından yeri geliyor bunaliyor bu ne yaa
Ayrıca sen ise girsen bile gorumcen evini daha çok sahiplenir sende kendi misafirlerini arkadaslarini ağırla sik sik belki gelmez

Kizlar gorumcem avrupa yakasinda ben anadolu yakasinda oturuyorum ama haftada 2 kez geldigi oluyor esime rahatsiz oldugumu soyliyorum gorumceme tavrimla belli ediyorum ama surekli konu degistiriyor esimde kalbinin kirilmasini istemiyor son iki aydir boyle ve biz yeni evliyiz bebek istiyoruz evimizde surekli bas basa olmak istiyoruz ama nafile ve gorumcemin 4 cocugu var komsularimla sorunlar yasadim uslu duran cocuklar degiller komsularimla sorunlar yasadigimida biliyor ama aldiris etmiyor surekli cocuklara ben durun yapmayin kosmayin ses cikarmayin gibi uyariyorum bana bu kadar takma herseyi gibi sozler soyliyor ve geldiginde en az 1 gun kaliyor konustum esimle birlikte konustuk uygun bi dille surat astim ama fayda yok bide aramadan geldigide oluyor ve beni zor durumda birakiyor sizce ne yapmaliyim kizlar.

mali açıdan sıkıntılı olduğunuzu söyle her geldiğinde bu konuları açabilirsin ama öyle incitmeden abla işte elektrik faturasını ödeyemedim öder misin işte gelince evde para yok şu eksik bu eksik alır mısın de. en basitinden ekmek yoğurt vs utanma çekinme . bir iki değil her gelişinde dile getir o aldıkça bir fazlasını talep et. bir süre sonra kendi ayağıyla çekilecek. ikinci bi ihtimal kv yi ara ama şikayet eder gibi değilde işte ablam sürekli bizde kalıyor eşiyle sanırım problemleri var acaba eşimi kovuyor evden yada ablam buradayken evine kadın falan alıryor olmasın. ablam sürekli burda bunların özel hayatı yoktur vs . ve anlat kv ye artık ben eşimle sorun yaşıyorum yuvam yıkılacak görümcem yüzünden de mali açıdan da kaldıramıyorum de ..vs

borç ta isteyebilirsin veya kefil muhabbeti vs bu tip asalak başkasının sırtından geçinenlerin parası çok kıymetlidir.

Hasta taklidi yap canım. Sürekli temizlik yap yanında, ondan da yardım iste. Kimse rahat edemediği yerde durmak istemez herhalde.

Sana denedigim yontemi onerebilirim..

evlendin kaynanam yanimdaydi, kendi mahallesi kendi komsulari haliyle devamli taciz ettiler..abartmiyorum evimde hergun bi posta adam, ki gordugumde selam vermeyecegim tipler..2 ay 3 ay 5 ay derken baktim bu durum hic degismicek..

sabah esimi ise yollayip,karga pisligini yemeden yemegimi isimi gucumu bitirip taktim cantami koluma, hic ara vermeden hergun anneme yada baska bi yere gittim..saat 8 dedinmi ise gider gibi ciktim evden..esimle beraberde eve girdim..

belki birazda olsa cozum olur..

Evet surekli isteklerimi eksiklerimi soylemek ben ha bire kiyimdan kosemden para cikartiodum temizlikmi cok titizim aksama kadar oturmuyorum hep temizlik ama sadece oturup izlio

Evet surekli isteklerimi eksiklerimi soylemek ben ha bire kiyimdan kosemden para cikartiodum temizlikmi cok titizim aksama kadar oturmuyorum hep temizlik ama sadece oturup izlio
yardım iste hatta açıkça söyle abla siz beş kişisiniz hatta beşbuçuk kişisiniz bizden çok evi siz kirletiyorsunuz yardım de.hem boş oturanı ALLAH ta sevmez kul da de,
bizde yetişemiyoruz evlilik masraflı bizde size taşınsak falan :)

tek çözüm kapıyı açmamak, telefonuna cevap vermemek..
zira yüzsüzmüş gelme diyorsun daha beterini yapıyor, kalayım diyor..
eniştene yatak aç demek ne çirkin.. kalk hazırla kocanın yatağını cins..

Nedense bu konu bana inandırıcı gelmedi yada konu sahibi çok abartmış biz bir çocukla ödevlerden kurslardan başımızı kaşıyacak vakit bulamıyoruz. Bazılarıda eve gelince selam gelme, konuşma,yemek yapma demiş pes yaa siz bir ailesiniz demek ki görümcen seni seviyor,sana kendini yakın hissediyor

ay bu ne ya ne yüzsüz bir kadınmış dört çocukla zırt pırt açma kapıyı evde değilim de sende ne ara ne sor yüzgöz olursun yoksa kayınvalidene de söyleme sen kötü olursun sen gelin sin o evlat nihayetinde ararsa kapıda bile evde değilim de ve biran önce işbul çalışırsan hiç gelmezler ne fikirsiz insanlar var böyle hiç bir şey ikram etme geldiklerinde aç kalsınlar televizyona falan bak hiç sohbet etme onlar konuşursa konuş bir iki kesilir ayakları zaten ne olursa olsun gelinler hep kötüdür unutma eşinle aranı iyi tut yeter onlar dış kapının mandalı

Back
X