Gorumcem!!

sKsEsLsEsBsEsK

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2015
1.417
1.237
Kizlar gorumcem avrupa yakasinda ben anadolu yakasinda oturuyorum ama haftada 2 kez geldigi oluyor esime rahatsiz oldugumu soyliyorum gorumceme tavrimla belli ediyorum ama surekli konu degistiriyor esimde kalbinin kirilmasini istemiyor son iki aydir boyle ve biz yeni evliyiz bebek istiyoruz evimizde surekli bas basa olmak istiyoruz ama nafile ve gorumcemin 4 cocugu var komsularimla sorunlar yasadim uslu duran cocuklar degiller komsularimla sorunlar yasadigimida biliyor ama aldiris etmiyor surekli cocuklara ben durun yapmayin kosmayin ses cikarmayin gibi uyariyorum bana bu kadar takma herseyi gibi sozler soyliyor ve geldiginde en az 1 gun kaliyor konustum esimle birlikte konustuk uygun bi dille surat astim ama fayda yok bide aramadan geldigide oluyor ve beni zor durumda birakiyor sizce ne yapmaliyim kizlar.

Peki sizin 4 çocuklu abiniz haftada iki kez size gelse ve eşiniz size abinden rahatsız oluyorum onu uyar, sık gelmesin dese, abinize böyle bir şeyi söyleyebilrmiydiniz, ve abinizden rahatsız olduğu için eşinize tepkiniz ne olurdu ?

Evet soylenmez ama gorumcesinin yaptigida ayip. Lutfen yani gelip en az bi gun kalmak ne demek yeni evliler hem. Dusuncesizligi asip gorgusuzluge kadar yol acmis
Yok mu bu kadinin arkadaslari gitsin onlarla gecirsin gununu dort bebesiyle onlarada okadar rahat davranirmi bakalim
tatli dilide bosver anlamiyo demekki

Boyle senin onu istemedigini belli etmelerinden, imalarindan, kardesinin laflarindan anlamiyosa, sen acik acik konuş. Yeni evliyiz biz zirt pirt gelmeni istemiyorum bu nedir nasil bi dusuncesizliktir de. Allah allah yaa.. Düşüncesiz gerizekalilar..nefret ediyorum ya nefretttttt

sen tavrını koyup bu işin yol yordamını öğrenene kadar böyle olacak ne yazıkki.
iş eşinde değil sende bitiyor.
evde değilim, müsait değilim diye kabul etmiyceksin.
yakın bir yer değil gelip evde bulamamayı göze alamaz.

ne eşinizin ne sizin suçunuz var
bu kadar uyarılmaya hala geliyorsa ya çok yüzsüz ya da anlamazdan geliyor
önce uzaklaştırma politikası haber verdiği zaman asla müsait olamama
onun dışında yapılacak bişey yok gibi görünüyor

Kizlar musait degilim demeye sans vermiyor biz geldik pat diye yada esime biz sizin evin onundeyiz kapiyi ac diyor kizlar suda var gecen 4 gun kaldi cocuklar ytmiyor umursamiyor cocuklari evin onundeki oyun alanina yolladim ustleri pis degistirmedi uyardim bisey olmaz diyor bide suda var bizim gucumuz bize yetiyor bizim butun aldiklarimiz 2 kisilik bizi maddi konudanda cok zorluyor .

Kizlar ben boyle bisey gormedim biz cocuk yapmak istiyoruz biz rahatsiz oluyoruz dedim bbana direk ay cok erken olur olur yarin piknige gidelm diyor laf nerden nereye :KK43:

bir dahakine kapıdayım derse de açmayın teli kapıyı da bir iki deneyin sonra cesaret edemez

bir dahakine kapıdayım derse de açmayın teli kapıyı da bir iki deneyin sonra cesaret edemez
bu esimi cok uzer ama esim cok anlayisli ve saygili bir insan hak veriyor konusarak anlasiyorz herseyi hak veriyor ama bu konulari evlendigimizden beri cok yasadik cok uzuluyor konusurken ben haklisin hayatim diyor ben yasananlari soyleyince susuyor ve icine kapaniyor benim yerime koy kendini diyor cok uzuluyor

4 çocukla bunalmış. Sizin evi de pansiyon olarak görüp resmen kapak atmış o zaman!

Bence eşini karıştırmadan sen ciddi bir ses tonu ile görümceni karşına al, çocuklar parktayken ;

• biz yeni evliyiz. başbaşa kalmak istiyorum eşimle de
  • geleceğiniz zaman haber verin uygunsuz halde olabiliriz ya da evde olmayabiliriz de
  • canın sıkılmış olabilir ama bu kadar sık ziyaretler bizi zorluyor de.
ya da dinsizin hakkından imansız gelir deyip onun yaptıgını bir kaç kez sen ona yap.. evinin önündeyiz kapı aç... hatta gidin kalın ..
bakalım görsün anya konya nasıl..

tabii kardeş baş üstüne ama bu resmen yüzsüzlük...

bu esimi cok uzer ama esim cok anlayisli ve saygili bir insan hak veriyor konusarak anlasiyorz herseyi hak veriyor ama bu konulari evlendigimizden beri cok yasadik cok uzuluyor konusurken ben haklisin hayatim diyor ben yasananlari soyleyince susuyor ve icine kapaniyor benim yerime koy kendini diyor cok uzuluyor

her türlü üzülüyor ztn varsın bu seferde bu şekilde üzülsün

4 çocukla bunalmış. Sizin evi de pansiyon olarak görüp resmen kapak atmış o zaman!

Bence eşini karıştırmadan sen ciddi bir ses tonu ile görümceni karşına al, çocuklar parktayken ;

• biz yeni evliyiz. başbaşa kalmak istiyorum eşimle de
  • geleceğiniz zaman haber verin uygunsuz halde olabiliriz ya da evde olmayabiliriz de
  • canın sıkılmış olabilir ama bu kadar sık ziyaretler bizi zorluyor de.
ya da dinsizin hakkından imansız gelir deyip onun yaptıgını bir kaç kez sen ona yap.. evinin önündeyiz kapı aç... hatta gidin kalın ..
bakalım görsün anya konya nasıl..

tabii kardeş baş üstüne ama bu resmen yüzsüzlük...
Sunu dedim konustugumu direk yaziyorum beyler cocuklar icerde bizde aksam yemekte mumlar ve elbise giyip hazirlandim enistemde gelince apar topar topladim hepsini mutfaga geldi guldu ay yanlis zaman dedi esiminde benimde surat bes karis biz yeni evliyiz abla beni yanlis anlama gel benim ailemi ne kadar seviyorsam sizide oyle severim ama boyle gelmeler bizim hosumuza gitmiyor lutfen abeni yanlis anlama gelin ama bu kadar siklikla degil dedim bir hafta gelmedi anlamis dedim ama pazar gunu geldi dun gitti bide okullar kapansin eve gidip gelmem diyor

X