Gorumcem

Cnm ywrm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2015
1.130
832
53
Merhaba arkadaşlar ben 26 haftalık hamileyim bir oğlum olacak nasipse gorumcem oglumu emzimek istiyo sezeryan doqum yapıcam ve sen baygın olursun ben emzireyim mama wermesnler dedi başta olur dedim ama suan rahatsiz hissediyorum kendimi ve bu ilk deil 6 aylık bebeqi war çok çok emde efeyede süt gelsin falan diyo ben napıcami bilmiyorm ya iyice pskoljm bozuldu benm ben bole bse asla istemiyorum ben hasta olsam sutum olmasa nese ama daha doqum bile yapmadan bi başkası niye emzirsin benm sutum olursa

Eninde sonunda ayılacaksınız istemiyorsanız kabul etmeyin bugüne kadar sezeryanla doğan bebekler açlıktan ölmüyorlarya güzel bir dille istemediğinizi belirtin yada eşinizle görüşün önce haberi olsun eşinizin istemediğinis söyleyin eşinize sorarsada aynı dille cevap vermiş olursunuz

Herseyi cok biliyorlar karismasa olurler zaten.sizin sutunuzun besleyicilik degeriyle onunki bir mi olacak.dogar dogmaz bir bardak sut mu icecekmis bebek de emde sut gelsin diyor,ben dogmamis bebegimi kiskaniyorum,kimse ellemesin sevmesin istiyorum,bide emzirecek benden oncehemsirelere caktirmadan soyleyin izin vermesinler.o gorumceni de uzak tut evinden kendinden gitsin kendi bebegine baksin

Bi hastane emzirmeyi de dusunmuyo işin ilginci cocuqumu emzirmek bnm görewm herkez kendi çocuğunu emzirsin öyle deil mi... esmde 40im çıkana kadar onlarda kalcaz dio ailesne çok düşkün ben yoksa soylenecek laflari biliyorum ben onlarla kötü olsam eşim de benle kötü oluyo ewimn huzuru kalmıyo dün uyku uyuyamdm sinirden heryerme iğne batiriyolardi sanki sabaha kadar döndüm durdum iyice yerle bir oldu pskljm kafamdan atamiyorm bu dusunceyi

Başta niye düşünmeden olur dediniz ki?

Ben geçiştirmek için hee olur falan yaptım ama baktım ki baya ciddi Wè iyi niyetli deil 1 defa çocuk mama emmesin die demiyor hem kendi oglunu hem benimkini emzirecek

Karşınıza alıp kalp kırmadan o an için tamam dedim ama bu doğru olmaz ben çocuğumu kendim emzirecegim en doğal hakkım bu diyin herhalde anlayacaktır

Dün eşime dedim bak böyle konusmalar geçiyo ben çok rahatsız oldum kardeşin illa süt anne olayım diyo sa buyuduqu zaman 1 sefere mahsus emzirir ben emzirme den emzirmek ten bahsediyo onun oğlunun sütüyle yeni doğmuş bebeqin sütü bir deil ki dedim oda yok ben izin wermem herkez kendi çocuğunu emzirsin derim dedi ama 40 gün içinde eminm ki çocuğu emzirmeye kalkcak. .. bir kere onlarn yüzünden ayrıldk zaten hamile oldqmu öğrendim de baristk neden bnm annelik hakkımı elimden almaya calisiyo kendide anne soncta

Kötü bir niyeti yok ama cahillik işte hayatıkm napacaksın.
metal in dediği gibi şimdiye kadar doğan çocukla açlıktan mı ölmüş. Hem önce senin sütünün tadını alsın çocuk, ona alışsın.
Bence asla bu olaya girme

Ben asla istiyorum bide çocuk ona alısir beni emmezde gerçekten kahrmdan olurum işte o zaman kayinwalidem de yaninda oda demiyo kızım herkez kendi cocuqnu emzirsin diye ya zaten bu gidisle bu sinir streste sütüm gelsede kesilr sanırım

Nasil sinir oldum konunu okuyunca anlatamam,eminim benimkide yapardi simdi sutu olsa.kesinlikle iyi niyetli degil bence ne yap et kendi evinde kal,gerekirse onlar gelip gitsinler.

aynen oyle olur,esin ne diyor bu duruma

Ben derim diyo herkez kendi cocugunu emzirsin diye dio ama esim ise gidecek o zaman emzirmeye kalkar ewmzde kalmaya ikna olmuyo ki ilk cocugmz bakamayz die korkuyo... Bu nasıl bi mantık kendi De anne dusunmuyoda üzülür die hem kendi cocugnada yazık onun hakkıni annesi olan bi cocuqn emmesi niye

bir kitapta okudum de ilk memeden gelen süt şifaymış de.ve ilk benim sütümü içmesi lazım de saçmalama ve kesinlikle izin verme yazdığım şeyde doğru araştır istersen

Canm olay ilk sütden de çıktı baya sürekli emzirmek istiyo bu 1 sefere mahsus falan da deil yani

önce snınkını emerse benımkı almayabılır bı daha de ve kesınlıkle ıstemedıgını soyle mamaya ne gerek varmıs kı sut sagma makınesı al annen fılan varsa yanında sagsınlar senden versınler bebegıne olur mu oyle sey emzırecekmıs çocugu kendıne alıştıracak besbellı

Walla süt sagma makinesi deyince aklıma geldi süt saqma makinesi alsakmi internette okudum ise yariyoms falan die konu açayım ben sonra derse ki ben emzirirm falan ben arastrdim hiç iyi bise deilmis çocuk sonra benı emmezmis hem yeni doğan sütüyle bir olmazms hem annemle konuştuk oda kızım onun gogsnden sütun akışı ayrı senn ayrı öyle bse yapmayn dedi süt kardes olsunlar diyosan büyüyünce emzirirsn halasi deyim nasıl olur

Nasıl heycanlandiy sam hem hem yazıp durmsum:)) düştüqm duruma bakın ya oturdum yalan buluyorm kendime oo beni düşünse zaten bni bu duruma sokmazdi Allah sonumu hayir etsin walla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…