Gorumcem

Canim ben ilk sutu kendim vermek isterim de, seninkini emer benimkini begenmez filan diyip cik isin icinden.. :) Oda iyi niyetli yaklasmaya calismis, sagolsun, ama banada hos bir fikir gibi gelmedi dogrusu .. boyk

Iyi de sen niye sezeryan oluyosun ki ? Normal dogursana bak bebegine yaptigina.. yazik gunah ya

Çok koruyrm normal doqum dan yırtık falan oluyomus dikiş atiliyomus falan kesik olcaksa diorm karnmda olsun afedersnz ama sonra eşler için de sknti oluyoms kendimi cesaretlendrmye calsyrm ama zorr gbi ... hem konu sezeryan da deil ki tek hep ben emzireyim istiyo heralde bu sanki ben olmuşum oğlum orta da kalmd

Ben geçiştirmek için hee olur falan yaptım ama baktım ki baya ciddi Wè iyi niyetli deil 1 defa çocuk mama emmesin die demiyor hem kendi oglunu hem benimkini emzirecek

Sonra ölene kadar süt anne süt evlat muhabbeti dinle dur. 2. Anne olacak aklı sıra hırslı bir kadın belli ki. Hastanede anne haricinde izin vermezler sanırım.fantazilerini kendine saklasın sütünü de kendi bebeğine. Bende sezeryanla doğurdum bir sorun olmuyor epidural anestezi ile olacaksan anı anına olayın içinde oluyorsun fırsat bulamaz.anneden önce bebeği görünmenin eline verecek bir aklı evvel çıkmassa tabi. Evde de naparsın bilmem o aklına koyduysa fırsat kollar dikkat et.

Ewde fırsat kolluycak eminim hastane de ablam da olucak oo dedi sen strese girme olurmu ole şey ben izin wermem die ama ewde napıcam yeğeni ona da düşkün olsun istiyo belli ama benle yarışa giremez ki ben o cocuqn annesym sonuçta inş oglumda emmez de rahatlarm ya... abisine çok düşkün yigeninide çok sever biliyorum sewsinde zaten mutlu olurum ama emzirmek neyin nesi kayinwalidem kocaman kadın oda demiyo kızım olurmu hiç die saçma sapan işler yaa

Epidural anestezi ye de felç kalma ihtimali war yok bas ağrısı yapıyo genelden daha fazla aqrisi diyolar doktrmla doqum hakkında konsmadk hiç ona göre seçim yapıcam artk

Saol Allah razı olsun canım benım... bse sorcam peki ameliyat esnasnda heycanlan madinmi hissetmednmi kaç dakka sürdü ve emen yawrucunla ilgilenbildinmu

Saol Allah razı olsun canım benım... bse sorcam peki ameliyat esnasnda heycanlan madinmi hissetmednmi kaç dakka sürdü ve emen yawrucunla ilgilenbildinmu

Bilinç açık ama korku endişe yok.heyecana sevkedecek bir durum olmuyor.odaya çıkar çıkmaz bebeği getirdiler,ayaklarda uyuşma bir müddet devam ediyor ama bebeği kucağıma verdiler benim. Benim sezeryanım uzayan normal doğum sonrası oldu. 17 saat doğum sancısı sonrası :)) ama pişman değilim normal doğumu denediğim için. Sezeryandanda pişman olmadım dolayısıyla.

Sakin böyle biseye izin verme sen anne olacaksın artık dik durmasını bil
Sen böyle biseyi kabul edersen baştan ohooo isteklerinin sonu gelmez
Ayrıca ve en önemlisi bebeğin seni emecekki sutun gelsin emmeden süt gelmez ilk antibiyotigini alacak sütünden senin kokuna alisacak sen emzirdikce rahmin toparlanacak
Bende sezeryan oldum ilk gece bebeğim durmadan emdi sabahı geldi sutum
Açik açık şöyle yaa darilan gitsin ötede kendi bebeğini emzirsin

Aaa 2 doqumuda yapmis sayilirsin o zaman o kadar doqum sancısından sonra :) çok şükür evladını almissin kucaqna saqsalim Allahm banada nasip etsin alayim kUzumu kucaqma dusundkce içim içime siqmiyo :) doktorumla konusacaqm ona göre bi karar werecqm artk... sütun hemen geldimi bu arada

Onun darilmasi deil bnm endisem eşim hemen etkileniyo ewde huzursuzluk çıkıyo bişe söylesinler hemen bana olan tawirlari değişiyo bende ne yapayım susuyorm He hoş diyorum ama bu konu çok canımı sıktı artk darilan da darilsin yapabileceqm bse yok güzel bi dille anlatacagm bana ilgnc gelen bu talep kardesmn eşide hamile bana böyle bise soylese ben Hayır ablam olur mu onun sana ihtiyaci war bana deil derim hastalık olur kötü bi durum olur ne bileyim ancak zor bir durumda en son çare oysa kabul ederim mantqm kabul etmiyor

Ilk senin sütünü icmesi lazim zaten canim agiz diye sari bi sivi geliyor ilk onu icmeli ki o midesine asi görevi görecek. Ben nisanda dogum yaptim kimse emzirmedi yani ne mama ne baska bisey.

Zaten ilk sütü eşim de dedi olur mu hiç ole şey şaka demistir şaka niyetinde değilse de ben izin vermem annesi ni emsin derim dedi ... ama daha sonrasinda ewde emzirmeye kalkcak biliyorm Wè bu çok uzuyo beni

Artık sezaryen ameliyatların çoğu genel anestezi ile değil epidural ve spinal anestezi ile yapılıyor. Yani öyle bi ayılma bayılma durumu yok. Görümcenize bunu söyleyin ve bu yüzden gerek olmadığını ekleyin. Ne münasebet canım. Yok öyle kendi kendine süt anneliğe soyunmacalar.

Eşimle konuştum bu gün gene yok öyle bse herkez kendi çocuğunu emzirsin ne münasebet olurmuymus dedi üstümden çok büyük yük kalkti ben söylersem çocuk kıskandı olurm belki dedim sen boyle bi konu geçerse sole dedm tamam dedi çok mutlu oldum walla.... saoln hepiniz yardimci olmaya calistnz arkadaşlar

Ya tatlım resmen aileye esir düşmüşsün, niye bu kadar kendinden ödün veriyosun ki, birazda kendi önceliklerini düşün, eşinde koruyamayacaksa karısını ne diye evlenmiş, önemli olan sizin huzurunuz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…