Gorumcem

Kendi önceliqm ewliliqm cocuqm başka bi önceliqm yok ki bn anne baba ayrı büyüdüm çok sknti yaşadım o yüzden ewmn huzuru kacsin istemiyorum herseyi tepki wermedn sakince halledp çözmeye calisiyirm önce böyle deildm hiç lafmi çekmez söylerdim eşime de ailen söyle böyle çok kavga ettm baktım olmuyo bn zararlı cikiyirm pes ettim susuyorm ne zamana kadar böyle gider bilmiyorm ama...

Az önce aradılar logusa taci, terliqi esyasi alıp yapmış kendi elleriyle bni sevmese yapmaz da ama hirslarna yenik dusuyo istiyo ki abisi onu sewsin ewlendqni idrak edemiyolar Hazmedemiyolar inş duzelirler ne deyim

sakın böyle bırsey yapma sakın!!!!!!! o çocuk anne kokusu arıyıcak ilk ne demek görumcenın emzırmesı nasıl kabul edersın böyle bırseyı sakın ızın verme

Tatlım kötü zaten davranma, hiç kimseye kötü davranmak birşey kazandırmaz, ama çizgiyi bilsinler.. Sen yavaş yavaş ağır ağır hissettir.. Ben saygısızlık yapmadan hallederim genelde, biraz bozulur karşımda ki ama yapıcak birşey yok, kendi ailemede böyleyim.. Şirinlik yapıp gönül almasını da bilirim, ama genel olarak insanlar benden çekinir

bak bu ürünü al ilk çekişte bile gögsünden süt akıcak benım arkadasım dogum yapmadan önce aldı hamıleyken denemek için çektırmıs gögsunu süt gelmiş bak dogum yapmadıgı halde ilk çekişte süt akmaya başlamış bu ürünü al dogumdan hemen sonra çek ama görumcene sakın verme çocugu emzırmesı iiçin senın bebegın o ya nasıl emzırmesıne müsade edersn şok oluyorm böyle şeyler okuyunca

Eklentiler

• 189583030_tn50_0.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 84
illa bi maydonoz olacaklar yani. Beyinlerinin icinde ne var merak ediyorum. Gozun devamli cocukta olsun. Yalniz da birakma. Son zamanlarda türedi bunlar. Emzirme meraklilari. Sinir oldum valla.

Canm bende zaten wercem cocuqmu gorumcem emzirsin demiyorum müsade etmiyorum bunu nasıl engellerm die çözüm aramak için yazdım buraya soledqn de He hoş dedim gecstreyim die aa bi baktım is ciddiye gidiyo uykularm kaçtı resmen deliye döndüm ... şimdi den sutum böyle sarı sarı geliyo bazen sanırım süt sornmda olmayacak Allahn izniyle

Eşim de tepki göstereceqni bole bseyn olmuyacaqni söyledi zaten bana gerek kalmadı :)

Eşim de tepki göstereceqni bole bseyn olmuyacaqni söyledi zaten bana gerek kalmadı :)
Canım benim eşin hep destek olur sana İnşallah .. Senin sorunun görümce filan değil eşinle bence, daha duyarlı olur umarım

Eşimle bi sorunmz yok çok sorunlar atlatti bnmle evlenmek için çok mücadeleler werdi bni çok sewdiqinede adım kadar eminm ama aile konusunda çok titiz çok düşkün 1 ewn 1 oğlu çok sıkı aile baqlari bişe deseler hemen etkileniyo o zaman ewmzde sknti oluyo yoksa çok iyi geciniyorz biz ben de o yüzden seslenmiyorm eşim müdahele ediyo ben ayrı kıskançlık yapıyorum onlar ayrı tek sana demiyorum diyo senn yanında söylemiyorum ama sonra gerekeni ben onlara söylüyorum diyo... ben bu kadar Aile baqina alışık deilm tuhafma gidiyo

canım doktora sordum doğru bulmadı falan filan de. doktor izin vermedi diye tavrını koy. o ne öyle yaaa.

Ilk sut mutlaka anneden olmali. Benim yege im erken dogdu kuvezde kaldi 10 gun. Doktor sutu sagip getirin dedi. Ilk sagdigimizda sapsari bi su cikti. Iki yemek kasigi kadar bile degildi. Gelinimiz atmak istedi onu ama doktor izin vermedi. Onun bebege sagladigi faydayi hic bisey saglayamaz dedi. Anladigim kadariyla ozelde dogum yapacaksin. Bebekle seni ayni anda odaya gotururler zaten. Doktorunlada onceden gorus bebegi senden once odaya goturmesinler. Evdede sürekli kendin emzir zaten dogumdan sonra genelde kan ilaci ve antibiyotik veriyo doktorlar onu bahane edersin sutten bunu almasi gerekiyomus bebegin dersin tamm iste. Allah kendi bebegine bol istah versinde onu emzirsin gorumceciginde :) Cnm ywrm

Ins canım maşallah istahi çok zaten Tosun gibiii :) halloldu zaten eşim çok sert bi dille karşı cikacaqni belli etti bnm taslanamm için bi sebeb kalmadı kendimi boşa o kadar strese sokmusum rüyamda bile görmstm oğlumu başkaları emziryodu oda diyodu anne beni neden emzirmedin bana hesap soruyodu artk nasıl etkilendiysem Wè 2 gün boyunca çocuk oo stresmden kıpır kipir hiç durmadi yazık kurban oldqmm yavrum benm onu da üzdm. .. bide kzlar bebeqmn boynuna kordon dolanms geçen aynı sorunu olan war mi

Gecen muayenede benimkinede 1 tur dolanmisti bir sonraki muayenede acilmisti,olabikiyor boyle seyler gepsi Allaha emanet.kac haftaliksin

27. hafta ya girdik inş acmistir yawrum internetten de baktım da çok sorun yaratmadqni yazmışlar ama gene de insan tedirgin oluyo siz kaç haftaliksnz

Aa bitmiş çok şükür cinsiyeti ne bebisin ve hangi doqum şeklini dusunuyosnz

Allah hepimizn yardmcisi olsun saqsalim alalım Bebis leri kucaklrmza öyle de böylede bi şekilde doqurcaz artk korkunun ecele faydası yok :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…