sakın böyle bırsey yapma sakın!!!!!!! o çocuk anne kokusu arıyıcak ilk ne demek görumcenın emzırmesı nasıl kabul edersın böyle bırseyı sakın ızın vermeMerhaba arkadaşlar ben 26 haftalık hamileyim bir oğlum olacak nasipse gorumcem oglumu emzimek istiyo sezeryan doqum yapıcam ve sen baygın olursun ben emzireyim mama wermesnler dedi başta olur dedim ama suan rahatsiz hissediyorum kendimi ve bu ilk deil 6 aylık bebeqi war çok çok emde efeyede süt gelsin falan diyo ben napıcami bilmiyorm ya iyice pskoljm bozuldu benm ben bole bse asla istemiyorum ben hasta olsam sutum olmasa nese ama daha doqum bile yapmadan bi başkası niye emzirsin benm sutum olursa
illa bi maydonoz olacaklar yani. Beyinlerinin icinde ne var merak ediyorum. Gozun devamli cocukta olsun. Yalniz da birakma. Son zamanlarda türedi bunlar. Emzirme meraklilari. Sinir oldum valla.
Canım benim eşin hep destek olur sana İnşallahEşim de tepki göstereceqni bole bseyn olmuyacaqni söyledi zaten bana gerek kalmadı :)
Gecen muayenede benimkinede 1 tur dolanmisti bir sonraki muayenede acilmisti,olabikiyor boyle seyler gepsi Allaha emanet.kac haftaliksinIns canım maşallah istahi çok zaten Tosun gibiii :) halloldu zaten eşim çok sert bi dille karşı cikacaqni belli etti bnm taslanamm için bi sebeb kalmadı kendimi boşa o kadar strese sokmusum rüyamda bile görmstm oğlumu başkaları emziryodu oda diyodu anne beni neden emzirmedin bana hesap soruyodu artk nasıl etkilendiysem Wè 2 gün boyunca çocuk oo stresmden kıpır kipir hiç durmadi yazık kurban oldqmm yavrum benm onu da üzdm. .. bide kzlar bebeqmn boynuna kordon dolanms geçen aynı sorunu olan war mi
38 oldum canim ben27. hafta ya girdik inş acmistir yawrum internetten de baktım da çok sorun yaratmadqni yazmışlar ama gene de insan tedirgin oluyo siz kaç haftaliksnz
Oglum olacak insallah,bir mani cikmazsa normal dogum istiyorum ama cok da korkuyorumAa bitmiş çok şükür cinsiyeti ne bebisin ve hangi doqum şeklini dusunuyosnz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?