Onlar da bize yatili gelir.Ama hicbirseye elini bile sürmez.Sofrada oturur saatlercr demlenir.Birincisi yatili misafirden nefret ederim.ikincisi siz yapmissiniz ama lafinizi da soylemissiniz.keske hic yapmasaydiniz.ayrica bi yere misafirlige gidiyosaniz hele ki yatiliysa bence bu yaptiklariniz cok normal.
Böyle dusunsem rahat edecegim sanırım.Ben de ayni tür salaklardanim
Millet bana gelir yemek yer elini bi seye surmez, ben giderim bi çay içerim bulasigimi yikamadan kalkmam icim rahat etmez
Milletin evinde milletten cok iş yaparim yardimin dozunu kaciririm
Yoruluyorum falan ama bosver iyi bi sey, kimse arkamdan yedi icti pisligini toplamadan gitti demesin varsin salak olayim
Merhaba hanimlar.Baska bir sehirde olan gorumceme yatili misafir gittik bir kac gunlugune.Uzatmadan konuya gireyim.Misafirim deyipte bir kösede oturmadim.Görümcem yas olarak benden buyuk ve cabuk yoruluyor altini cizeyim.Yemeklerin hazirlanmasinda yardim ettim.Sofrayi beraber kaldirdik.Sonra bir baktim mutfak savaş alani.Görümcem içerde uyumaya gitmis. Yine insanlik vazifesi niyetiyle mutfaktaki bulasiklari topladim.Mutfak o haldeyken içim huzursuz oldu.O bana geldiginde elini birseye surmez.Çekilirdi köşesine.Kaltiginda ay canim niye zahmet ettin dedi. Mutfak bu haldeyken icim rahat etmedi dedim.Sonrasinda eve geldiğimde kendimi çok tuhaf hissettim.Ben neden insanlarin bana yaptiginin aynisini yapamiyorum..Toplamasa miydim keske dedim.Her seferinde ayni seyi yapti.Ve ben resmen oraya bulasik toplamaya gitmisim gibi kendimi bi salk hissettim.
Ayyy valla ben olsam ellemezdim ki ellemedim de zamanında. Eşimin işi dolayısıyla bir müddet kvde kalmak zorunda kaldık, ben de kpssye hazırlanıyordum, bir iki haftam kalmıştı. Kadın istisnasız her gün çamaşır makinesini çalıştırıp evden kaçıyordu. Bir kere bile asmadım, kimsenin donuna vs elleyemem kusura bakmasın. Hatta birinde dayanamadım yüzüne söyledim ben kimsenin çamaşırını elleyemem, o yüzden de asmıyorum çamaşırlarınızı diye. Ama kaldığımız o süre boyunca mutfağı hep ben topladım, şimdiki aklım olsa ona da ellemezdim. Bana ne yahu, evin hanımı kimse o toplasın, evden kaçmasın di mi yani? Bence sen de bir dahakine elini sürme hiçbir şeye. Niye kendini kullandırasın ki?
Görümcelerımle hiç sıkıntım olmamasına rağmen başlık bile korku filmi adı gibi geldi.
Mir müddet ayni evde kalsaniz o misafirlikten cikiyor. Karsinizda ev sahibi varsa bile köleniz yok.
Merhaba hanimlar.Baska bir sehirde olan gorumceme yatili misafir gittik bir kac gunlugune.Uzatmadan konuya gireyim.Misafirim deyipte bir kösede oturmadim.Görümcem yas olarak benden buyuk ve cabuk yoruluyor altini cizeyim.Yemeklerin hazirlanmasinda yardim ettim.Sofrayi beraber kaldirdik.Sonra bir baktim mutfak savaş alani.Görümcem içerde uyumaya gitmis. Yine insanlik vazifesi niyetiyle mutfaktaki bulasiklari topladim.Mutfak o haldeyken içim huzursuz oldu.O bana geldiginde elini birseye surmez.Çekilirdi köşesine.Kaltiginda ay canim niye zahmet ettin dedi. Mutfak bu haldeyken icim rahat etmedi dedim.Sonrasinda eve geldiğimde kendimi çok tuhaf hissettim.Ben neden insanlarin bana yaptiginin aynisini yapamiyorum..Toplamasa miydim keske dedim.Her seferinde ayni seyi yapti.Ve ben resmen oraya bulasik toplamaya gitmisim gibi kendimi bi salk hissettim.
Siz olsaniz ne yapardınız?
Rahatsiz oldum yapmayayim artik lıtfenBelki gerçekten çabuk yoruluyordur, bünyesi sizin gibi değildir. Ama rahatsız olduysanız siz de bir daha yapmayın.
Eşin geldiğinde üstünden araba geçmiş gibi yat. Sorarsa ablanın tüm işini yapmaktan öldüm hiç yardım etmedi dersin. Eşin bişey demezse sende kalkıp iş ne yapma bırak mutfak öyle kalsınMerhaba hanimlar.Baska bir sehirde olan gorumceme yatili misafir gittik bir kac gunlugune.Uzatmadan konuya gireyim.Misafirim deyipte bir kösede oturmadim.Görümcem yas olarak benden buyuk ve cabuk yoruluyor altini cizeyim.Yemeklerin hazirlanmasinda yardim ettim.Sofrayi beraber kaldirdik.Sonra bir baktim mutfak savaş alani.Görümcem içerde uyumaya gitmis. Yine insanlik vazifesi niyetiyle mutfaktaki bulasiklari topladim.Mutfak o haldeyken içim huzursuz oldu.O bana geldiginde elini birseye surmez.Çekilirdi köşesine.Kaltiginda ay canim niye zahmet ettin dedi. Mutfak bu haldeyken icim rahat etmedi dedim.Sonrasinda eve geldiğimde kendimi çok tuhaf hissettim.Ben neden insanlarin bana yaptiginin aynisini yapamiyorum..Toplamasa miydim keske dedim.Her seferinde ayni seyi yapti.Ve ben resmen oraya bulasik toplamaya gitmisim gibi kendimi bi salk hissettim.
Siz olsaniz ne yapardınız?
Eşin geldiğinde üstünden araba geçmiş gibi yat. Sorarsa ablanın tüm işini yapmaktan öldüm hiç yardım etmedi dersin. Eşin bişey demezse sende kalkıp iş ne yapma bırak mutfak öyle kalsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?