Iyi ki yapmissin diyen cikmayacak mi? Yani uyuyor demek ki bu toplar belki diye mi dusunuyor.
Ettim valla. Etmesem iyi olacak tabi haklisin.insanlarin bana yaptiginin aynisini ben onlara yapamiyorum.benim derdim bu.Anlamıyorum. Bulaşık topladınız, yıkadınız diye dert mi ettiniz.
Bir parça iyilikten pişmanlık duyar hale geldik. Hatta yardım edildi diye salak damgası bile vurur olduk.
Yapmayın Allah aşkına. Söylenecekseniz yapmayın.
El insaf yahu.
Şimdi taşlanacağım, vay ben onların hizmetçisi miyim, ben enayi miyi, yapma otur keyfine bak vs vs özgür modern kadın nidalarıyla.
Guzel yorum tesekkur ederim.Yaşı büyük ve çabuk yoruluyormuş
İki bulaşık toplamakla kimsenin incileri dökülmez
Ben yaparım
Bu zamana kadar da salakmıyım niye yapıyorum diye düşünmedim.
Ben kendime yakışanı yaparım gerisi beni ilgilendirmez
Anlamıyorum. Bulaşık topladınız, yıkadınız diye dert mi ettiniz.
Bir parça iyilikten pişmanlık duyar hale geldik. Hatta yardım edildi diye salak damgası bile vurur olduk.
Yapmayın Allah aşkına. Söylenecekseniz yapmayın.
El insaf yahu.
Şimdi taşlanacağım, vay ben onların hizmetçisi miyim, ben enayi miyi, yapma otur keyfine bak vs vs özgür modern kadın nidalarıyla.
Cok da beklemiyormus sizi.
Kesin cozum yayalim: Gitmeyin.
valla ben görümceme aşık bir insan olarak yaparım yaama sevmeseydim yapmazdım, "illirini sığlık cınım, bını bir ığırlık çikti" der otururdum şaka şaka iki bulaşık boşverin, yaşı da büyükmüş ellerinize sağlık :)
Sizinki baya baya beleşçilikAyyy valla ben olsam ellemezdim ki ellemedim de zamanında. Eşimin işi dolayısıyla bir müddet kvde kalmak zorunda kaldık, ben de kpssye hazırlanıyordum, bir iki haftam kalmıştı. Kadın istisnasız her gün çamaşır makinesini çalıştırıp evden kaçıyordu. Bir kere bile asmadım, kimsenin donuna vs elleyemem kusura bakmasın. Hatta birinde dayanamadım yüzüne söyledim ben kimsenin çamaşırını elleyemem, o yüzden de asmıyorum çamaşırlarınızı diye. Ama kaldığımız o süre boyunca mutfağı hep ben topladım, şimdiki aklım olsa ona da ellemezdim. Bana ne yahu, evin hanımı kimse o toplasın, evden kaçmasın di mi yani? Bence sen de bir dahakine elini sürme hiçbir şeye. Niye kendini kullandırasın ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?