Görümceme aşırı tilt oluyorum

Size ve eşinize ne oluyor anlamadim siz evlenmişsiniz eviniz barkiniz ayri degil mi? Ayri degilse ayri eve cikin kendi boya renginizi secin mesela. Ayirmissiniz evi zaten daha ne?
Sizi neden ilgilendiriyor gorumcenin eve aldiklari veya sectiği boya.
Ev anne babanin eviyse evet evi size vermek zorunda degiller tum kardeşlerin hakki var. İsterse annesine de kiz bakar.

Gorumce umarim size dert olur vermez evi. 😂

İki tane var.. büyüğü iyidir, küçüğü sam şeytanı herseye karışır... eve herseyi alır... herseye müdahale eder... abisi bile geçen annesine dedi niye herseye karışıyor, yüz veriyosun diye... eve lüks herseyi aldı... güya anneme alıyorum dıe hevesini aldı hersey den.... her aldığını canım anneme dıe paylaşır... eşim bir oğlan, evlerini boyuyor boyayı o secio eşim evlenene kader yap sonrasında karıştırmam eve seni diyor... bir oğlan kızlar gdince oğlu gelini bakcak kaynanama o bize düşkün değil... kaynanam dan nefret ediyorum... ilk evlendik bir oturduk, görümce herseye karıştı dıe... kaynamda ses etmedi dıe.... ayırdık evi... bide diyor, annem bu evi size vermicek... sizi oturtmicak...
Kendi parasıyla veya babasının parasıyla alıyorsa bu sizi niye bu kadar ilgilendirir ki ne bu fesat niyet anlayamadım. Bence kıskanma. O o evin kızı alan memnun veren memnun . Benimde görümcem evli olduğu halde babasının evinde hala onun sözü geçer bende evliyim annem babam hala arar hep fikrimi sorar bu böyledir

Çünkü eşi bir oğlan 😌 Düşünsenize koca bir evde tek bir pipili var. Çakıl taşlarının arasındaki pırlanta resmen.
Kiz başkasının soyadını alıyor el evinde her işe kosamiyor erkek çocuğu gibi ve tirkiyede yüzde doksan erkek çocuğu bakıyor gelin bakıyor aileye

Kiz başkasının soyadını alıyor el evinde her işe kosamiyor erkek çocuğu gibi ve tirkiyede yüzde doksan erkek çocuğu bakıyor gelin bakıyor aileye
Yav yürü git. Benim çevremde kızlara postalıyorlar gelinler, işine bak. Herkes anne babanın bakımından sorumlu gerekiyorsa. Düğünde en ilkel adetleri gramına kadar altınını istersiniz, iş bakmaya gelince benim anam babam mı olur. Bizde hep ben baktım ve bakıyorum. Evlenene kadar da eve kız çocuğunun emeği geçiyor hatta evlendikten sonra da devam ediyor. Kız çocuğunun emeğini yok sayamazsın sen cücük kadar hâlin dev kadar hasedinle. Eve bile göz dikmişsin ufak hesaplara başlamışsın.

Dogru soyle sen bu evi almak istedinde mi polislik oldunuz? O yuzden mi gidersen kayinvaliden polis cagiracakmis? O ev senin hakkin ya soke soke al 🤣 bikerem o evde senin alin terin var ya ne demek boyayi gorumcenin secmesi ben olsam bunlari yutmam sen de yutma.

Yav yürü git. Benim çevremde kızlara postalıyorlar gelinler, işine bak. Bizde hep ben baktım ve bakıyorum. Evlenene kadar da eve kız çocuğunun emeği geçiyor hatta evlendikten sonra da devam ediyor. Kız çocuğunun emeğini yok sayamazsın sen cücük kadar hâlin dev kadar hasedinle. Eve bile göz dikmişsin ufak hesaplara başlamışsın.
Postaliyormu eminmisin çok var çevremde kız çocuğunun anneyi aramamasi gelinin bakıyor olması

Kaynanaya sen bakacağın için evin senin olmasını istiyosan. Kim kime bakar oralar Allahın bileceği iş. Görümcenin naptığını anlamadım

Back
X