Görümceme aşırı tilt oluyorum

Postaliyormu eminmisin çok var çevremde kız çocuğunun anneyi aramamasi gelinin bakıyor olması
Evleri oğlanlara verdılerse ondan aramamışlardır

Genelde ev bark oğlana verılıp kıza baktırıyolar kendılerını

Neyse ki görümceniz kayınvalideniz akıllıymış😬

İki tane var.. büyüğü iyidir, küçüğü sam şeytanı herseye karışır... eve herseyi alır... herseye müdahale eder... abisi bile geçen annesine dedi niye herseye karışıyor, yüz veriyosun diye... eve lüks herseyi aldı... güya anneme alıyorum dıe hevesini aldı hersey den.... her aldığını canım anneme dıe paylaşır... eşim bir oğlan, evlerini boyuyor boyayı o secio eşim evlenene kader yap sonrasında karıştırmam eve seni diyor... bir oğlan kızlar gdince oğlu gelini bakcak kaynanama o bize düşkün değil... kaynanam dan nefret ediyorum... ilk evlendik bir oturduk, görümce herseye karıştı dıe... kaynamda ses etmedi dıe.... ayırdık evi... bide diyor, annem bu evi size vermicek... sizi oturtmicak...
Hangi dilde yazdınız...

Kira dayım bir oğlan krada olmaz evi alırken oğluma bu ev dıe almış

Ay bak simdi iyice hak verdim sana bir oglan nasil kirada olur ya valla akil alir gibi degil. Bak sen o gorumcenin aile tanismasina git bu ev benim de otur o eve polis gelmeden sakin kalkma. O ev ya senin ya senin yanee.

Kira dayım bir oğlan krada olmaz evi alırken oğluma bu ev dıe almış
Sizde onlar nasıl çalışıp almış ise karı koca bir zahmet çalışıp alıcaksınız. Zira diğer kardeşlerinde evde payı var. Ne mutlu ki kayınvalide akıllı hele görümcenize bayıldım o evi size yedirmez. Şimdi usulca telefonu bırakıp avuç içinize bakabilirsiniz sonrasını biliyorsunuz.

Sizde onlar nasıl çalışıp almış ise karı koca bir zahmet çalışıp alıcaksınız. Zira diğer kardeşlerinde evde payı var. Ne mutlu ki kayınvalide akıllı hele görümcenize bayıldım o evi size yedirmez. Şimdi usulca telefonu bırakıp avuç içinize bakabilirsiniz sonrasını biliyorsunuz.
Yedirmez miii bende o göz yok o evi ona kaptırcakkk

İki tane var.. büyüğü iyidir, küçüğü sam şeytanı herseye karışır... eve herseyi alır... herseye müdahale eder... abisi bile geçen annesine dedi niye herseye karışıyor, yüz veriyosun diye... eve lüks herseyi aldı... güya anneme alıyorum dıe hevesini aldı hersey den.... her aldığını canım anneme dıe paylaşır... eşim bir oğlan, evlerini boyuyor boyayı o secio eşim evlenene kader yap sonrasında karıştırmam eve seni diyor... bir oğlan kızlar gdince oğlu gelini bakcak kaynanama o bize düşkün değil... kaynanam dan nefret ediyorum... ilk evlendik bir oturduk, görümce herseye karıştı dıe... kaynamda ses etmedi dıe.... ayırdık evi... bide diyor, annem bu evi size vermicek... sizi oturtmicak...
Oooohhhhhhh görümce değil kraliçe mübarek valla helal olsun, Allah versin daha çooook lüks şeyler alsın, anasıyla babasıyla yaşadığı evin her şeyine karışsın anası babası ondan izin çıkmadan evin boya rengine bile karar veremesin, babasının parasını çatır çatır anasıyla yesin siz de uzaktan kurulup kurulup kuruyun
Hattaaaaa o evi babası hayattayken kızının üzerine yapsın
Hattaaaa kız evlenip çok mutlu olsun gittiği yerde de kaynanası kayınpederi eltileri görümceleri etrafında pervane olsun elini sıcak sudan soğuk suya sokmasın, kocası ağzına baksın. Evlendiği halde ana baba evindeki saltanatı da devam etsin, hem kendi evinde hem ana evinde lüks eşyalar dolu olsun
Siz de kaynanaya kayınpedere bakın hem de o ev olmadan

Back
X