• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümceme aşırı tilt oluyorum

valla ben Başkentten doğuya gelin geldim 2 tane de erkek torun verdim birer çeyrekten fazlasını görmedim
krediyle ev aldık hem kredi ödüyoruz hem k.v kirası (laf aramızda allah bereket versin 6 tane görümcem 2 de eltim var🤣🤣🤣)

valla ben Başkentten doğuya gelin geldim 2 tane de erkek torun verdim birer çeyrekten fazlasını görmedim
krediyle ev aldık hem kredi ödüyoruz hem k.v kirası (laf aramızda allah bereket versin 6 tane görümcem 2 de eltim var🤣🤣🤣)
böyle durumlarda ev kvsinden daha çok çocuk yapan eltiye verilir. 10 çocuğa ulaşan elti kazanacak, sizin 2 tane var kaldı 8 hadi kolay gelsin. :anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı:

Canım ben de çok tilt oldum görümcene. Evde erkek çocuk varken ne münasebet kendi anne babasının evinden hak iddia ediyor? Kız çocukların ailedeki evlatlığı gelin gelene kadardır. Üçüncü konunu sabırsızlıkla bekliyorum.

1. Kızlar gidince niye oğlu ve gelini bakıyor kaynanaya? Kızlar nereye gidiyor tahtalı köye mi?
2. Lüks aldığı şeyleri kendi parasıyla kendi evine alıyor, bundan size ne?
3. Evin boyasını annesiyle birlikte seçme hakkı var sonuçta o evde o yaşıyor, erkek diye paşazade koca hazretleriniz mi karar verecekti annesinin evinin duvarının rengine?
4. Evet ev size kalmayacak, kv ölünce çocukları arasında paylaştırılacak

Kiz başkasının soyadını alıyor el evinde her işe kosamiyor erkek çocuğu gibi ve tirkiyede yüzde doksan erkek çocuğu bakıyor gelin bakıyor aileye
Heee görümcem dururken ben bakacaktım
Aynı şekilde ben varken de anama babama kardeşimin karısını baktırmam

İki tane var.. büyüğü iyidir, küçüğü sam şeytanı herseye karışır... eve herseyi alır... herseye müdahale eder... abisi bile geçen annesine dedi niye herseye karışıyor, yüz veriyosun diye... eve lüks herseyi aldı... güya anneme alıyorum dıe hevesini aldı hersey den.... her aldığını canım anneme dıe paylaşır... eşim bir oğlan, evlerini boyuyor boyayı o secio eşim evlenene kader yap sonrasında karıştırmam eve seni diyor... bir oğlan kızlar gdince oğlu gelini bakcak kaynanama o bize düşkün değil... kaynanam dan nefret ediyorum... ilk evlendik bir oturduk, görümce herseye karıştı dıe... kaynamda ses etmedi dıe.... ayırdık evi... bide diyor, annem bu evi size vermicek... sizi oturtmicak...
Anlamadım… ama… neyse…

Kaynanam essek gibi oğluna vercek evi alırken oğluma dıe aldım demeyi beni istemeye gelirken ev onların demeyi biliyordu görümce kim oluyor annesi eninde sondna vercek hak da vermicez
Seni yemişler
Ev oğlununsa tapuyu da oğluna yapacaktı
Bak bakalım ölünce o ev kimin oluyor

Valla hiçbir şey anlamadım. Neden sizi ve ailenizi tanıyormuşuz gibi muamele yapıp yazdınız ki :D Hoş, bence tanısak bile şuradan sıkıntıyı anlamak zor. Ayrıca her cümlenin sonuna üç nokta neden? :D

Seni yemişler
Ev oğlununsa tapuyu da oğluna yapacaktı
Bak bakalım ölünce o ev kimin oluyor
Böyle konusan dayım ve yengem vardı😂😂😂
Eşşek gibi verecekler demiş sağda solda
Sonra noldu aslan gıbı teyzelerım ve annem kuruş haklarını yedirmediler❤️❤️❤️
Duyduk ki şimdi ev için avuçlarını tarlalar içinde tek tek parmaklarını yalıyorlarmış

Dedim ayak parmaklarını da yalasalar gene geçmez kaybettiklerinin acısı🧿🧿🧿

Back
X