- 14 Şubat 2019
- 2.332
- 2.603
- 133
- 40
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay ben seni cok sevdim kanim boyle fokur fokur kaynadi mi denir hah iste ondan oldum :) asla trol deg
kız dur linç yiycen şimdiAy ben seni cok sevdim kanim boyle fokur fokur kaynadi mi denir hah iste ondan oldum :) asla trol degilsin.
böyle durumlarda ev kvsinden daha çok çocuk yapan eltiye verilir. 10 çocuğa ulaşan elti kazanacak, sizin 2 tane var kaldı 8 hadi kolay gelsin.valla ben Başkentten doğuya gelin geldim 2 tane de erkek torun verdim birer çeyrekten fazlasını görmedim
krediyle ev aldık hem kredi ödüyoruz hem k.v kirası (laf aramızda allah bereket versin 6 tane görümcem 2 de eltim var)
ayyy yok anam ev onların olsun istemem ben 2 oğlumla kutluyum ha bi de eşim 3 oğlanböyle durumlarda ev kvsinden daha çok çocuk yapan eltiye verilir. 10 çocuğa ulaşan elti kazanacak, sizin 2 tane var kaldı 8 hadi kolay gelsin.![]()
O, gene Türkçe konuşabiliyor. " Annem, bu evi size vermeyecek" demiş..Bir de görümceyi dinleyebilsek keşke![]()
İşte gelip anlatsa da aydınlansak. En çok şeyi merak ediyorum: Polis neyin üzerine geldi?O, gene Türkçe konuşabiliyor. " Annem, bu evi size vermeyecek" demiş..![]()
Heee görümcem dururken ben bakacaktımKiz başkasının soyadını alıyor el evinde her işe kosamiyor erkek çocuğu gibi ve tirkiyede yüzde doksan erkek çocuğu bakıyor gelin bakıyor aileye
Anlamadım… ama… neyse…İki tane var.. büyüğü iyidir, küçüğü sam şeytanı herseye karışır... eve herseyi alır... herseye müdahale eder... abisi bile geçen annesine dedi niye herseye karışıyor, yüz veriyosun diye... eve lüks herseyi aldı... güya anneme alıyorum dıe hevesini aldı hersey den.... her aldığını canım anneme dıe paylaşır... eşim bir oğlan, evlerini boyuyor boyayı o secio eşim evlenene kader yap sonrasında karıştırmam eve seni diyor... bir oğlan kızlar gdince oğlu gelini bakcak kaynanama o bize düşkün değil... kaynanam dan nefret ediyorum... ilk evlendik bir oturduk, görümce herseye karıştı dıe... kaynamda ses etmedi dıe.... ayırdık evi... bide diyor, annem bu evi size vermicek... sizi oturtmicak...
Seni yemişlerKaynanam essek gibi oğluna vercek evi alırken oğluma dıe aldım demeyi beni istemeye gelirken ev onların demeyi biliyordu görümce kim oluyor annesi eninde sondna vercek hak da vermicez
Böyle konusan dayım ve yengem vardıSeni yemişler
Ev oğlununsa tapuyu da oğluna yapacaktı
Bak bakalım ölünce o ev kimin oluyor