Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İki tane var.. büyüğü iyidir, küçüğü sam şeytanı herseye karışır... eve herseyi alır... herseye müdahale eder... abisi bile geçen annesine dedi niye herseye karışıyor, yüz veriyosun diye... eve lüks herseyi aldı... güya anneme alıyorum dıe hevesini aldı hersey den.... her aldığını canım anneme dıe paylaşır... eşim bir oğlan, evlerini boyuyor boyayı o secio eşim evlenene kader yap sonrasında karıştırmam eve seni diyor... bir oğlan kızlar gdince oğlu gelini bakcak kaynanama o bize düşkün değil... kaynanam dan nefret ediyorum... ilk evlendik bir oturduk, görümce herseye karıştı dıe... kaynamda ses etmedi dıe.... ayırdık evi... bide diyor, annem bu evi size vermicek... sizi oturtmicak...
2023 lozan kalkinca medeni kanunun bu gizli maddesi ortaya cikacaktir. Ev gelinin hakkidir birden fazla gelin varsa en buyuk elti evi alir.
Ben de bu olaya tilt oluyorum genelde kız çocuğu bakıyor ama anneler oğlanı korumak için onlar bakıyor ayağı yapıyorlsr malı verirken neden oldun diye %90Kiz başkasının soyadını alıyor el evinde her işe kosamiyor erkek çocuğu gibi ve tirkiyede yüzde doksan erkek çocuğu bakıyor gelin bakıyor aileye
Cok haklisiniz. Sizin icin derinlemesine bir tarih arastirmasi yaptim. Hammurabi kanunlari eltilik alt bendinde derki: Her kim en cok erkek cocugu dogurur, iste o ulu eltidir. Ev tez zamanda ona verile.Büyük elti derken hangi kriteri baz alıyoruz peki?
Yaşı büyük olan mı, büyük erkek kardeşle evli olan mı, yoksa ilk evlenen mi ulu elti sayılıyor?
Aileye ve konuma göre hep değişiyor çünkü bu. Umarım lozanda buna da bir standart getirmişlerdir. Hep hak yeniyor çünkü![]()
Tamamen görümcede suç yok burada aynı evde yaşıyorsanız katlanacaksinizİki tane var.. büyüğü iyidir, küçüğü sam şeytanı herseye karışır... eve herseyi alır... herseye müdahale eder... abisi bile geçen annesine dedi niye herseye karışıyor, yüz veriyosun diye... eve lüks herseyi aldı... güya anneme alıyorum dıe hevesini aldı hersey den.... her aldığını canım anneme dıe paylaşır... eşim bir oğlan, evlerini boyuyor boyayı o secio eşim evlenene kader yap sonrasında karıştırmam eve seni diyor... bir oğlan kızlar gdince oğlu gelini bakcak kaynanama o bize düşkün değil... kaynanam dan nefret ediyorum... ilk evlendik bir oturduk, görümce herseye karıştı dıe... kaynamda ses etmedi dıe.... ayırdık evi... bide diyor, annem bu evi size vermicek... sizi oturtmicak...
Büyük elti derken hangi kriteri baz alıyoruz peki?
Yaşı büyük olan mı, büyük erkek kardeşle evli olan mı, yoksa ilk evlenen mi ulu elti sayılıyor?
Aileye ve konuma göre hep değişiyor çünkü bu. Umarım lozanda buna da bir standart getirmişlerdir. Hep hak yeniyor çünkü![]()
Senin dilinden anlayan bir sağlam yengen olmamışO değilde evlendim gittim, annemin evinin boyasının rengine hala ben karar veriyorum. Gelin ne düşünüyor acaba![]()
Çok sağlamSenin dilinden anlayan bir sağlam yengen olmamış
Kötü bir haberim var, o ev size verilmeyecek, kesin bilgi bak valla.Kaynanam essek gibi oğluna vercek evi alırken oğluma dıe aldım demeyi beni istemeye gelirken ev onların demeyi biliyordu görümce kim oluyor annesi eninde sondna vercek hak da vermicez
Aşkosu sen de sağlam bir yenge değilsin yalnız :dSenin dilinden anlayan bir sağlam yengen olmamış
Çirkeflik mi yapması gerekiyor. Sıkar biraz...Senin dilinden anlayan bir sağlam yengen olmamış
... alırsınız. Miras hukuku diye bir şey var kardeşim. O evi başınıza yıkarlar.Kaynanam essek gibi oğluna vercek evi alırken oğluma dıe aldım demeyi beni istemeye gelirken ev onların demeyi biliyordu görümce kim oluyor annesi eninde sondna vercek hak da vermicez
Kaynanam essek gibi oğluna vercek evi alırken oğluma dıe aldım demeyi beni istemeye gelirken ev onların demeyi biliyordu görümce kim oluyor annesi eninde sondna vercek hak da vermicez