• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümceme ayıpmı ettim ?

asıl görümcen sana ayıp etmiş..
rahatsız olması gereken o..
eşine de şaşırdım.. sen müneccim misin nerden bileceksin milletin hayalini...

ya ben de bir şey oldu sandım. siz nereden bileceksiniz hayali neymiş.

güle güle çıkartın inşallah makinenizin keyfini :34:

olduğu gibi bırak

Ayıp nerde göremedim ben?
Sonuçta eşin sana hediye almış sende bunu art niyet olmadan söylemiş mutluluğunu paylaşmışsın.
Eşin ayıp etmiş bence ben evlenince evin sorumluluğu onun üstüne kaldı çocukluğundan beri istiyo buyüzden alamıyo gibisinden

bende sizde bir hata göremedim ama eşiniz ailesinin maddi ihtiyaçlarını kardeşine bıraktığı için vicdan azabı duyuyorsa bir makinada kardeşine alabilir bence...

görümcenizin öyle söylemesinin nedeni yardım talebinde bulunduğu halde eşinizin param yok demesi ama size fotoğraf makinası alması olabilirmi?

valla benim görümceler de yok yok diye ailenin ortak olan kiralarını yerler,her şeyide alırlar,bizde aval aval bakarız,hiç böyle şeyleri kafana takma bence ,kıymetli aletlerin ortak kullanılmasına karşıyım bide, zaten ihtiyaç olunca isterler merak etme,sevgiler...........

Canım makinen hayırlı olsun, ben de alıcam inşallah ilerde :34:

Görümcenin tepkisinin yanında seninkine söylenilecek hiçbir şey yok. Bence görümcen hasetlenerek ayıp etmiş. Mutluluğunu paylaşabilirdi.

Diğer durum da eşin... Hem mutlumusun diye soruyor, hem de mutluluğunu baltalıyor. Sen nereden bilebilirdin ki onun hayalini. Madem eşin biliyordu onun hayali olduğunu o anda müdahele edip görümcen için de rahatlatıcı bir ortam oluşturabilirdi. Ama seninki mutlusun ama ayıp ettin demiş. Bence seni bu konuda tamamlamadığı için hatayı paylaşmalıydı, yatakta da böyle bir konuyu açmanın saçma olduğunu düşünüp durduk yere moralini bozmasaydı. Biraz farklı oldu bakış açısı sanki ama, gerçek bu :50:

hiç üstüne gitmeyin bence olayın.siz nerden biliceksiniz onunda istediğini.
eşiniz görümcenizin kırıldığını düşünecek kadar ince biriyse onada alsın bi tane madem.

bende sizde bir hata göremedim ama eşiniz ailesinin maddi ihtiyaçlarını kardeşine bıraktığı için vicdan azabı duyuyorsa bir makinada kardeşine alabilir bence...

görümcenizin öyle söylemesinin nedeni yardım talebinde bulunduğu halde eşinizin param yok demesi ama size fotoğraf makinası alması olabilirmi?

vicdan azabı çekiyor olabilir . Ona birşey diyemem.
Bilmiyorumki acaba eşimmi onlara yok fln dedi.

Karşındaki insanın her hayalini bilmek gibi bir lüksümüz yok.

Onun için bence ayıp etmemişsiniz.

Güzel günlerde kullanın makinenizi.

Ne ayıbı, nereden bileceksin ki onun böyle hayaller kurduğunu.

Eşin biraz tuhaf ama, seni uyarıcak kadar bu konuda hassas ise, kardeşine de bir makine alsın o zaman. Kardeş bu sonuçta, el değil.

Eşine güldüm:1: Sen nerden bilecekmişsin görümcenin küçüklükten beri hayalini?
Bu arada makineye kavuştuğunda onu birine veremeyeceksin, vermemelisin de.
Biz iki kız arkadaş hayalimizdi bana lisede doğumgünümde ailem hediye almıştı.
Sonra bi'gün o arkadaşım rica etti dedim onun da hayaliydi vereyim nolucak bi'gün dedim.
Sonra ne mi oldu?
Normalde objektif çıkarılıp içindeki aynaya parmak bile dokundurmamak gerek. İç kısım hava pompasıyla temizlenir yoksa fotoğrafçıda temizlettirilir.
Bu arkadaşım objektifin ön kısmı tozlandı diye silmek istemiş gaza gelmiş objektifi çıkarmış bi'de içine bezi soka soka aynayı vs her şeyi silmiş, tüm ayarları kurcalamış değiştirmiş.
Sonuç her fotoğrafta çıkan kocaman bi'parmak izi. Servise gönderdim "iç kısmına müdahale etmişsiniz garantiye girmez 100 tl borcunuz" dedi. Arkadaşıma dedim niye içini açtın dedim yeni alınmıştı makinem güzel azar yemiştim ozamanlar arkadaşım sadece "ay kusura bakma ben mi yapmışım kiiii ben sadece sildim dedi
:37: Üstüne bi'gün daha verdim ve ablası düğmeyle açılan flashı tırnaklarını takarak zorlaya zorlaya kaldırıp açmaya çalıştı dedim düğmeyle açılıyo aa biz deminden beri zorluyoruz demek ondan açılmıyomuş:53:

Ogünden sonra makinenin dilini bilmeyen kimseye vermedim ucuz bi'şey değil çünkü bi'parmak lekesi bile 100 tl düşün.

Son düzenleme:
hiç te ayıp etmemişsiniz bence çok istiyosa onada kocası alsın hem o ayıp etmiş parası yok olandan kork falan ne demek öle hiçte bile verme kullansın diye

Kasıtlı kıskandırmak amaçlı yapılan bir şey değil sonuçta özür dilemene kendini affettirmene gerek yok . . .
Görümcende kötü niyetli değilse bile boş bulunup o an için söylemiştir.

Ayrıca eşinin bir diğer örneğide bende mevcut. . Yeni evliyken kardeşimin yanında bana aşkım deme kıskanır demişti. . :51:onunda sevgilisi vardı özenir diyeymiş . . Hatta annesine bile bizim oğlanı onun yanında sevme kıskanır diyor. . oysaki annesi kızınınkinide oğlununkinide çok seviyor. benim adam resmen kafayı yemiş :27:

yok canim ortada ayip mayip yok gorumcenizde evlensi kocasi alsin ona. gule gule kullan demesi gerekirdi bencede vermeyin bukadar merhamet li olmayin. kimseyi dusunmeyin tadini cikarin ya bosverin...

Param yok diyeden korkacaksın demek çok kaba, sen onun hayalini bilemezdin ki, bilmediğin birşey için nasıl ayıp etmiş olursun? Eşin biliyormuş madem söyleseymiş keşke,

Back
X