• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümceme ayıpmı ettim ?

evet üzülmüş olabilir ama bu sizin ayıbınız değil. görümcenizin böyle bir hayali olduğunu bile daha yeni eşinizden öğrenmiştiniz.

makinayı her istediğinde istediği kadar kullanmasının sizin için sakıncası yoksa arayıp abinden çğrendim istersen beraber kullanırız diyebilirsin.

ama bu paylaşımın ilerde seni rahatsız edeceğini düşünüyosan sonuçta tatile gider senden ister uzun süre makinan yanında olmaz. bi arızası olur sen dersin ben yapmadım o der ben yapmadım sorun çıkabilir yani. ozaman bıak böyle kalsın. sadece ben böyle bir hayalin olduğunu bilmiyordum sevncimi paylaşmak istedim. diyebilirsin. yada hiç bişey deeyedebilirsin. yaptığın bir ayıp yokki senin.

bende çok pis kıskandım bu arada benimki yarı prof çünkü:27:

Valla başlığını görümce daha konunu okumadan içimden 'iyi etmişsin' dedim kusura bakma:1::27:

Ben görümcelerden ve kaynanadan öyle çok çektimki bilerek ve isteyerek kırıyorum ve mutlu oluyorum bunu yaparken:30::51:

Sana gelirsek bence kendini yok yere suçlama bilmeden yapmışsın üstünde durulcak bişey göremedim ben:34:

Siz nerden bilebilirdiniz ki onun hayali olduğunu..Oldu hadi hissedin bakalım benim çocukluk hayalim nedir? Saçma bi durum yaratmış eşiniz ve hadsiz fesat görümceniz..Ne demek param yok diyenden kork...Resmen terbiyesizlik yapmış güle güle kullan desin bari dilinin ucuyla..Laf sokmasını biliyor ama..

Kızlar gerçekten çok üzüldüm .
Dün eşim bana fotoğraf makinesi aldı .
Profesyonel olanlardan .
Ama alma sebebide çocuğumuz olmuyor diye üzülmem ve beni teselli etmek istemesiydi.
En büyük hayalim bir pro makinem olup bebeğimin fotolarını çekmekti.
Ve çocuk fotoğrafçılığı yapmaktı.
Neyse dün bu hayalim gerçekleşti gittik siparişi verdik geldik .
3 gün sonra teslim alacağım.
Eve geldiğimizde kv ve görümcem vardı tabi beni çok iyi tanırlar aslında biraz fazlaca hareketli ve enerjiğim.
Koşa koşa eve girdim . hihaho benim artık bir makinem var dedim .
ama aslında bunu kötü niyetle değil sevincimi paylaşmak için söyledim .
benim malım zaten onların malıdır.
Neyse görümcem param yok diyenden korkacaksın dedi ama biz bugune kadar allaha şükür kimseye paramız yok demedik .
Ki evlendik ceplerinden 5 krş para çıkarmadık .
Neyse güldüm alınmadım bile . (alınsam tartışma çıkarırım susamam )

neyse onlar gitti eşimle yatağımızda muhabbet ediyorduk .
Mutlumusun dedi evet dedim. Sevindim mutlu olmana dedi.
Teşekkür ettim ama ayıp ettin dedi.
Şok oldum :53:
neye ayıp ettiğimi bile bilmiyordum .
x çocukluğundan beri foto makinesi istiyordu ben evlenince sorumluluk onun üstüne bindi alamadı kendine dedi.
Sen aldın ona söyledin hemen keşke söylemeseydin dedi.
Üzülmüştür dedi.
Onunda hayali dedi.

Aha benim kalbim cız etti. Yaptığım hataya üzüldüm .

Şimdi sonuç olarak öyle br niyetimin olmadığını ve istediği zaman kullanabileceğinimi söylemeliyim görümceme yoksa böylece brakmalımıyım .
Ne yapmalıyım bir fikir verirseniz sevinirim :44:

Yada asıl soru ayıp ettim mi ? :44:

canım sen nereden bilebilirdin ki onunda hayalinin olduğunu en azından eşin seni uyarabilirdi kız kardeşiminde hayaliydi evin sorumluluğu onda olunca alamadı diye.. bunda senin hiç bir suçun yok kaldıki ortada bir suçta yok sen mutlu olmuşsun ve mutluluğunu paylaşmışsın bundan doğal ne olabilirki..

senden incelik bekleniyorsa o zaman görümceni de uyarmalı eşin, ne demek param yok diyenden kork. sevincini kursağında bırakmışlar resmen. eğer görümcenle bu konuyu daha önce konuşmamışsanız ya da laf arasında sana daha önce bahsetmediyse ayıp falan da etmemişsin.

fotograf makinan hayirli olsunn (= ben olsaydim senin yerinde bunlari ogrendikten sonra giderdim gorumcemin yanina "benim malim senin malin sayilir hem birbirimize bildiklerimizi ogretiriz hemde ilerde Allah nasip eder cocugum olursa dogum fotograflarini sen"halasi" cekersin,hem sende para biriktirmeye basla makina almak icin birlikte cekim yapmaya gideriz" derdim,boyle seyler icin bilerek ya da bilmeyerek kalp kirmaya degmez,zaten alti ustu makina ya en fazla cok fazla cekim yapar shot sayin artar ondan da bise olmaz (= ayrica makinayi 7/24 kullanmiycaksin ki :D bence yapici ol,bozucu olma gorumcenin hayallerine bi katkin oldugunu dusunmek sana ve esine daha cok huzur verir.makinanida merak ettim §:D

bende çok pis kıskandım bu arada benimki yarı prof çünkü:27:

al sende kullan al hepiniz kullanın hahahaha
anammmm ne çok görümce var yahu :33::33:
şaka şaka . Allah sanada full prof nasip etsin inşallah.
Yarı marı var sonuçta öyle düşün :34:

fotograf makinan hayirli olsunn (= ben olsaydim senin yerinde bunlari ogrendikten sonra giderdim gorumcemin yanina "benim malim senin malin sayilir hem birbirimize bildiklerimizi ogretiriz hemde ilerde Allah nasip eder cocugum olursa dogum fotograflarini sen"halasi" cekersin,hem sende para biriktirmeye basla makina almak icin birlikte cekim yapmaya gideriz" derdim,boyle seyler icin bilerek ya da bilmeyerek kalp kirmaya degmez,zaten alti ustu makina ya en fazla cok fazla cekim yapar shot sayin artar ondan da bise olmaz (= ayrica makinayi 7/24 kullanmiycaksin ki :D bence yapici ol,bozucu olma gorumcenin hayallerine bi katkin oldugunu dusunmek sana ve esine daha cok huzur verir.makinanida merak ettim §:D

shot sayısı artmaz . mesela çarptı biryere kırıldı. Kendim çarpsam içim acımaz. Yada bir parçası kayboldu. NE bileyim herşey olabilir.
Pahalı şeyler bunların tamiride :50: Canon 650 D canım netten bak istersen. Birkaç fotoda ekledim konularıma bakarsan görebilirsin :51:

Valla başlığını görümce daha konunu okumadan içimden 'iyi etmişsin' dedim kusura bakma:1::27:

Ben görümcelerden ve kaynanadan öyle çok çektimki bilerek ve isteyerek kırıyorum ve mutlu oluyorum bunu yaparken:30::51:

Sana gelirsek bence kendini yok yere suçlama bilmeden yapmışsın üstünde durulcak bişey göremedim ben:34:

anammmm psikopat gelin seni :27::27::27::27:
bende bazen yapmıyor değilim yani . :27::27::27:

bilmeyerek söylediğin için vicdan azabı çekmene gerek yok. Ama içinin rahat olması için, onunda kullanmasına izin verebilirsin. Görümceden önce o bir insan sonuçta. Hem eşinde çok sevinir bu duruma diye düşündüm ben.

hem görümcesi olan bir gelin, hem de bir görümce adayı olarak yazayım; senin yerinde olsam ne gidip birşey der ne de makinamı verirdim.. Ee iyi o zaman, onun hayali büyük bir ev olsa ve senin evin de onun hayalindeki gibi olsa beraber mi oturacaksınız :27: herkesin hayali kendine :27:

Bence ayıp etmemişsin canım sonuçta senin haberin yokmuştu ve mutluluğunu paylaşmak istemişsin bunu da paylaşman gayet doğal.

Kızlar gerçekten çok üzüldüm .
Dün eşim bana fotoğraf makinesi aldı .
Profesyonel olanlardan .
Ama alma sebebide çocuğumuz olmuyor diye üzülmem ve beni teselli etmek istemesiydi.
En büyük hayalim bir pro makinem olup bebeğimin fotolarını çekmekti.
Ve çocuk fotoğrafçılığı yapmaktı.
Neyse dün bu hayalim gerçekleşti gittik siparişi verdik geldik .
3 gün sonra teslim alacağım.
Eve geldiğimizde kv ve görümcem vardı tabi beni çok iyi tanırlar aslında biraz fazlaca hareketli ve enerjiğim.
Koşa koşa eve girdim . hihaho benim artık bir makinem var dedim .
ama aslında bunu kötü niyetle değil sevincimi paylaşmak için söyledim .
benim malım zaten onların malıdır.
Neyse görümcem param yok diyenden korkacaksın dedi ama biz bugune kadar allaha şükür kimseye paramız yok demedik .
Ki evlendik ceplerinden 5 krş para çıkarmadık .
Neyse güldüm alınmadım bile . (alınsam tartışma çıkarırım susamam )

neyse onlar gitti eşimle yatağımızda muhabbet ediyorduk .
Mutlumusun dedi evet dedim. Sevindim mutlu olmana dedi.
Teşekkür ettim ama ayıp ettin dedi.
Şok oldum :53:
neye ayıp ettiğimi bile bilmiyordum .
x çocukluğundan beri foto makinesi istiyordu ben evlenince sorumluluk onun üstüne bindi alamadı kendine dedi.
Sen aldın ona söyledin hemen keşke söylemeseydin dedi.
Üzülmüştür dedi.
Onunda hayali dedi.

Aha benim kalbim cız etti. Yaptığım hataya üzüldüm .

Şimdi sonuç olarak öyle br niyetimin olmadığını ve istediği zaman kullanabileceğinimi söylemeliyim görümceme yoksa böylece brakmalımıyım .
Ne yapmalıyım bir fikir verirseniz sevinirim :44:

Yada asıl soru ayıp ettim mi ? :44:

ayıp falan etmedin,nereden bilebilirsin ki içinde öyle bir ukte kaldığını..

al sende kullan al hepiniz kullanın hahahaha
anammmm ne çok görümce var yahu :33::33:
şaka şaka . Allah sanada full prof nasip etsin inşallah.
Yarı marı var sonuçta öyle düşün :34:

shot sayısı artmaz . mesela çarptı biryere kırıldı. Kendim çarpsam içim acımaz. Yada bir parçası kayboldu. NE bileyim herşey olabilir.
Pahalı şeyler bunların tamiride :50: Canon 650 D canım netten bak istersen. Birkaç fotoda ekledim konularıma bakarsan görebilirsin :51:

shot sayisi her cektigin fotoda +1 olan biseydir,yani o kullandigi zamanda shot sayisi artar normal olarak eline alip sdece kameraya bakmayacaksa (= valla kendin carpsan bile icin aciyo o ayri :D ama cocuk degil heralde gorumcen yani onun ayrimina varabilecek biridir diye dusunuyorum.buarada bende 60D, 7D ve sony a380 var :D az biraz anlarim bu islerden ;)

uzun zamandan beri istediginize kavusmussunuz tabii ki sevineceksiniz,esiniz boyle bir durumdan haberdarsa onlarla bulusmadan once soyleyecekti siz de ona gore davranirdiniz.suclu hissetmenize gerek yok ama gorumce hissetse iyi olur fesatligindan dolayi.asla da kullanmasi icin odunc falan vermezdim.

anammmm psikopat gelin seni :27::27::27::27:
bende bazen yapmıyor değilim yani . :27::27::27:

Hahahahahahahaha:9::9::9: Napıyım yaaa çok canımı acıtıyorlarr bende ağzıma geleni söylüyom :1:Bu daha bişey değil Allahın izniyle evlenirsem ne planlarım varr :21::21:

shot sayisi her cektigin fotoda +1 olan biseydir,yani o kullandigi zamanda shot sayisi artar normal olarak eline alip sdece kameraya bakmayacaksa (= valla kendin carpsan bile icin aciyo o ayri :D ama cocuk degil heralde gorumcen yani onun ayrimina varabilecek biridir diye dusunuyorum.buarada bende 60D, 7D ve sony a380 var :D az biraz anlarim bu islerden ;)

Shot sayısı artsın sorun olmaz diyecektim ben :32:
Dün geldiler makineyle oynadılar eşimle birlikte yaptığım tüm ayarlar bozuldu flu çekmeye başladı makine. Ama full flu . Düzeltmeye çalıştılar beceremediler. Aldım düzelttim. Ama sinir oldum :50:
Bide alttan alttan laf ettim. Kıymetli şeyler bunlar birde hediye fln diye:50:

Görümcenizin öyle demesinde bende fenalık hissettim o ne demek param yok diyenden korkacaksın diye.. çok se vindim hayırlı olsun biliyor musun benimde hep istediğimde bir fotoğraf mak. almak diyebilirdi...oradada sen içinden geçen cevabını verebilirdin. üzülmeee. .hıı ayrıca çocuk içinde Rabbim hayırlısını nasip etsin. strs yapma dr una gitmeyi de ihmal etme.. sağlık en önemlisi

Açıkçası görümcen çok sevindim, benim de hayalimdi falan dese belki paylaş derim ama fesat cevaplar veren insanların iyilik hakettiğini düşünmüyorum. Kötülüğe iyilikle cevap verme erdemimi kaybettim sanırım.

Shot sayısı artsın sorun olmaz diyecektim ben :32:
Dün geldiler makineyle oynadılar eşimle birlikte yaptığım tüm ayarlar bozuldu flu çekmeye başladı makine. Ama full flu . Düzeltmeye çalıştılar beceremediler. Aldım düzelttim. Ama sinir oldum :50:
Bide alttan alttan laf ettim. Kıymetli şeyler bunlar birde hediye fln diye:50:

ama bu dediğin çok yanlış. kıymetli şeyler falan.. tamam verme ama bu şekilde kırıcı da konuşma bence.
başta değil ama asıl şimdi ayıp ettin:34:

Son düzenleme:
Back
X