- 18 Mayıs 2017
- 229
- 184
- 103
- 37
- Konu Sahibi Thes ise saff
-
Napıcam ben şimdi kendimi çok salak hissediyorum ağlamak istiyorum ağlayamıyorum donup kaldım şoktayımKimseye birsey anlatma sus.Bir daha da atilan yemleri yeme.
Napıcam ben şimdi kendimi çok salak hissediyorum ağlamak istiyorum ağlayamıyorum donup kaldım şoktayım
Çok aptalım ya valla insanlara hemen kanıyorum dost sanıyorum allahım ya çok kötüyümDusmussunuz lafa.Salak hissedecek birsey yok.Onemli degil gibi yapin eger cok onem verdiğini anlarsa daha da sevinir .Annene de durup duruken soyleme madem kizacak.
Bu kardeş kavgası gibi birşey değilYa bn kardeşlerimle hergün kavga ediyorum nolmuş yani
Buna gülen de bana göre çok normal değil :)
Kavga olmayan aile var mı cidden
Şimdi kötü hissettm:)
Yine de sıkma canını bi daha bişey demezsin olur biterBu kardeş kavgası gibi birşey değil
Teşekkür ederimYine de sıkma canını bi daha bişey demezsin olur biter
Slm hanımlar..
Ben yeni evliyken birileri kv ye bizim aile arası olan bir kavgayı anlatmış kim olduğunu söylemiyorlar onunla görümcem ben başta inkar etmiştim taa ki bugüne kadar..
Bugün görümcemle oturup muhabbet ederken konu açıldı ona kim olduklarını söylemesi için ısrar ettim söylemedi..
Sonra bende olayı dosdoğru anlattım sizin bildiğiniz gibi değil böyle oldu diye işin tuhaf tarafı ben anlatınca görümcem dayanamayıp kahkaha attı ben şokk
Çok kötü oldum bir hoşuna gitti ki anlatamam..
Şu an ağlayacak gibiyim anlattığım için çok pişmanım bana itiraf ettirdi ve bunun zaferini yaşıyor annem anlattığımı öğrenirse çok kızar..
İçimde büyük bir sıkıntı var..
şimdi ne yapmalı??
gidip görümceye bu hareketine çok kırıldım desem mi??
yoksa olan oldu deyip sussam mı??
bide bunu anneme nasıl anlatacam
Çok Üzgünüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?