Görümceme nasıl davranayım??

Yani sebebi ne ama esiniz size hak veriyor da size iftira mi atti , sizi asla istemedi küçümseme.birsey mi var...

Bana küçük seylerden konusmamak asiri sacma geliyor.
Belki hatasini anladı oyüzden uzatmamak adina konusmak istiyor yani trip yapmanin ne faydasi var
Cocugunuz var mi bilmiyorum ama cocugunuz olsa o size gelmeyecek ozmn cnku konuşmuyorsunuz.
Yada onun olsa siz gitmeyeceksiniz.
Hadi teyze hala vs olsa onlar daha aile dışında ama esinizin kardesi hep göreceğiniz insan. Ne zamana kadr konusulmayacak.
Velhasıl uzatmaniz yersiz geldi.

çok çocuksu bir davranış açıkçası koca koca insanlarsınız ve eşinizin kardeşi o. ne demek o geliyorsa ben gitmeyeyim, gidin selam verin almazsa onun ayıbı olur siz üzerinize düşeni yapın.

Çok haklısınız ama küsmek gibi saçma bir davranış geliştiren o ben bu kısma takılıyorum
Ne gerek var zaten pek fazla görüşmüyoruz mesafeli olursun olur biter
Küsmek nedir yani

Gereksiz bir küslük, gereksiz bir tepkime bana göre.
Düğün sizin ve eşinizin düğünüydü, tepkinizi zamanında gösterecektiniz.
Yeni evlenenler tepkilerini yerli gösterip istedikleri gibi düğünlerini yapmışlar, aferin onlara.
Bunun dinle, adetle alakası yok.

İstemeyen düğün yapmaz, isteyen yapar.
Ama bu seçim gelin ve damat için önemli bence, tabii bir de maddi anlamda uygunluk ile alakalı.

Eğer küslüğü devam ettirmek istiyorsanız, içinizden geldiği gibi davranın.
Küslük bir noktada gereksiz geliyorsa size de, mesafeli ancak anlayışlı davranın derim.
Görümceniz belli ki sizden küçük ve bekar, ondan olgunluk beklemeniz de yanlış olur.

Tabiki ortamı terk etmeyin veya görmezden gelmeyin
Allahın selamını verin gerekirse öpün ama muhabbete vs girmeyin

Madem oynamalı düğün yapmaları sorın değilmiş sizinkini miye yapmadılar?? Ben gerçekten çok alınırdım hayatınızda bir defa evleniyorsunuz neden buna müsaade ettiniz anlamadım.Kendiler oynamak istemiyorlarsa otursunlar siz oynayın bu kadar basit bu insanları gerçekten anlamıyorum.Sizin yerinizde olsam kendi konuşmadıkça konuşmam.Birşey sorarsa cevap veririm hiçbirşey olmamış gibi.Bu kadar ciddiyr aldığınızı belli etmeyin karşı tarafa kendini birşey sanmasın.

Abisinin düğününe verdiğin tepkiden dolayı görümcenin küsmesi yersiz.
Evlenen kaynın veya eltin küsse neyse
Ayrıca senin davetlilere dediğin de yersiz olmuş hem de onlarla aynı fikirde olmamana rağmen.
Görümcem gelirse selam veririm sıcak durmam, bana tavır yapıp laf sokma eğilimindeyse bi bahaneyle erken ayrılırdım.

Eski konunuzu hatirladim
Sizin dugununuzu eglencesiz yapip, kayinin dugununu eglenceli yapmalarina bozulmustunuz

Hakliydiniz bence de.ama gecmis bitmis
Kv ye kp ye tavir alip almamakta ozgursunuz

Ben olsam ben de omur boyu soyler dururum gicikligina:)
Neyse

Gorumceye gelince
Kusmekte hatali
Sen karsilasinca selamini ver gec
Opme sarilma ama selam ver otur
Gerisi ona kalmis

Hiiic takma

Kayniniz size kusmezken ona noluyo anlamadim ki kusulecek bir sebepte goremedim. Soguk davranin yeter. Kalkip gidecek vs bir durum yok ortada.

Gorumce, gormeyim ölünce :) bence o kusmeye yer ariyormus onu bahane etmis biraksaydi da kaynin kusseydi sana oma ne oluyor . Bence yuz verme hatasını anlasin o gelsin senle konussun.

Sen de az değilsin.Milletin düğününü kıskanmışsın , güzel günlerinde laf söylemişsin Zaman değişti din de değişti diye.Güçlü ve dişli olup kendi düğününü de eğlenceli yapsaydın madem.Pasif agresif tavırlar bunlar.Görümce haklı.Ben olsam ben de gıcık olurdum.Ha ister konuş ister konuşma ama onun da seni umursayacağını sanmıyorum.Gelinim diye herkes kendini fasulye gibi nimetten sayar oldu.İnsan ben yapamadım o eğlenceli düğün yaptı diye o insan adına sevinir , sen tutmuş laf söylemişsin.

Çalgılı düğün, müzikli düğün duydum da oynamalı düğün tabirini ilk kez sizden duydum. Her neyse, görümceniz kırılmakta haklı bence. Oradaki kardeşinin düğünü ve siz ortaya fitne atarcasına bir ifade kullanmışsınız. Şuanki, onun olduğu ortama girmesem mi gibi düşünceleriniz çok yersiz. Hatasını anlayana kadar konuşmayacağım gibi bir şey de yazmışsınız sanki. Kadının hatası ne, ben anlayamadım

Hata bence şu klasik yurdum müadümanı olmaları
Normalde o tarz bi düğün yapmak günah ki ben bu düşünceye de katılmıyorum ama işimize gelince neyse bu da öyle olsun
Bu durumdaki yüzsüzlük suç değil de gelip bu tavrınızın yüzünüze vurulması mı suç

Görümceme gelinve benim küsmesi zaten işime geliyo o yüzden tavır almak konusunda fikir alıyorum zaten

Oyun konusundaki fikriniz değişmediyse arkasında durun. Aynı ortama girebilirsiniz bence neticede görümce. Ama kendisinden bir dal uzanirsa size bunu kirmayin, sakin bir şekilde aranızdaki soruna cozum odaklı yaklaşın.

Umursama, sonuçta onun bu konuda küsmesi anlamsız. Kendi haline bırak. Şakın ortam ter edip kv i kp i kendi karşına alma sakin kal salon kadınıçizginden çıkma

Günah ya da sevaba bizim katılıp katılmama durumumuz olamaz günahsa günahtır. Yanlış yaptıklarını düşünüyorsanız muhataplara bunu ifade edebilirsiniz. Anne baba ya da abla sizin inancınız buna uygun değil, neden yapıyorsunuz şeklinde. Ama bunun yeri o düğün ortamı değil ve olaya şaşıran insanlar olmamalı muhatabınız. Çünkü bu eşinizin ailesine laf getirecek birşey. Bunu anlatmaya çalıştım. Nasıl tavır alacağınıza dair yorum yapamıyorum. Kırıcı olmayı ne kadar istemesem de söylemek zorundayım. sizi hatalı buldum

Niye yanınıza kar kalsın ki?
Ordan çıkınca da siz dargın kalmaya devam edin.
Sorarsa da 'annenlerin evinde büyüklere saygımdan dolayı bir şey yokmuş gibi davranıp konuştum, yoksa değişen bir şey yok,seninle görüşmek istemiyorum' dersiniz.
Sonrasını o düşünsün.
Şunu da eklemeden edemeyeceğim aranıza dargınlık girmesinde sizin de hatanız var.
Düğün ortamında öyle ortaya laf söylemek doğru değil bana göre.
Tepkinizi size istediğiniz gibi düğün yaptırmayan aile büyüklerinize göstermeniz daha uygun olurdu.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…