- 12 Kasım 2017
- 1.130
- 1.986
- 63
çok çocuksu bir davranış açıkçası koca koca insanlarsınız ve eşinizin kardeşi o. ne demek o geliyorsa ben gitmeyeyim, gidin selam verin almazsa onun ayıbı olur siz üzerinize düşeni yapın.
Çalgılı düğün, müzikli düğün duydum da oynamalı düğün tabirini ilk kez sizden duydum. Her neyse, görümceniz kırılmakta haklı bence. Oradaki kardeşinin düğünü ve siz ortaya fitne atarcasına bir ifade kullanmışsınız. Şuanki, onun olduğu ortama girmesem mi gibi düşünceleriniz çok yersiz. Hatasını anlayana kadar konuşmayacağım gibi bir şey de yazmışsınız sanki. Kadının hatası ne, ben anlayamadımArkadaşlar görümcem bize küsmüş, bana da abisine de tavır yapıyor.
Benimle zaten çok iletişimi yoktu da bir süredir abisini de kesinlikle aramıyor.
Benim açımdan hiç problem değil, umurumda değil.
Eşim de nasıl isterse öyle davranır; aramızda bu tip konular sorun olmuyor.
Şimdi onunla ancak kayınvalideye gittiğimizde felan karşılaşma ihtimalimiz var.
Sizce ben ne yapayım, o gelince ortamı terk etsem mi?
Yoksa o yokmuş gibi mi davransam?
Bazen kv yemek felan organize eder çağırır, o gelecekse ben gitmesem mi?
Aile ilişkileri açısından hangisi doğru olur bilemedim.
Not: O konuşup hatasını kabul etmedikçe ben konuşmayı asla düşünmüyorum.
NOT: arkadaşlar hep küslük sebebi soruluyor o yüzden kısaca açıklayayım
Daha önce konum vardı aile çok çok kapalı, aile de oynamalı düğün olmuyor ki bizimki de bu yüzden nikah tarzında olmuştu
Büyük kaynımın düğünü bu sene oynamalı oldu
Ben buradaki tavsiyelere uyarak düğüne gittim ve üzerime düşeni yaptım
Ancak müzik başlayınca akrabaların çoğu kalkmaya başladı çünkü onlara göre bu çok yanlış ( ben böyle düşünmüyorum bu arada aile ile yaşam tarzım uyuşmuyor)
Bir kaçı gelip düğün oynamalı mı diye bana sordu ben de evet dedim şaşıranlara "zaman değişti din de değişti dedim" (Bunu tabi ki tepki koymak için söyledim niyetimi saklamıycam)
Görümceme göre bu kardeşinin düğünüyle dalga geçmekmiş
KV ve Kp ortada bir çifte standart olduğu için birşey demiyor hatta bana gönlümü almak için daha bile iyi davranıyor
Ama görümcem küsmüş
Şimdi bence onun bu tavrı haddini aşıyor, bana küstüyse ben de bunun arkasında dursun da görelim diyorum
Akıl akıldan üstündür siz ne dersiniz??
Çalgılı düğün, müzikli düğün duydum da oynamalı düğün tabirini ilk kez sizden duydum. Her neyse, görümceniz kırılmakta haklı bence. Oradaki kardeşinin düğünü ve siz ortaya fitne atarcasına bir ifade kullanmışsınız. Şuanki, onun olduğu ortama girmesem mi gibi düşünceleriniz çok yersiz. Hatasını anlayana kadar konuşmayacağım gibi bir şey de yazmışsınız sanki. Kadının hatası ne, ben anlayamadım
İyi de küsene sebebi sorulmaz mı?
Günah ya da sevaba bizim katılıp katılmama durumumuz olamaz günahsa günahtır. Yanlış yaptıklarını düşünüyorsanız muhataplara bunu ifade edebilirsiniz. Anne baba ya da abla sizin inancınız buna uygun değil, neden yapıyorsunuz şeklinde. Ama bunun yeri o düğün ortamı değil ve olaya şaşıran insanlar olmamalı muhatabınız. Çünkü bu eşinizin ailesine laf getirecek birşey. Bunu anlatmaya çalıştım. Nasıl tavır alacağınıza dair yorum yapamıyorum. Kırıcı olmayı ne kadar istemesem de söylemek zorundayım. sizi hatalı buldumHata bence şu klasik yurdum müadümanı olmaları
Normalde o tarz bi düğün yapmak günah ki ben bu düşünceye de katılmıyorum ama işimize gelince neyse bu da öyle olsun
Bu durumdaki yüzsüzlük suç değil de gelip bu tavrınızın yüzünüze vurulması mı suç
Görümceme gelinve benim küsmesi zaten işime geliyo o yüzden tavır almak konusunda fikir alıyorum zaten
Niye yanınıza kar kalsın ki?o gelince terketmek şöyle diyorum ya kvye gideriz ve orda karşılaşabiliriz
o şimdi bize küs ama aile yapılarını biliyorum oraya gelip bizi görünce hiç bişey yok gibi davranılacak ve bize 6 aydır attığı tavrın bizim yanımıza kar kalmasını bekleyecek
o yüzden küstüyse küs kalsın demek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?