Oyleyse son 1 ay gidecek cocuk babaannesine. Cok bir zaman kalmadi.Eylül'de başlaması konusunda hemfikiriz zaten uzun bir bayram tatili ve yıllık izinlerimiz olacak iki ay için. Sonra hemen başlayacak. okul öncesi eğitim zaten her şey mükemmel de olsaydı kesinlikle gerekliydi.
Evet kendi de ilk yorumuma bu cevabi verdi. Bende aşağıdaki yorumu yaptım.Çocuk için bence bir bütün görmesi için
Anlıyorum. Bana kalırsa çocuğu kreşe verin. Size karşı olumsuz davranışları olan, yeğenine 'senin çocuğun' diyen biri çok da iyi davranmıyordur bence.
Hanımefendi bu bayramda ilk kez ben gitmedim. Telefonla aradım ve konuştum. Bu olay yaşanalı çok zaman olmadı ve öncesinde hiçbir zaman kayınvalidemmi 12 yıl boyunca asla ihmal etmedim. Çocuğumun banyosunu kendim yaptırırım, tuvalet alışkanlığını ben edindirdim. Yemekleri zaten ne varsa yediririz. Ben çocuğuma hiç bakmıyor değilim, işe gittiğim zamanlarda çocuğum babannesinde vakit geçiriyor. Mesajları okursanız anneler günü de dahil olmak üzere kayınvalideme görevimi daima yaptım. Görümcemi görmek istemiyorum, görmüyorum. Aynı ev içinde olmasalar her zaman seve seve giderim.suclu siz ve esiniz bence
ne zamandir cocugunuza bakiyorlar?
bayramda bile gitmiyormussunuz o kadinin hic mi hatri yok.
benim kizim da 3 yasinda bu 3 sene nasil gecti bir ben bir Allah bilir.
2 yas sendromu ayri 3 yas sendromu ayri yemesi icmesi disari cikarmasi banyosu tuvaleti ...
pandemiyi hic saymiyorum bile.
bence gorumceniz annesinin nasil zorlandigini gorup size patlamis.
zaten gorumceniz problemli birisi belli ki ama cocugunuza bu kadar emek verirlerken sizin alttan almaniz dogru olan.Hanımefendi bu bayramda ilk kez ben gitmedim. Telefonla aradım ve konuştum. Bu olay yaşanalı çok zaman olmadı ve öncesinde hiçbir zaman kayınvalidemmi 12 yıl boyunca asla ihmal etmedim. Çocuğumun banyosunu kendim yaptırırım, tuvalet alışkanlığını ben edindirdim. Yemekleri zaten ne varsa yediririz. Ben çocuğuma hiç bakmıyor değilim, işe gittiğim zamanlarda çocuğum babannesinde vakit geçiriyor. Mesajları okursanız anneler günü de dahil olmak üzere kayınvalideme görevimi daima yaptım. Görümcemi görmek istemiyorum, görmüyorum. Aynı ev içinde olmasalar her zaman seve seve giderim.
Çocuğunuz suçlu psikolojisi ezik bir birey olarak büyüsün istemiyorsanız sizde haksız olmadığınız yerde bile bile özür dilemeyin. Evladinizi daha başka korkulara suruklersiniz böyle yaparakSiz dilemezsiniz o halde.
Tamam.Çocuğunuz suçlu psikolojisi ezik bir birey olarak büyüsün istemiyorsanız sizde haksız olmadığınız yerde bile bile özür dilemeyin. Evladinizi daha başka korkulara suruklersiniz böyle yaparak