Çocuğumun iki aile arasında bir sorun olmadığını düşünmesini istedim ayrıca eşimin de bana söylemese de tek başına bayram ziyareti falan yapmasını istemem. Bir adım atmak istedim sadece.Ben olsam özür dilemezdim. Mesaj da atmazdım. Eğer öyle davrandılarsa..
Onlara mecbur hissettiğiniz için mi böyle bir adım attınız ? Yoksa gerçekten hatalı olduğunuzu mu düşünüyorsunuz ?
Ben de aralarında istemeden de olsa konuştukları bir şeylerden etkilendiğini düşünüyorum. Kendince sıkıntıları var herkesin olduğu gibi. O benim yaptıklarımı kendisine yönelik görmüş olabilir belki bilemem.Yaptıkların canımıza yetti. Bu önemli birşey bence. Kimse durup dururken böyle birşey asla söylemez. Belliki kendince birşeyler olmuş.
Bu arada size bu şekilde bir laf söylediyse evdede kendi kendine yada annesiyle konuşuyor diye düşünüyorum. Çocuğunuzda bu durumdan etkileniyor olabilir.
Şu durumda idare edebildiğiniz kadar edin. En son raddese kreşe verin derim.
Belki de bakmak istemiyorlarYaptıkların canımıza yetti. Bu önemli birşey bence. Kimse durup dururken böyle birşey asla söylemez. Belliki kendince birşeyler olmuş.
Kıyafetlerini haftasonları bana göndermelerini istemiştim. Tekraren söyleyince uyardığımı düşündü herhalde.Görümce durup dururken mi bağırdı ? Menopoz dönemindeydi herhlde . Ben ne olursa olsun özür dilemezdim .
Bunu ben de söyledim eşime, bana anneme emanet ediyorum çocuğumu dedi. Asla hakkını yiyemem tertemiz de bakıyor kızıma annesi.Belki de bakmak istemiyorlar
Anlıyorum. Bana kalırsa çocuğu kreşe verin. Size karşı olumsuz davranışları olan, yeğenine 'senin çocuğun' diyen biri çok da iyi davranmıyordur bence.Çocuğumun iki aile arasında bir sorun olmadığını düşünmesini istedim ayrıca eşimin de bana söylemese de tek başına bayram ziyareti falan yapmasını istemem. Bir adım atmak istedim sadece.
Tabii ki bir sabah kalktık ve herkes birbirine bağırdı değil mesele. Evlilik başından beri devam eden bir gerginlik zaten vardı. O da belki kendince haklıdır. O gün mesele kıyafetlerini haftasonu bütün olarak almak istediğim için çıkmıştı. Ancak bu tek başına tüm bunlların yaşanmasına sebep değil. Daima sinirli ben de çoğunlukla gerginim. Evlilik ve çocuğun ilk yıllarının getirdiği tahammülsüzlüğüm de vardır mutlaka.Niye bilmiyorum ben her olayi iki taraftanda dinlemek isterim.O sabah size hiçbirşey yokken neden birden bagirdi gorumceniz.
Eşimle sıkıntı yaşamıyorum zaten ama bu iki aylık sürede çocuğumun olumsuz etkilenmemesi adına ben daha fazla ne yapabilirim demek istedim.Konu başlığınızdaki soruyu mu yoksa konunun sonundaki; "Çocuğu Eylül'den önce kreşe vermek istemiyor eşim. Ama ben artık ne yapabilirim bilemiyorum." kısmını mı baz alalım ? Anlattıklarınız çokta açıklayıcı olmamış fakat çocuğunuzun durumu daha önemli diyerekten eşiniz ne yapacağınızla ilgili yardımcı olmuş kararıyla zaten. eylülde gönderebiliriz demiş kardeşiyle ilgilide görüşme demiş. Yapacağınız şey basit 2 ay daha sıkarsınız dişinizi sonra çocuğunuzda kreşe gidince tamamen görüşmeyi kesersiniz. eşiniz zaten her daim yanınızdaymış bunda sıkıntı yaşayacağınız birşey göremedim pek
Iste aradigim cevap.Cunku ancak deliler durup dururken saldirir.Tabii ki bir sabah kalktık ve herkes birbirine bağırdı değil mesele. Evlilik başından beri devam eden bir gerginlik zaten vardı. O da belki kendince haklıdır. O gün mesele kıyafetlerini haftasonu bütün olarak almak istediğim için çıkmıştı. Ancak bu tek başına tüm bunlların yaşanmasına sebep değil. Daima sinirli ben de çoğunlukla gerginim. Evlilik ve çocuğun ilk yıllarının getirdiği tahammülsüzlüğüm de vardır mutlaka.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?