- 1 Kasım 2012
- 11.338
- 25.918
- 798
- 35
- Konu Sahibi environmentaleng
bizmi cok avrupai dusunuyozki sastim kaldimaynen öyle cidden saka gibi bazi bayanlar burda. akil alcak gibi degil

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bizmi cok avrupai dusunuyozki sastim kaldimaynen öyle cidden saka gibi bazi bayanlar burda. akil alcak gibi degil
iste ..... gelde anlat. 2 side niye 33 yasinda bir bayan konu sahibi görümcesini haksiz görüyor?! gayet hakli kadin. kendi evini kendin al. alamiyorsanda kiraya cik. yok ailesi zorluyormus. 10 yasinda cocukmusun sende seni zorlicaklar. oturmak istemiyorum bitti. bedava oturmak cazip geliyor demiyorda... bahane üstüne bahane. evlenen kisi bir zahmet kendi ayaklarin üzerinde durmasini bilsinler. bana ev verilmiyorsa ben kira ödüyorsam kardesime bu yapiliyorsa tabiki haksizik olur bu.... görümceyi arasaymismis.... la havleHayir yani niye anadan babadan kayinbabadan beklerler anlamam
sukur elin ayagin tutuyosa kendin yap
24 yasinda kendi evimi kendim aldim ne beklicem mirasi falan
hiçte önemli bişey degil ben olsam aramazdim nişanlı na da kin tutmuyirum ama içimden aramak gelmiyor dersin emin ol daha sonra ağzından burnundan yine getirecek en iyisi uzak dur böyle insanlardan...aynı yerdeyiz grip
sen kesinlikle normal değilsin gülüyorum yazdıklarına:)))))hahhahaha rahatladın mı :))))))))))))belli istemiyorsan silah zoruyla degil ya . oturmicam dersin bitti:) bahane arama bence görümcen hakli. kvden seni niye koysun o eve baktircak kendine sana baska bir sebepi yok . eee konuyu carpirsn yok hem bedava oturcan hem hak yiyecen. senin görümcen nedese hakli asil sen arsan bile o seninle konusmaz bosuna deneme. kimse salak degil. kira ödemek icin yerlesiyorsunuz. o yasta daha ayagin üzerinde duramiyorsan denilcek birsey yok. kv ailesi istiyormus bu zamanda kimse kimseye iylik yapmiyor cicim. baktircak kendisini sana da ondan. bence görumceni arama cünki o ne derse hakli bu konuda. hak yiyen sizziniz
33 oldugu nerden cıktı sence burda verilen tüm bilgiler dogru mu sanırım kocanla kavga ettin gece sen huysuzlugunu baskasına sarararak cıkarıosun:))))))bana kizim diye hitap edemezsin 33 yasina gelmis akil yok ama. görümcen bence seninle konusmamakla cok iyi ediyor. senin yasinda 2 cocuk annesiyim ben kizim)) hadi isine isine gelmiyen cevaplarada carptirarak yorum verme.
yok canım ev ile ilgili hiç paylaşım yapmadım buarada kv cidden hasta yani tedavi oluor ben dediğim için deil yanikayınpederin ve kayınvaliden kız erkek ayrımı yaptığı için haksız ama kira ödemek, geçinmek de kolay değil o yüzden elbette ev veriyorlarsa oturun. Ama görümceye nispet yapmak, dışlamak sizi yüceltmez. twitter veya facede ev ile ilgili paylaşımlar yapmaya ne gerek vardı. Sorunun tek taraflı olduğunu sanmıyorum. Kayınvalidenin her söylediğini ruhsal sorunu var diye (gerçi akıl hastası demişsin) yutup görümcenin etmediği hakaret için tüm suçu görümceye yüklemek de adil değil.
kv min bana kendine baktırma gibi bir durumu olamaz ben calısıyorum kızlar hiç bos zamanım yok zaten bakılacak duruma geldiğinde evde de kimse olmıcak öyle bir konu acılmıstı zaten eşimle de kararımız bu allah vermesin okadar agır hasta olursa kadın tutacagız kendi evinde mis gibi bakılcak bukonuda ben rahatım yaniSimdienvironmentaleng sen bise sormusun insanlar cvpliyo
S SSelinn_88 hanimda bence gayet gercekci konusuyo
Polyanicilik oynamiyo
soylediklerinde haklilik payi var
iki kurus para icin huzurundan olma derim bende kendi evini tut ama kucuk ama buyuk kimsenin sana diyecek bi lafi olmaz
tatlım sen önce yeniden evlenmeyi düşündüğün adamın ki sevdiğini söyleyip de borclarına takılmıssın evlilikten vazgeciosun onu bi düşün istersen iki kurus para için huzurundan olma sanırım S SSelinn_88 ve sen aynı modelsinizSimdienvironmentaleng sen bise sormusun insanlar cvpliyo
S SSelinn_88 hanimda bence gayet gercekci konusuyo
Polyanicilik oynamiyo
soylediklerinde haklilik payi var
iki kurus para icin huzurundan olma derim bende kendi evini tut ama kucuk ama buyuk kimsenin sana diyecek bi lafi olmaz
tatlım buarada sanırım sende kv elti falan aile apartmanında oturuosun aman dikkat et kocana bişey olursa seni kapı dısarı atmasınlar şimdiden internet falan catırdamıs ortalıkBu konuda bende selinle ayni dusunuyorum. Senin esinin babasinin ona verecegi evin sana ne hayri var ki omur boyunca esinle gulluk gulistanlik gecinebileceginin bir garantisi yok ayrica olumlu dunya rabbim gecinden versin ama esine falan bisey olsa allah korusun kp in seni o evden kovmayacago ne malum. Bunu senin baban dusunup yapmamis sana saglam bir direk birakmamissa kpin umrunda olmaz emin ol.
Canim nerdeyse yorum yazdik diye ozgecmisimi isticeksin.tatlım sen önce yeniden evlenmeyi düşündüğün adamın ki sevdiğini söyleyip de borclarına takılmıssın evlilikten vazgeciosun onu bi düşün istersen iki kurus para için huzurundan olma sanırım S SSelinn_88 ve sen aynı modelsiniz
görümcenize nispet yapmadıysanız tabi sizin yapabileceğiniz bir şey yok. Kendi babasının ve annesinin yaptığı ayrımcılık için sizi suçlayamaz.yok canım ev ile ilgili hiç paylaşım yapmadım buarada kv cidden hasta yani tedavi oluor ben dediğim için deil yani