- 15 Ağustos 2015
- 1.992
- 3.595
- 63
- Konu Sahibi Findikkiran
-
Evli bir cocugu var öğretmen. Surekli akil veriyor ve ben bunu sevmiyorum. Cocuguma nasil bakmam gerektigi ile ilgili özellikle fikir söylemekte bir sey yok fakat tarzi sinir bozuyor. Örneğin "ayyy sen pisik kremi mi kullaniyosun hic mi araştırma yapmiyosun ya nasil annelik bu ben ogluma hayatta degdirmedim " tarzinda . yaklasimini beğenmiyorum ve hep en iyisi benim en doğruyu ben bilirim havalrindaAblası nasıl biri ki?
Hic komil gelecek bir sey değildi ama ciddi bir sorundu. Yoksa saka kaldiracak bir insanimAblasi kötü birsey yapmamis ki belki komik geldi guldü ortami yumusatmak icin.daha kötü seyler anlatabilirsin varsa?
Aaa o zaman haklisin.Ablani cekemiyorum evet cünkü cekilecek gibi biri değil.Uslubü çok çirkin bir kere diyebilirsin.Evli bir cocugu var öğretmen. Surekli akil veriyor ve ben bunu sevmiyorum. Cocuguma nasil bakmam gerektigi ile ilgili özellikle fikir söylemekte bir sey yok fakat tarzi sinir bozuyor. Örneğin "ayyy sen pisik kremi mi kullaniyosun hic mi araştırma yapmiyosun ya nasil annelik bu ben ogluma hayatta degdirmedim " tarzinda . yaklasimini beğenmiyorum ve hep en iyisi benim en doğruyu ben bilirim havalrinda
Asil sorun benimle konuşmuyor esimde. Ya of tamam konusmayalim diyor. Guzelce de konussam sinirlide knussam ablasiysa konu yorum yapmama dayanamiyor. Kutsal mübarek biri mi saniyo nedirAaa o zaman haklisin.Ablani cekemiyorum evet cünkü cekilecek gibi biri değil.Uslubü çok çirkin bir kere diyebilirsin.
Kötüleme amaçlı yapmıyorum aslinda ama kendi kotu olunca yaptıklarını soyledigimde oyle görünüyor. Bu beni cok kiriyor ama anlamayisi esimin beni.Ha bide eşine gidip ablasını kötüleme
Kesinlikle haklısınızBazı insanlar ince düşünceli olmaz, sozun nereye vardigini bilmeden patavatsiz konuşur. Ama kötü niyetlerinden değil bu. Siz de ablaya karşı bir az donanımlarini artirarak kendinizi mudafa edebilisiniz.
Böyle içinize atıp kendinizi bilemeyin ablaya karşı. Bir de eşin ailesine karşı olumsuz tutumlari icinizde hall edin, dişariya yansıdı mı, işte böyle koz olarak kullanılıyor.. Uzatmak size zarar
İnşallah hayırlısı olsun kısmet bu işler. Sizin gelin yazsın bende takip edeyim gıybetttBende artik gorumce olmak bilmis olmak istiyorum gelin gelip buralarda konu acsin manyak gorumcen desin istiyorum.ota mota karisayim istiyorum.kardesim evlensin istiyorum : )))
Su kismi ben anlayamadim. Bu kendini buyuk gormek olmuyor mu? Evet dogru, bu konuda ablasini cekememissiniz. Cunku esiniz ablasinin fikrine, sizin soylediginizin aksine onem vermis. Konuyu uzattiginiz konusunda da hakli. Cunku siz saygisizlik etmenize ragmen trip atmissiniz.ben de onun fikrinin benim yanimda bir önemi olmayacak dedim.
Beni cekistirirsin gelinle evlerden irak amann dersin arkamdan deli mi ne dersin ne guzel olur : )ay hadi insaallah heyecanlandim bakİnşallah hayırlısı olsun kısmet bu işler. Sizin gelin yazsın bende takip edeyim gıybettt
Kimi erkek ailesi ve eşi arasındaki konularda objektif olamıyor. Hayır ortamda gerginlik varsa o ne diye sırıtıyor orada ? Sinir bozucu olmuş valla.Bugün esimle eski konulardan bahsederken konu döndü dolaştı Görümceme geldi. Esim ona bayılıyor ve aşırı saygi duyuyor. Ben cok sevmiyorum eski konumda vardi zaten. (Bir de bu yaz esimle tartışmama denk geldi ben ağlıyordum karşımda gülüyordu . ben de gulunecek bir sey yok ama varsa da baska yerde gul dedim. )
Esim bir konuda ablasina danıştı ben de onun fikrinin benim yanimda bir önemi olmayacak dedim. Bana demesin mi sen ablami çekemiyorsun diye. Sonra ben de ablanin nasil bir vasfi var ki ne üstünlüğü var ki benim yanimds cekemeyecegim dedim cevap olarak ya sus ya dedi.
Objektif olamiyor ne yazik ki haksizsa haksiz diyemiyor bunu kendisine de söyledim ama hep geçiştirmelo cevaplar of ya sus ya diyor çünkü verecek cevabı yok.
Olayin üstünden 5 10 dk gecti hic bir sey olmamis gibi sevimlilik yapmaya calisiyor bana ben de sinirli olduğumu söyledim simdi de ben suclu oldum. Uzatıyor muşum.
Delirmemek elde degil biktim ablasindan da bilmisliginden de.
Icimi dokeyim dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?