Görümcemi çekemiyor muşum

Su kismi ben anlayamadim. Bu kendini buyuk gormek olmuyor mu? Evet dogru, bu konuda ablasini cekememissiniz. Cunku esiniz ablasinin fikrine, sizin soylediginizin aksine onem vermis. Konuyu uzattiginiz konusunda da hakli. Cunku siz saygisizlik etmenize ragmen trip atmissiniz.
Benimle ilgili olan ve beni ilgilendiren konuda elbette onun fikrini almayacagim. Sebebi ise bana karsi tutumu.

Aldırma canım bırak zamanla kendi görsün sen hep alttan al iyi davran evet zor ama anlamayan insana elli tane sey desende fayda etmez canını sıkma bile esinle onun yüzünden aranızi bozma esin haksız belli ama değmez işte inadına iyi olun o sinirden delirsin ve asıl cekemeyende o anlattıklarina göre

Aldırma canım bırak zamanla kendi görsün sen hep alttan al iyi davran evet zor ama anlamayan insana elli tane sey desende fayda etmez canını sıkma bile esinle onun yüzünden aranızi bozma esin haksız belli ama değmez işte inadına iyi olun o sinirden delirsin ve asıl cekemeyende o anlattıklarina göre
Salonda yatiyor su an esim bu olay büyür gibi

Yani fikir danışmak, fikir beyan etmek güzel şeyler de bir kadının anneligine laf etmek nasıl bir kafa onu hiç anlamadım.

Haklısınız aslında, ama en iyisi eşinize fikrinizi beyan ederken çok sakin ve hiç takmayan havada fikirlerime hitap eden bir kadın değil tavrında cevap vermek olur. Hem huzursuzluk çıkmaz, hemde sizde yalandan seviyor gibi davranmak zorunda kalmazsınız.

Salonda yatiyor su an esim bu olay büyür gibi
Şu evlerin içine üçüncü kişileri sokup huzurlarımızı bozmayalım ya. İki tarafda bu konuda hassas olsa bi sorun kalmayacak. Ne demek yani hem ben görümcemi çekemiyor muşum bana böyle ithamda bulunuyor hemde adam sırf bu yüzden yatağı ayırıyor. Eşimin başkaları yüzünden bana tavır almasından nefret ediyorum. Seninle yaşayan benim aynı yastığa baş koyan benim en çok beni önemsemen Laz'ım. Gece gece çok sinir oldum yahu :kızgın:

Şu evlerin içine üçüncü kişileri sokup huzurlarımızı bozmayalım ya. İki tarafda bu konuda hassas olsa bi sorun kalmayacak. Ne demek yani hem ben görümcemi çekemiyor muşum bana böyle ithamda bulunuyor hemde adam sırf bu yüzden yatağı ayırıyor. Eşimin başkaları yüzünden bana tavır almasından nefret ediyorum. Seninle yaşayan benim aynı yastığa baş koyan benim en çok beni önemsemen Laz'ım. Gece gece çok sinir oldum yahu :kızgın:
Icimi okudun resmen. Bir saga bir sola dönüyorum. Ve bunlari düşünüyorum

Olay büyumesin çünkü salonda sen ona yüz vermediğin için yatiyor ablasi icin degil.Konu büyümesin bence.
Az once gittim yataginda yat dedim tamam dedu uykulu bi şekilde ben odaya gelince kalkti tv izliyor simdi. Cekememe olayina cok kirildim ama ben

Yani fikir danışmak, fikir beyan etmek güzel şeyler de bir kadının anneligine laf etmek nasıl bir kafa onu hiç anlamadım.

Haklısınız aslında, ama en iyisi eşinize fikrinizi beyan ederken çok sakin ve hiç takmayan havada fikirlerime hitap eden bir kadın değil tavrında cevap vermek olur. Hem huzursuzluk çıkmaz, hemde sizde yalandan seviyor gibi davranmak zorunda kalmazsınız.
Ben fikir almayi seven bir insanim aslinda ama onun tavirlari beni deli ediyor asiri ve gereksiz elestiri yapıyor

Az once gittim yataginda yat dedim tamam dedu uykulu bi şekilde ben odaya gelince kalkti tv izliyor simdi. Cekememe olayina cok kirildim ama ben
Kiskanmak anlaminda soylememistir.cekemiyorsun derken anlasamiyorsun anlamindadir.tuhaf bir kadin zaten patavatsizca konusup duruyormus o aliskindir kardesi oldugu icin.sen alismak zorunda degilsin birdahakine ona had bildir oh rahatsin.

Siz de burada hiç tanımadığınız kadınların fikirlerini alıyorsunuz. Eşiniz ablasının fikrini almış, çok mu?

Fazlasıyla sivri konuşuyorsunuz.

Ablasını sevmiyor olabilirsiniz ama bu eşinizin fikir al(a)mayacağı anlamına gelmez. Aynı evde yetişmiş, büyümüş iki insanın bağı sizin vasfınızdan daha az değil bence.

Gorumceleri Allaha have ediyorum benim ugursuz gorumceyle de ailesi beni kiyaslayip durdu aylarca suan hicbiriyle gorusmuyorum oldu bitti kurtuldum hayir neyimizi kiyasliyolar onida anlamadim ben ogretmenim o issiz ben borcsuz evlendim o ogrenim kredisiyle benim arabam onun sakiz alcak parasi yok nefret ediyorym tum gorumcelerden onlari bastaci yapan kocalardan da

Siz de burada hiç tanımadığınız kadınların fikirlerini alıyorsunuz. Eşiniz ablasının fikrini almış, çok mu?

Fazlasıyla sivri konuşuyorsunuz.

Ablasını sevmiyor olabilirsiniz ama bu eşinizin fikir al(a)mayacağı anlamına gelmez. Aynı evde yetişmiş, büyümüş iki insanın bağı sizin vasfınızdan daha az değil bence.
Elbette fikir alabilir fakat benimle ilgili ise konu fikrinin hükmü yoktur yanımda.

Elbette fikir alabilir fakat benimle ilgili ise konu fikrinin hükmü yoktur yanımda.

Konunun ne oldugunu soyleseniz evet fikir almasi cok sacma vs deriz. Dedigim gibi sivri dillisiniz. O an bosluguna gelip fikrinin bir onemi olmasa bile sormustur. Bu kadar uç bir tepki sizi asagi ceker. Istedigi soyleyen istemedigini işitir.

Ben ne kadar kötü de olsalar eşlerin yanında ailelerinin eleştirilmesine karşıyım.
Ablanın fikrinin benim yanımda önemi yok dememeliydiniz.
Ablasının fikrine uymak, dinlemek zorunda değilsiniz sonuçta.
Varsın eşiniz sorsun fikrini siz boşverin.
En sevdiğim, hayatımda uyguladığım laftır, he de geç, bildiğini yap.
Sonuçta ablasının fikri olunca onu yapmak gibi bir zorunluluk yok.
Gereksiz gerilmişsiniz.

Back
X