Görümcemi çekemiyor muşum

Konunun ne oldugunu soyleseniz evet fikir almasi cok sacma vs deriz. Dedigim gibi sivri dillisiniz. O an bosluguna gelip fikrinin bir onemi olmasa bile sormustur. Bu kadar uç bir tepki sizi asagi ceker. Istedigi soyleyen istemedigini işitir.
Ikinci universite kayitlari icin bölüm secmeye çalışıyorum esimle bakıyorduk. Ben afad i istedim esimde ablasini aradi . genel olarak ben bi karar verecegim zaman son olarak ablasina soruyor bu beni rahatsiz ediyor. Sürekli bu sekilde olunca dilde sivrilesiyor haliyle.
Esime gore ablasi cok bilgili her seyin en iyisini bilen kadin. Elbette var bildigi seyler fakat okul seçimine karışması ve bunun gibi kisiye özel konulara girmeye çalışması hoşuma gtmiyor. Ve bunu saglayan esim.
Ablasini pek sevmedigim icinde iyice uzaklasiyorum bu sekilde. Sizin anladiginiz cok cok baska bi durum yalniz . ben esimle olan diyaloguna karışmıyorum karismaya hakkim da yok.

Ben ne kadar kötü de olsalar eşlerin yanında ailelerinin eleştirilmesine karşıyım.
Ablanın fikrinin benim yanımda önemi yok dememeliydiniz.
Ablasının fikrine uymak, dinlemek zorunda değilsiniz sonuçta.
Varsın eşiniz sorsun fikrini siz boşverin.
En sevdiğim, hayatımda uyguladığım laftır, he de geç, bildiğini yap.
Sonuçta ablasının fikri olunca onu yapmak gibi bir zorunluluk yok.
Gereksiz gerilmişsiniz.
Bu bir patlama oldu benim icin surekli bu oluyor. Daha sakin kalmaliydim belki de

Eşiniz yanlış bir şey söylemiş gibi görünmüyor zira yazdıklarınızdan da ortada bir çekememezlik olduğu açıkça görülüyor...
Haberim yoktu cekemedigimden bosuna konu açmışım iyi ki varsiniz beni benim hakkinda nasilda guzel aydinlattiniz

Gorumcesinin yersiz konustugunu okudum ama "esim her konuda onu dinliyor" yorumuba rastlamadim ben. Fikir almakla onu dinlemek farkli seyler. Herkes ablasindan fikir alir acik acik veya gizli gizli. Sevmedigi icin ona abarti gelebilir.
eşi ablasına fikir sorabilir şahsıyla ilgili meselelerde. aile mahremiyeti dediğimiz karı koca arasında ortak karar alınacak meselelerde sormamalı. sorduysa bile karısına dikte edemez, ablası haklı olsa dahi.

denge önemli. arada çekememezlik oluşmuşsa bile bu dengeyi sağlamayan erkeğin suçu, muhtemelen.

ben böyle durumlarda öyle uzatırım ki pişman olur.

mesela;
su içerken, bence ablana soralım. su içmek sağlıklı mı, kaç bardak içelim? hemen şimdi ara sor. ikimiz gerizekalı ve canil olduğumuz için yanlış yapmayalım.

yemek yerken, ekmek sağlıklı mı, et iyi pişmiş mi, çorba ılık mı olmalı sıcak mı? üstün akıl, allamei cihan ablana soralım. çünkü bizim aklımız kıt.

tv izlerken, bu izlediklerimiz bize uygun mu, olumsuz örnek olmasın? rtük ablana soralım vs vs.

en basitinden kaç ekmek lazım derse, bilmem. ablana sor, o kaç tane uygun görürse.

ya da;
sen de her şeyi ama her şeyi eşinin yanında annene sor. annem şöyle diyor, annem böyle diyor diye salla.
Ahahahh bayildim :))

görümce kv kp ile ilgili konularda gercekten patlamamak icin kendimi zor tutuyorum bizde kavgalar hep bunların yüzünden çıkar inanin ilk zamanlar sustum cok ezildim sonra agzima ne geliyorsa sayip surat yaptim oylede olmadi yeni taktik görmezden geliyorum ne derlerse kendi bildigimi uyguluyorum bu benim kararim diyorum tartişmiyorum ama bildigimi okuyorum bide mesafe koydum arama ajcak bir yapamadıgim sey he deyip gecmek oda kisiligime uymuyor onu yapabilsem benden iyisi olmaz da yok anacım hamurumuza uymuyor :KK66:

siz aslında ablasına saygı duymasına bozuluyorsunuz ve yaptıgınızla bunu yok ederim diye düşünüyorsunuz.
ama nafile siz ne yaparsanız yapın o ablasına hep saygı duyacak ve siz gözünde kıskanç biri olarak kalacaksınız.
acilen taktik değiştirmelisiniz
Saygi duymasina bozulmuyorum abartıyor bu durumu. Ornegin ben kış icin cocuguma uyku tulumu alacagim sicak tutar diye cok ustunu aciyor bunu gidip ablasina soruyor o yok derse gereksiz gozuyle bakiyor

Saygi duymasina bozulmuyorum abartıyor bu durumu. Ornegin ben kış icin cocuguma uyku tulumu alacagim sicak tutar diye cok ustunu aciyor bunu gidip ablasina soruyor o yok derse gereksiz gozuyle bakiyor
o zaman üstte yazdığım bıktırma taktiği işe yarayabilir :)

ya da eşine söylemeden kendi bildiğini okuyacaksın her durumda

sende eşine ssormadan al.
sen böyle yaptıkça onda bu zayıf nokta olarak daha da artacak..

Bugün esimle eski konulardan bahsederken konu döndü dolaştı Görümceme geldi. Esim ona bayılıyor ve aşırı saygi duyuyor. Ben cok sevmiyorum eski konumda vardi zaten. (Bir de bu yaz esimle tartışmama denk geldi ben ağlıyordum karşımda gülüyordu . ben de gulunecek bir sey yok ama varsa da baska yerde gul dedim. )

Esim bir konuda ablasina danıştı ben de onun fikrinin benim yanimda bir önemi olmayacak dedim. Bana demesin mi sen ablami çekemiyorsun diye. Sonra ben de ablanin nasil bir vasfi var ki ne üstünlüğü var ki benim yanimds cekemeyecegim dedim cevap olarak ya sus ya dedi.

Objektif olamiyor ne yazik ki haksizsa haksiz diyemiyor bunu kendisine de söyledim ama hep geçiştirmelo cevaplar of ya sus ya diyor çünkü verecek cevabı yok.

Olayin üstünden 5 10 dk gecti hic bir sey olmamis gibi sevimlilik yapmaya calisiyor bana ben de sinirli olduğumu söyledim simdi de ben suclu oldum. Uzatıyor muşum.

Delirmemek elde degil biktim ablasindan da bilmisliginden de.
Icimi dokeyim dedim.
Erkekler evlenince anne baba abla kardes vs asla toz kondurmazlar
Sen senelerce de anlatsan anlamaz
Bosuna kendini üzme

Bugün esimle eski konulardan bahsederken konu döndü dolaştı Görümceme geldi. Esim ona bayılıyor ve aşırı saygi duyuyor. Ben cok sevmiyorum eski konumda vardi zaten. (Bir de bu yaz esimle tartışmama denk geldi ben ağlıyordum karşımda gülüyordu . ben de gulunecek bir sey yok ama varsa da baska yerde gul dedim. )

Esim bir konuda ablasina danıştı ben de onun fikrinin benim yanimda bir önemi olmayacak dedim. Bana demesin mi sen ablami çekemiyorsun diye. Sonra ben de ablanin nasil bir vasfi var ki ne üstünlüğü var ki benim yanimds cekemeyecegim dedim cevap olarak ya sus ya dedi.

Objektif olamiyor ne yazik ki haksizsa haksiz diyemiyor bunu kendisine de söyledim ama hep geçiştirmelo cevaplar of ya sus ya diyor çünkü verecek cevabı yok.

Olayin üstünden 5 10 dk gecti hic bir sey olmamis gibi sevimlilik yapmaya calisiyor bana ben de sinirli olduğumu söyledim simdi de ben suclu oldum. Uzatıyor muşum.

Delirmemek elde degil biktim ablasindan da bilmisliginden de.
Icimi dokeyim dedim.
Takilmistir esin sana okadad onunde konusursan gorumcenle ilgili oda seni kizdirmak "cekemiyosun"der tabi

Ikinci universite kayitlari icin bölüm secmeye çalışıyorum esimle bakıyorduk. Ben afad i istedim esimde ablasini aradi . genel olarak ben bi karar verecegim zaman son olarak ablasina soruyor bu beni rahatsiz ediyor. Sürekli bu sekilde olunca dilde sivrilesiyor haliyle.

Kusura bakmayın hanımlar ''tabiki de soracak'' diyorsunuz ama bunun sorulmasının amacı nedir yani,kadın istediğini söylemiş zaten daha ne diye ablasını arayıp sorar ki bir insan ??

Ben de kardeşine aşırı bağlı bir ablayım, acaba kardeşim evlenirse eşi de böyle konular açar mı bir gün? :D Şaka bir yana, yüzde yüz haklısınız. Laf arasında fikrini sorsa neyse de, özel arayıp ''sence karım ne okusun?'' diye sormak garip bir şey, ona ne, okula gidecek olan sizsiniz. İlla birine soracaksanız kendi ailenize sorarsınız. Bence özellikle sizinle ilgili şeyleri ablasına söylemesini istemediğinizi açık açık belirtin. Hatta kimseye söylemesin.

Seni o kadar iyi anlıyorum ki.Bir deli görümce de bende mevcut.Ne olursa olsun eşim asla ailesine toz kondurmaz.Ben sabaha kadar da konuşsam hep onları haklı bulur.Boşanma aşamasına kadar geldik.Yine de onlardan asla vazgeçmiyor.Malesef erkeklerin bir çoğu böyle.Sonra biz onları kıskanıyoruz oluyor.Bu ne yaparsan yap asla değişmeyecek o yüzden kendini üzmemeye çalış bence.Yada görümcenle görüşme..Hiç iletişimde olma ailesiyle.Bu şekilde en azından sen yıpranmamış olursun.

Evli bir cocugu var öğretmen. Surekli akil veriyor ve ben bunu sevmiyorum. Cocuguma nasil bakmam gerektigi ile ilgili özellikle fikir söylemekte bir sey yok fakat tarzi sinir bozuyor. Örneğin "ayyy sen pisik kremi mi kullaniyosun hic mi araştırma yapmiyosun ya nasil annelik bu ben ogluma hayatta degdirmedim " tarzinda . yaklasimini beğenmiyorum ve hep en iyisi benim en doğruyu ben bilirim havalrinda
Iyyy uyuz hiç sevmem böyle tipleri. Evet kullanıyorum hem de organik ecosert sertifikalı, dünya sağlık örgütü (WHO) Bu tür içeriğe sahip ürünleri öneriyor şekerim, haberin yok mu? Ayyy çok çağdışı kalmışsın de.:halay:

siz ağlarken geçip karşınıza gülmesi ne garip. hem de bir ABLA, bir ANNE, bir ÖĞRETMEN ! zıkkım olsun.

Back
X