Görümcemi çekemiyor muşum

Burdan bakınca bana göre de kadını çekemiyor gibi göründünüz evet. Adam ablasına akıl danışmış alt tarafı, ne diye konuyu kendinize getirip ablasıyla yarışa giriyorsunuz ki... Sonra ettiğiniz laflar da öyle, kafa ütüleyici. Kendinizi adamın ablasıyla kıyaslayıp size dokunan yokken tartışma ortamı oluşturmayı bırakın.

Bugün esimle eski konulardan bahsederken konu döndü dolaştı Görümceme geldi. Esim ona bayılıyor ve aşırı saygi duyuyor. Ben cok sevmiyorum eski konumda vardi zaten. (Bir de bu yaz esimle tartışmama denk geldi ben ağlıyordum karşımda gülüyordu . ben de gulunecek bir sey yok ama varsa da baska yerde gul dedim. )

Esim bir konuda ablasina danıştı ben de onun fikrinin benim yanimda bir önemi olmayacak dedim. Bana demesin mi sen ablami çekemiyorsun diye. Sonra ben de ablanin nasil bir vasfi var ki ne üstünlüğü var ki benim yanimds cekemeyecegim dedim cevap olarak ya sus ya dedi.

Objektif olamiyor ne yazik ki haksizsa haksiz diyemiyor bunu kendisine de söyledim ama hep geçiştirmelo cevaplar of ya sus ya diyor çünkü verecek cevabı yok.

Olayin üstünden 5 10 dk gecti hic bir sey olmamis gibi sevimlilik yapmaya calisiyor bana ben de sinirli olduğumu söyledim simdi de ben suclu oldum. Uzatıyor muşum.

Delirmemek elde degil biktim ablasindan da bilmisliginden de.
Icimi dokeyim dedim.
Uzatma anlaşılan olan duygularını da belli etme sıradan bir insan mis gibi davran eşimle tartisinsarken de odamızda konuşalım de

Bugün esimle eski konulardan bahsederken konu döndü dolaştı

Objektif olamiyor ne yazik ki haksizsa haksiz diyemiyor bunu kendisine de söyledim ama hep geçiştirmelo cevaplar of ya sus ya diyor çünkü verecek cevabı yok.

çok geçmiş olsun aynılarını ben yaşadım hemde 3 tanesiyle. onlar ne derse o. nişanı attım bunların huzursuzlukları yüzünden

Bugün esimle eski konulardan bahsederken konu döndü dolaştı Görümceme geldi. Esim ona bayılıyor ve aşırı saygi duyuyor. Ben cok sevmiyorum eski konumda vardi zaten. (Bir de bu yaz esimle tartışmama denk geldi ben ağlıyordum karşımda gülüyordu . ben de gulunecek bir sey yok ama varsa da baska yerde gul dedim. )

Esim bir konuda ablasina danıştı ben de onun fikrinin benim yanimda bir önemi olmayacak dedim. Bana demesin mi sen ablami çekemiyorsun diye. Sonra ben de ablanin nasil bir vasfi var ki ne üstünlüğü var ki benim yanimds cekemeyecegim dedim cevap olarak ya sus ya dedi.

Olayin üstünden 5 10 dk gecti hic bir sey olmamis gibi sevimlilik yapmaya calisiyor bana ben de sinirli olduğumu söyledim simdi de ben suclu oldum. Uzatıyor muşum.

Icimi dokeyim dedim.
sukurler olsun ki gorumcem yok.kvalide yetiyorbirde gorunceyle ugrasamazdim.erkeklere ailelerinden bahsetmiycen hemen savunmaya gecerler her zaman birinci planda onlar vardir onlar icin bu boyledir degismez haksiz hep sen olursun

Icimi dokeyim dedim.

Eşiniz yanlış bir şey söylemiş gibi görünmüyor zira yazdıklarınızdan da ortada bir çekememezlik olduğu açıkça görülüyor...

Görmezden gel başka seçenek Yok
Bende de var bi tane delinin de delisi o derece..
Yüzüne güler evine gelir oturur arkandan bin tane küfür hakaret eder düşün..!!
İnsan eşini sevdiği için bazı şeylere eyvallah çekiyor başka türlüsü zaten dayanılmaz..
en son geçenlerde içimden ne geliyorsa yüzüne söyledim şu an konuşmuyoruz eşime de tek kelime edersen durum daha kötü olur dedim..
Uzak durmak en mantıklısı

Bazı insanların dilinin ayarı yoktur normal bir kelime konuşurken takındığı tavırla bile insanı kendinden soğutur..

Icimi dokeyim dedim.
ben böyle durumlarda öyle uzatırım ki pişman olur.

mesela;
su içerken, bence ablana soralım. su içmek sağlıklı mı, kaç bardak içelim? hemen şimdi ara sor. ikimiz gerizekalı ve canil olduğumuz için yanlış yapmayalım.

yemek yerken, ekmek sağlıklı mı, et iyi pişmiş mi, çorba ılık mı olmalı sıcak mı? üstün akıl, allamei cihan ablana soralım. çünkü bizim aklımız kıt.

tv izlerken, bu izlediklerimiz bize uygun mu, olumsuz örnek olmasın? rtük ablana soralım vs vs.

en basitinden kaç ekmek lazım derse, bilmem. ablana sor, o kaç tane uygun görürse.

ya da;
sen de her şeyi ama her şeyi eşinin yanında annene sor. annem şöyle diyor, annem böyle diyor diye salla.

mesela;
su içerken, bence ablana soralım. su içmek sağlıklı mı, kaç bardak içelim? hemen şimdi ara sor. ikimiz gerizekalı ve canil olduğumuz için yanlış yapmayalım.

yemek yerken, ekmek sağlıklı mı, et iyi pişmiş mi, çorba ılık mı olmalı sıcak mı? üstün akıl, allamei cihan ablana soralım. çünkü bizim aklımız kıt.

tv izlerken, bu izlediklerimiz bize uygun mu, olumsuz örnek olmasın? rtük ablana soralım vs vs.

en basitinden kaç ekmek lazım derse, bilmem. ablana sor, o kaç tane uygun görürse.

ya da;
sen de her şeyi ama her şeyi eşinin yanında annene sor. annem şöyle diyor, annem böyle diyor diye salla.

Ne gerek var boyle cocukca bir davranisa? Bu sekilde olursa kıyas yarışa, yarışta savaşa dönüşür evlilikte. Sonra evliligimde cokk mutsuzummm. Neden acabaaa

mesela;

ya da;

ay Allah iyiliğini versin resmen kahkaha attım :KK53::KK53:

Ne gerek var boyle cocukca bir davranisa? Bu sekilde olursa kıyas yarışa, yarışta savaşa dönüşür evlilikte. Sonra evliligimde cokk mutsuzummm. Neden acabaaa
eğer konuşmak işe yaramıyorsa, aksine iş ayrı yatmaya kadar varıyorsa, mecburi empati yaptırmak gerekiyor bence.

Evli bir cocugu var öğretmen. Surekli akil veriyor ve ben bunu sevmiyorum. Cocuguma nasil bakmam gerektigi ile ilgili özellikle fikir söylemekte bir sey yok fakat tarzi sinir bozuyor. Örneğin "ayyy sen pisik kremi mi kullaniyosun hic mi araştırma yapmiyosun ya nasil annelik bu ben ogluma hayatta degdirmedim " tarzinda . yaklasimini beğenmiyorum ve hep en iyisi benim en doğruyu ben bilirim havalrinda

Benim konumu biliyosun tek fark görümcem boşanmış :) aynılar benim eşim de aşık ablasına

siz aslında ablasına saygı duymasına bozuluyorsunuz ve yaptıgınızla bunu yok ederim diye düşünüyorsunuz.
ama nafile siz ne yaparsanız yapın o ablasına hep saygı duyacak ve siz gözünde kıskanç biri olarak kalacaksınız.
acilen taktik değiştirmelisiniz

Asil sorun benimle konuşmuyor esimde. Ya of tamam konusmayalim diyor. Guzelce de konussam sinirlide knussam ablasiysa konu yorum yapmama dayanamiyor. Kutsal mübarek biri mi saniyo nedir

Kendinizi yalnız sanmayın. Benim eşim de böyle. Fakat o öz ablası olmayan, yengesine karşı bu şekilde. Bu insanı daha çok çıldırtan bişey, haksızlık yaptıklarını yanlış davrandıklarını defalarca kendi gözü ile bile görmesine rağmen asla toz kondurmaz yine de. Laf söyletmez, söylemek istesem aynı şekilde konuyu hemen kapatır. Annesi ve yengesi onun için mübarek.. Ne yaparlarsa yapsınlar, onlar en iyi, en bilmiş, en akıllı.

O yüzden bende baktım içerlememe rağmen bu konuyu tartıştıkça bizim huzurumuz bozuluyor, ikisi ile de mesafemi koydum haklarında soru bile sormuyorum gerekmedikçe. Merak etmiyorum. Sizin kendi evinizin huzurunu bozuyorsunuz bu şekilde davranarak unutmayın. Bian önce kendinize bu meseleyi kabullendirip daha fazla eşinizin bu tutumuyla ilgili üstüne gitmeyin derim.
Çünkü eşiniz böyle. Kabul edin.

eğer konuşmak işe yaramıyorsa, aksine iş ayrı yatmaya kadar varıyorsa, mecburi empati yaptırmak gerekiyor bence.

Iyi yönde bir empati olmaz maalesef. Konu sahibi daha anormal kelimeler kullanirsa konu bu boyutlara gelmez zaten.

Konu sahibi ablayi sevmiyor diye esinin sevgisini de anormal karsiliyor. Benim de ablama esim kotu bisey dese ben de yukselirim. Empati budur. Empati yapilmasi gerekiyorsa ilk once konu sahibi yapmali. Esi ablasini seviyoelr diye "kutsal bisey mi saniyor" demis, halbuki standart abla kardes bagliligi.

Iyi yönde bir empati olmaz maalesef. Konu sahibi daha anormal kelimeler kullanirsa konu bu boyutlara gelmez zaten.

Konu sahibi ablayi sevmiyor diye esinin sevgisini de anormal karsiliyor. Benim de ablama esim kotu bisey dese ben de yukselirim. Empati budur. Empati yapilmasi gerekiyorsa ilk once konu sahibi yapmali. Esi ablasini seviyoelr diye "kutsal bisey mi saniyor" demis, halbuki standart abla kardes bagliligi.
konu sahibi kendilerini ilgilendiren her konuda, sorulmadığı halde görümcesinin fikrini söylediğini, eşinin de onu dinlediğini yazmış.

konu sahibi kendilerini ilgilendiren her konuda, sorulmadığı halde görümcesinin fikrini söylediğini, eşinin de onu dinlediğini yazmış.

Gorumcesinin yersiz konustugunu okudum ama "esim her konuda onu dinliyor" yorumuba rastlamadim ben. Fikir almakla onu dinlemek farkli seyler. Herkes ablasindan fikir alir acik acik veya gizli gizli. Sevmedigi icin ona abarti gelebilir.

Burdan bakınca bana göre de kadını çekemiyor gibi göründünüz evet. Adam ablasına akıl danışmış alt tarafı, ne diye konuyu kendinize getirip ablasıyla yarışa giriyorsunuz ki... Sonra ettiğiniz laflar da öyle, kafa ütüleyici. Kendinizi adamın ablasıyla kıyaslayıp size dokunan yokken tartışma ortamı oluşturmayı bırakın.
Beni ilgilendiren bir konu idi. Her fikri onemsenmeyen cekilemedigini düşünse ahah .

Bende görümcemle ilgili konu açmıştım. Hatta eşime de söyledim ablasının bana karşı olan davranışlarını.
Eşimin cevabı; saçmalama aşkım ablam öyle şey yapmaz,öyle biri değil vs vs oldu.
Onun için takmayın derim, bazı görümceler gerçekten sorunlu:KK3:

Back
X