- Konu Sahibi mavi2sever
-
bana göre, konu sahibinin hatası o görümceyi bu mevlüde getirtme çabasıdır bence.
Hah iste bak
Can alici nokta bu
Amac , samimi duygularla mevlut okutmak degil ortaligi karistirmak..
Sen ananin evinde cagir arkadaslarini okut ne okutursan de mi?
Kesinlikle.hatta 7-40-52-65-785 diye de bir şey yok, ama gel gör ki adet olarak geçiyor artık.. dini de adet haline getirdik şükür..
Kesinlikle.
Ben bir kere bu minvalde yorum yaptiydim diye banlandiydim. Herhalde ifade etmek istediklerimi duzgun kelimelerle secememis olmaliyim o an
hayır aynı evde yaşamıyor
ünv okuyorum ikinci üniversitem olduğu için devam sorunum yok evdekiler okuldayım biliyorlar ama ben gidip yemek yapıyorum temizlik çamaşır vs.. nişanlımında yardımıyla tabi ama ailem okulda biliyor. nişanlım tek yapamaz o kadar şeyi yardımcı oluyor bana. zaten derslerimde bana göre kolay dersler lisans tamamlama yaptığım için
Sağlık çalışanısınızben sağlık çalışanıyım randevu falan hastane işlerini daha rahat yapabiliyorum. kayınvalidem hastayken görümcem kendi arardı beni anneme bi bakarmısın diye. ilgilenirmisin diye. kendisi zahmet edip gelmezdi. gösteriş falan yapmıyorum durumu anlatıyorum. sonuçta beni tanımıyorsunuz. yaşadıklarımı bilmiyorsunuz. Tabiki karşılıksız yaptım ne bekleyebilirimki. benim maddi durumum zaten iyi. görümcemin benimle nişanlımın arasını bozmaya kalkması zoruma gitti. şimdi siz bir yasin okusanız örnek veriyorum kayınvalidemin ruhuna da gönderseniz ben bundan rahatsız olmam aksine Allah razı olsun derim
Kusura bakmayın da şu ifadenin hiçbir haklı gerekçesi yok. Eleştiri bu değil. Ortaya çıkaran başka türlü konuşamaz umarım. Bu nedir yahu?oçlorono çok gormoşşson canom.
Kesinlikle.
Ben bir kere bu minvalde yorum yaptiydim diye banlandiydim. Herhalde ifade etmek istediklerimi duzgun kelimelerle secememis olmaliyim o an
Sigara odasina gel anlaticam :)he bende banlandıydım.
hatta okuduğunu anlamayanlar bayramlarıda kaldıralım falan yazmışlardı..
komik komik savunmalar gelmişti..
neyse şimdi konu sahibesi nişanlı değilmiymiş?
Sigara odasina gel anlaticam :)
Valla ben anlamak maksatli cok soru sordum ama cevap gelmedi bilemiyorum. Herhalde beni gozardi eden nadir uyelerden biri arkadasimiz
Dugun normalde haziranda planlanmis da, vefat olayi olunca ertelenecekmis mecburenben düğün ne zaman dedim ona da cevap vermediydi..ondan mütevellit zaar..
sigara odası nere kız?
vicdan nerede bu nerede hey allahımneler yazmışssınız derdını dıle getrmiş bayan napmış ıyılık anlatılmazmış .karışmış içlerine nolmuş.yabancının bırı yıne aynı şekılde boyle yardım yapsa vay vıjdanlı olurdu.nişanlı olunca oçlorono çok gormoşşson canom.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?