Gorumcemin ayrilmak uzere oldugu kocasi

Asultan

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2019
1
-11
1
Ben , evlendim boşandım eski eşimin kardeşide evlendi fakat şuan boşanma aşamasında bu kişilere benle ilgili bisey anlatmamislar ve bu kişi bana ulasti neler yaşadınız neler oldu gibisinden biz bu bahaneyle aylardır konuşuyoruz ve birbirimize karşı birşeyler hissetmeye başladık yanlış yapıyorum biliyorum ama gönlüme söz geçiremiyorm napmaliyim ben

Hani marjinal bizdik
Yaaa yeminle şu yorumu yapacaktım, kimse yazmamış diye hemen yazacaktım sen benden önce davranmışsın pis.

Konu sahibi, yani sonuçta iki yetişkin insansınız. Adam da boşandıktan sonra iki bekar insan olacaksınız istediğinizi yaparsınız. Ama cidden bu kadar aksiyona, girift ilişkiler ağına falan gerek var mı? Üstelik görümcenizin boşanmasının ihalesi de üstünüze kalır.

O yüzden sistersın zaten, evlilik dışı seks puu muhabbeti yanında minnoş kaldı

Belki de enişte kişisi ayrılmak üzere olduğu karısına intikamvari birşey yapmak için seninle konuşuyordur?
Biz ayrılıyoruz siz de ayrılmıştınız nasıl oldu ne gibi bir yol izlediniz gibi aşırı saçma bir şekilde sana ulaşmasını normal mi buldun yani?
Belki de boşluktasındır ama dikkat et o boşluk seni bataklığa sürüklemesin.

Eğer söz konusu kişi boşanmışa bence hiçbir sıkıntı yok. Neden olsun ki? Akraba değilsiniz, kan bağınız yok. Belli ki çocuk yaşta da değilsiniz. Tek sıkıntı belki eski eş ve görümce ile aynı şehirde olursanız olabilir bana göre.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…