Gorumcemin ayrilmak uzere oldugu kocasi

Ben , evlendim boşandım eski eşimin kardeşide evlendi fakat şuan boşanma aşamasında bu kişilere benle ilgili bisey anlatmamislar ve bu kişi bana ulasti neler yaşadınız neler oldu gibisinden biz bu bahaneyle aylardır konuşuyoruz ve birbirimize karşı birşeyler hissetmeye başladık yanlış yapıyorum biliyorum ama gönlüme söz geçiremiyorm napmaliyim ben 😥

bu kişi dediğiniz eski eşinizin kardeşinin henüz boşanmadığı ama boşanmak üzere olduğu eşi mi? Biri yanlış anlıyorsun desin ne olur!:oha:

Yaaa yeminle şu yorumu yapacaktım, kimse yazmamış diye hemen yazacaktım sen benden önce davranmışsın pis.

Konu sahibi, yani sonuçta iki yetişkin insansınız. Adam da boşandıktan sonra iki bekar insan olacaksınız istediğinizi yaparsınız. Ama cidden bu kadar aksiyona, girift ilişkiler ağına falan gerek var mı? Üstelik görümcenizin boşanmasının ihalesi de üstünüze kalır.

ya her şey gerçekten iki bekar olmaları ile bitmez ki.
görümcemin koynuna girmiş adam.
benim için kızkardeşimin kocası gibi.
ne gerek var? 🤦🏻‍♀️

Kınamayacağım. Kınamıyorum da. Adam bir boşansın hele.
Sonra sende o da birbirinizi sevdiğiniz için eşlerinizi boşamış durumuna düşersiniz.
Sonra ne yaparsanız yapın ama eski eşler ve çevresi duymasın bence.
Yani, haberlerde eski eşini öldürdü laflarını az duymuyoruz sonuçta....

ya her şey gerçekten iki bekar olmaları ile bitmez ki.
görümcemin koynuna girmiş adam.
benim için kızkardeşimin kocası gibi.
ne gerek var? 🤦🏻‍♀️
Gerek yok bence de. Zaten ben de dedim gerek var mı diye.
Ama gerçekten kararları buysa da yapabilirler. Bana göre en büyük sıkıntı adamın halen evli olması. Adam boşandıktan sonra sonuçları göze alıp ilişkiye başlarlarsa iki bekar yetişkin olarak başlarlar.
Ha dediğim gibi bence de böyle bir aksiyona gerek yok.

Ben , evlendim boşandım eski eşimin kardeşide evlendi fakat şuan boşanma aşamasında bu kişilere benle ilgili bisey anlatmamislar ve bu kişi bana ulasti neler yaşadınız neler oldu gibisinden biz bu bahaneyle aylardır konuşuyoruz ve birbirimize karşı birşeyler hissetmeye başladık yanlış yapıyorum biliyorum ama gönlüme söz geçiremiyorm napmaliyim ben 😥
Çocuk varmı her iki taraftanda varsa eğer çok karmaşık bi ilişki kim kimin yengesi eniştesi karışır bana sapıkça geldi

Olacak iş değil valla ya insan kendini neden zorla ateşe atar anlamam hiç mi nefis yok ? Kınamayayım yazmayayım diyorum ama duramayıp yazıyorum işte

Kınamak değil de ben topluma üzülüyorum. Nereye gittiğimizi merak ediyorum. O kadar sevgisiz kalmış ki bu hanım abla azıcık ilgiye tav olmuş. Cidden yazık yani.

Yanlış mı okudum diye 3 defa okudum konuyu
Görümceyin eski kocasıylamı birliktesin şimdi :110:
Erkeklere kıran mı girdi de bula bula görümcenin kocasını buldun
Demekki önceden de gözüne kestirmiş seni arayıp bulduğuna göre :işsiz:

İki defa okudum gerisini yorumlardan anlayayım kim çözmüş bakalım dedim.
Şoktayım :KK57:

Back
X