Gorumcemin ayrilmak uzere oldugu kocasi

Okudum, anlamadım tekrar okudum, dunyada baska erkek mı kalmadı soyumu tukendı grumcenızın kocasıyla konusuyorsunuz. Tovbe yarabbi her gecen gün bdv benı daha cok sasırtıyo

Ben , evlendim boşandım eski eşimin kardeşide evlendi fakat şuan boşanma aşamasında bu kişilere benle ilgili bisey anlatmamislar ve bu kişi bana ulasti neler yaşadınız neler oldu gibisinden biz bu bahaneyle aylardır konuşuyoruz ve birbirimize karşı birşeyler hissetmeye başladık yanlış yapıyorum biliyorum ama gönlüme söz geçiremiyorm napmaliyim ben 😥
O kadar söylenecek söz varda banlanmak istemiyorum !

Ee herkes bosaninca ikiniz mi evleneceksiniz ne olacak yani

Kendim icin cinsellik kismini düşününce bir garip oldum.
Asla olmaz ya görümcenin eski eşine nasıl dokunur insan...

Gittiginiz yol yol değil bence.
Vazgeçin bu sevdadan

Sizin eski eşle, oğlan kardeşinizin eski eşi bu durumda olsa nasıl ortalığı ayağa kaldırırsınız onu bir düşünün. Ay içim kalktı tövbe tövbe.

Bir dönem eniştenizdi yani. Sizi şimdi aradığına göre evli oldugunuz dönemde de ilgisiz değilmiş. Bu ara "kınamayın başıniza gelir" gözdağıyla açilan konular revaçta ama Allah'tan görümcem yok. Tövbe tövbe. Kınayabilirim o zaman. Bak kinadım bile. 🤦‍♀️

Adam sizi kullanıyor ve görümcenin eski kocası değil dikkatinizi çekerim halen kocası. Bir dönem aile olduğunuz birinin kocası. Allah ıslah etsin.

Sanıyo musun ki mutlu olacaksın alacağın ahla? Sadece bunu diyorum belki vicdanının sesini duyarsın.

Vay anasını ya. Cesarete bak . Bir an düşündüm nefret ettiğim eski görümcemin boşanmak üzere olduğu kocası beni arasa ( evlendimi onu bile bilmiyorum ) , bu ne cüret der , ağzının payını verir teli kapatırım . Her zaman söylerim bazı şeyler hata değil aptallıktır .

Eee dizilerde sürekli böyle şeyler işlenmiyor mu? Hayır kardeş gibi gorumce diyorsunuz da dizilerde esas kan bağı olan kişiler arasında bu tür olaylar işleniyor. Normalleştirme çabası mi bilmiyorum. Ya da izlenme çabası. Konu fake olsa bile insanın aklına nasıl böyle yalan konu açmak gelir onu düşünmek lazım .

Ya bi de işin ilginç yanı sanırım siz bu kişiyle önceden tanışmıyorsunuz yani onlar evlenmeden önce siz ayrıldınız. Peki bu adam sizi niye buldu? Bence boşanma davasıyla alakalı ağzınızdan laf almak delil toplamak ya da o kişilerden intikam alma amaçlı olabilir.

Yanlış mı okudum diye 3 defa okudum konuyu
Görümceyin eski kocasıylamı birliktesin şimdi :110:
Erkeklere kıran mı girdi de bula bula görümcenin kocasını buldun
Demekki önceden de gözüne kestirmiş seni arayıp bulduğuna göre :işsiz:
Siz çok yaşayın yıkıldım gülmekten :-)

Bana yanlış gelen tek kısmı , erkeğin boşanmadan böyle bir topa girmeleri.birde aslında çocuklar varsa ,onlara durumu açıklamaktaki zorluk.

İnsan aşık olacağı kişiyi seçemiyor malesef.
Hepimiz bu yollardan geçtik , hangimiz kalbimize söz geçirebildik.

Olayın tabiki her tarafı hüsran ama sonuçta kendiside bu durumdan rahatsız oldugu halde kalbine söz geçiremediği hissine kapılarak konu açmış.
Tabi fake te olabilir ama fake te olsa , kan bağı yok bişey yok.boşandıktan sonrası kimseyi bağlamaz.

Ama sonucu iyi bitmez orası kesin.

Ya bi de işin ilginç yanı sanırım siz bu kişiyle önceden tanışmıyorsunuz yani onlar evlenmeden önce siz ayrıldınız. Peki bu adam sizi niye buldu? Bence boşanma davasıyla alakalı ağzınızdan laf almak delil toplamak ya da o kişilerden intikam alma amaçlı olabilir.
Aslında ben de böyle düşündüm. Adamın belki kötü niyeti yoktu. Belki kötü şeyler yaşadı ve kendisiyle aynı durumu yaşayan birine bir şeyler sormak istedi sonra da işler ilerledi. Aslında görümce ile adamı beraber gormediyse aynı şekilde adam da eniştesi ile gormediyse bu sınır toplatma derecesi biraz azalıyor. Ama yine de dünyada adam mı kalmadı yahu hissi geçmiyor.

Yanlış mı okudum diye 3 defa okudum konuyu
Görümceyin eski kocasıylamı birliktesin şimdi :110:
Erkeklere kıran mı girdi de bula bula görümcenin kocasını buldun
Demekki önceden de gözüne kestirmiş seni arayıp bulduğuna göre :işsiz:

Hay agzınıza saglık 😂

Back
X