- 24 Haziran 2016
- 7.509
- 26.532
- 548
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O kadar söylenecek söz varda banlanmak istemiyorum !Ben , evlendim boşandım eski eşimin kardeşide evlendi fakat şuan boşanma aşamasında bu kişilere benle ilgili bisey anlatmamislar ve bu kişi bana ulasti neler yaşadınız neler oldu gibisinden biz bu bahaneyle aylardır konuşuyoruz ve birbirimize karşı birşeyler hissetmeye başladık yanlış yapıyorum biliyorum ama gönlüme söz geçiremiyorm napmaliyim ben![]()
Siz çok yaşayın yıkıldım gülmektenYanlış mı okudum diye 3 defa okudum konuyu
Görümceyin eski kocasıylamı birliktesin şimdi
Erkeklere kıran mı girdi de bula bula görümcenin kocasını buldun
Demekki önceden de gözüne kestirmiş seni arayıp bulduğuna göre![]()
tam üstüne bastıniz doğrubu kişi dediğiniz eski eşinizin kardeşinin henüz boşanmadığı ama boşanmak üzere olduğu eşi mi? Biri yanlış anlıyorsun desin ne olur!![]()
Aslında ben de böyle düşündüm. Adamın belki kötü niyeti yoktu. Belki kötü şeyler yaşadı ve kendisiyle aynı durumu yaşayan birine bir şeyler sormak istedi sonra da işler ilerledi. Aslında görümce ile adamı beraber gormediyse aynı şekilde adam da eniştesi ile gormediyse bu sınır toplatma derecesi biraz azalıyor. Ama yine de dünyada adam mı kalmadı yahu hissi geçmiyor.Ya bi de işin ilginç yanı sanırım siz bu kişiyle önceden tanışmıyorsunuz yani onlar evlenmeden önce siz ayrıldınız. Peki bu adam sizi niye buldu? Bence boşanma davasıyla alakalı ağzınızdan laf almak delil toplamak ya da o kişilerden intikam alma amaçlı olabilir.
Yanlış mı okudum diye 3 defa okudum konuyu
Görümceyin eski kocasıylamı birliktesin şimdi
Erkeklere kıran mı girdi de bula bula görümcenin kocasını buldun
Demekki önceden de gözüne kestirmiş seni arayıp bulduğuna göre![]()