• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümcemin bana laf sokma çabaları

Var benimde bir tanıdığım aynen ,aynen öyle , haklısın vs kelime dağarcığı bu kadar ama görsen sanırsın ki kraliyet ailesine mensup gibi tavırlar
Şimdi genelleme yapmak istemiyorum ama 28 yaş alti hep böyle iki sayfa kitap okumaz ondan sonra küçücük akillariyla sana laf sokmaya çalışırlar
He deyip geçiyorum ben
En son dayanamadım şey dedim baban soğan annen sarımsak neyin kafasını yaşıyorsun dedim ?
Yahu hepimiz aynı çevrede hangi şartlarda büyüdük neyin kafası bu ?
Konu sahibine de aynı şeyi diyorum neyinizi kıskansın yani görümce A axyz
Sevmeyip açık açık kıskandığı bariz yani anlamamak için bu kadar diretmeye gerek yok.sanirim konuşanlarin hepsi görümce bu yüzden fazla abartiyorlar

Eşimle bı akrabasının düğününe gittik. Görümcem de bizimle geldi.Biz oynarken herhalde eşim bana bakmış ben pek fark etmedim.Düğünden çıktıktan sonra eşimin kuzeni yanıma gelerek şöyle bir şey söyledi.eşin gözlerini senden alamıyor oynarken sürekli sana bakıyor seni sevdiğini çok belli ediyor dedi. Görümcem hemen ordan atladı yok ya abim onun bı açığını hatasını görmek için bakiyordur dedi. Bende göz devirerek onla muhattap olmadım.
herkes dalga geçmiş ama şu paragrafta görümcenin yaptığı gerçekten fesatlık ve kötü niyetlilik. resmen abisini kıskanıyor, abisi eşini sevmesin istiyor. bu görümceyle elinizden geldiğince muhatap olmayın. bidaha böyle bi şey derse hayırdır x, kocamın benden gözünü alamaması severek bakması seni neden bu kadar rahatsız ediyor neden kabullenemiyorsun sıkıntın nedir diye sor. çokta muhatap olup aynı ortamda bulunma.

herkes dalga geçmiş ama şu paragrafta görümcenin yaptığı gerçekten fesatlık ve kötü niyetlilik. resmen abisini kıskanıyor, abisi eşini sevmesin istiyor. bu görümceyle elinizden geldiğince muhatap olmayın. bidaha böyle bi şey derse hayırdır x, kocamın benden gözünü alamaması severek bakması seni neden bu kadar rahatsız ediyor neden kabullenemiyorsun sıkıntın nedir diye sor. çokta muhatap olup aynı ortamda bulunma.
İşte beni anlayan birisi ben kıskanıyor diyorum.Burdakiler seni niye kıskansın diyorlar abartıyormuşum ,

Sevmeyip açık açık kıskandığı bariz yani anlamamak için bu kadar diretmeye gerek yok.sanirim konuşanlarin hepsi görümce bu yüzden fazla abartiyorlar
Hem görümce hem gelin çoğunluk
Neyinizi kıskanacak mesela biraz açın meseleyi

Esimin kuzeni bana gelip esin senden gozunu alamiyor sen oynarken sana cok asik dese kacarak o ortamdan uzaklasirim sahsen 😀 cok degisik muhabbetler yav
esim bana bakiyorsa sende kim kime bakiyor diye mi gozetliyorsun nasil tuhaf davranislar bunlar🥴

Esimin kuzeni bana gelip esin senden gozunu alamiyor sen oynarken sana cok asik dese kacarak o ortamdan uzaklasirim sahsen 😀 cok degisik muhabbetler yav
esim bana bakiyorsa sende kim kime bakiyor diye mi gozetliyorsun nasil tuhaf davranislar bunlar🥴
Ya bize bakmış yada gözüne gelmiş bilmiyorum.zaten kuzeni ile pekte samimi değilim.Benim dediğim görümcem beni sevmediği için mi böyle yapıyor yoksa beni kıskandığı için mi?

Her hareketim batıyor, illaki benim hakkımda konuşur ,ortam da bana sataşır , birilerinin yanında beni küçük düşürmeye çalışır
Görmezden gelmeyi dene
Ama benim demek istediğim neyinizi kıskanıyor yani zekanızı mi , paranızi mi +bir özellik var onu mu ?

Çocukça bir atışma olmuş. Benim görümcem de bu minvallerde biri. Bunu farkedip sınır koyduğum için hiç böyle sorunlar yaşamıyorum.

Görmezden gelmeyi dene
Ama benim demek istediğim neyinizi kıskanıyor yani zekanızı mi , paranızi mi +bir özellik var onu mu ?
Valla orasını bende pek anlamış değilim sürekli düşünüyorum acaba benim neyimi kıskanıyor diye ama bulamıyorum.

Valla orasını bende pek anlamış değilim sürekli düşünüyorum acaba benim neyimi kıskanıyor diye ama bulamıyorum.
Ailesi tarafından çok sevilen biri bı dediği iki edilmiyor . Ben durduk yere asla ona bişi demem hatta bı yorum dahi yapmam ama o sürekli bişey bulur bana laf sokmak için.

Çocukça bir atışma olmuş. Benim görümcem de bu minvallerde biri. Bunu farkedip sınır koyduğum için hiç böyle sorunlar yaşamıyorum.
Ben çok defa sınır koydum.konuşmadim ama hep aynı aldığım bı elbiseyi bile kıskanır.hatta bı ara bı elbise almıştım daha denemedim bile. İnşallah sana olmaz ben giyerim dedi o elbise bana olmadı.

Ben çok defa sınır koydum.konuşmadim ama hep aynı aldığım bı elbiseyi bile kıskanır.hatta bı ara bı elbise almıştım daha denemedim bile. İnşallah sana olmaz ben giyerim dedi o elbise bana olmadı.
Benim görümcem de ilk evlendiğimde evimde ne görse aceleyle kendi evine alırdı, ne konuşsam başka bir ortamda kendi fikriymiş gibi insanlara sunardı. Bildiğiniz taklit. Anlıyorum sizi çok rahatsız edici bir durum . Ben bu durumdan görümcemi aynı ortamda dahi görmezden gelerek kurtuldum. Selam dışında sıfır muhabbet.

Merhaba arkadaşlar ben bı buçuk yıllık evliyim.Eşimle severek evlendik. Bir görümcem var beni sevmediğini açık açık belli eden birisi ve bana laf sokmaya çalışırken ne kadar komik olduğunu anlatacam sizlere ;ben 161 boyunda kumral,57 kiloda olan biriyim görümcem de boyu 165 felan kilosu 47 civarı ve esmer.Bana durmadan aa boyun ne kadar kısa aa ne kadar kilolusun diyor bende şap diye cevabı yapıştırıyorum yüzüne ben kilomdan boyundan gayet memnunum olmayanlar düşünsün dedim.
Ayrıca biri görse ben 150 sen 190 cm'sin sanacak 4 cm'yi bu kadar gözünde büyütme dedim😁.
Eşimle bı akrabasının düğününe gittik. Görümcem de bizimle geldi.Biz oynarken herhalde eşim bana bakmış ben pek fark etmedim.Düğünden çıktıktan sonra eşimin kuzeni yanıma gelerek şöyle bir şey söyledi.eşin gözlerini senden alamıyor oynarken sürekli sana bakıyor seni sevdiğini çok belli ediyor dedi. Görümcem hemen ordan atladı yok ya abim onun bı açığını hatasını görmek için bakiyordur dedi. Bende göz devirerek onla muhattap olmadım.
İlk anlattığınız kısım çok çocukça ama yukarıda alıntıladığım cevaptan belli görümceniz çok değişik birisi. İnsan neden eşinin açığını kollasın ki bu ne kadar kötü bir düşünce

Benim görümcem de ilk evlendiğimde evimde ne görse aceleyle kendi evine alırdı, ne konuşsam başka bir ortamda kendi fikriymiş gibi insanlara sunardı. Bildiğiniz taklit. Anlıyorum sizi çok rahatsız edici bir durum . Ben bu durumdan görümcemi aynı ortamda dahi görmezden gelerek kurtuldum. Selam dışında sıfır muhabbet.
Benim olduğum ortamda kendisi de muhakkak olur. Bide ben biri konuşsa susamiyorum zoruma gidiyor.inanin çok kez görmezden geldim.olmuyor.

Cidden oturup düşünüyor musunuz 🤣başka bir hayat gayeniz amacınız işiniz yok mu

İlk anlattığınız kısım çok çocukça ama yukarıda alıntıladığım cevaptan belli görümceniz çok değişik birisi. İnsan neden eşinin açığını kollasın ki bu ne kadar kötü bir düşünce
Daha bunun gibi bir çok şey var aslında. derdinin ne olduğunu bende halen çözmüş değilim.

Back
X