görümcemin bebeğine biz bakacakmışız

kaderiminoyunu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2012
2.017
30
46
Diğer

kızlar yine çok sinirim bozuk gün geçmiyorki yeni bişe olmasın biliyosunuz aynı evin içinde yaşıyoruz eşimin ailesiyle görümcem evlendi
dün bize geldi "hemen çocuk yapıcam" dedi konusu açılınca.....bende çalışıyosun ama kim bakca biraz geçsin bence hemen yapma dedim cevap
"annem bakıcak buraya bırakıcam işe giderken siz bakarsnız"....başıma kaynar sular döküldü hiç cevap vermedim...kaynanam da bi sevindiki ama ben nolucammmmmmm
zaten ayrı ev diye diye kanser olup gidicem bide görümcemin bebeği eklenecek bu eve..görümcemden hamileyim haberi gelcek diye ödüm kopuyor midesi bulanıyomuş tahlil vermiş bende kara kara sonucu bekliorum .allahım milletin çocuğu olur derdi bana kalır ...hemen yapmasam da seneye yaparım annem bakar da dedi..yani eninde sonunda bu kız doğuracağı bebğini bize bırakacak bende kafayı yicem..nolur bana yol gösterin...işe girince belki b,raz hafifler sıkıntım ama yinede ben rasız oluyorum..hatta ayrı eve çıkma sürem uzarsa ve bebek büyürse yaramazlıkda yapar..sonra hoopp kaderiminoyunu çocuğun peşini topla.....allahım kurtarrr artık herşeyi düşünür oldum panik halindeyim sürekli..ben şimdi napayım
:14:

Son düzenleme:
Görümceniz çocuğu olunca annesinin bakmasını istiyor..Annesi varken bakıcıyamı verecek..Anneside razıysa size laf düşmez..Aynı evde oturuyorsunuz diye sırf sizin rahatınız bozulmasın diye küçücük bebeğe bakıcılarmı bakacak..

Aynı evde yaşamaktan rahatsızsanız ilk baştan ayrı ev isteyecektiniz..Kadın senin yüzünden torununa bakamıyacakmı?

kızlar yine çok sinirim bozuk gün geçmiyorki yeni bişe olmasın biliyosunuz aynı evin içinde yaşıyoruz eşimin ailesiyle görümcem evlendi
dün bize geldi "hemen çocuk yapıcam" dedi konusu açılınca.....bende çalışıyosun ama kim bakca biraz geçsin bence hemen yapma dedim cevap
"annem bakıcak buraya bırakıcam işe giderken siz bakarsnız"....başıma kaynar sular döküldü hiç cevap vermedim...kaynanam da bi sevindiki ama ben nolucammmmmmm
zaten ayrı ev diye diye kanser olup gidicem bide görümcemin bebeği eklenecek bu eve..görümcemden hamileyim haberi gelcek diye ödüm kopuyor midesi bulanıyomuş tahlil vermiş bende kara kara sonucu bekliorum .allahım milletin çocuğu olur derdi bana kalır ...hemen yapmasam da seneye yaparım annem bakar da dedi..yani eninde sonunda bu kız doğuracağı bebğini bize bırakacak bende kafayı yicem..nolur bana yol gösterin...işe girince belki b,raz hafifler sıkıntım ama yinede ben rasız oluyorum..hatta ayrı eve çıkma sürem uzarsa ve bebek büyürse yaramazlıkda yapar..sonra hoopp kaderiminoyunu çocuğun peşini topla.....allahım kurtarrr artık herşeyi düşünür oldum panik halindeyim sürekli..ben şimdi napayım
:14:
annesi tabii ona bırakacak.. nasıl her çalışan anne çocuğunu annesine bırakıyorsa,oda annesine bırakacak ki buda en doğal hakkı.size göre milletin çocuğu ama görümcenize göre annesinin torunu. bundan rahatsızsanız ayrı eve çıkmalısınız..

Son düzenleme:
canım size değil k.validene bırakacak.orası sizin değil k.validenin evi.

ve annesine çocuğunu baktırmak istemesi en doğal hakkı.

Allah ALLAh ne ınsanlar var ya herkes ayrı bı cins
o sırada agzına bı tane yapıstırıcan senın dogurduguna ben nıye bakıyorm:47: diceksın ama olmaz bıliyorm :31:
k. bakma ben görümce lafı duyunca çileden cıkıyorm da :41:
kacmak için bi yolun varsa hemen dene yoksa üstüne bındı mi binerler

:14:[/QUOTE

Daha görümcenin hamile olup olmadığı bile belli değil, boşuna kafana takıyorsun.
Hem çocuk doğduğunda en az bir yıl annesinden ayrı kalamaz, o zamana kadar da çok şey değişir.
Hem belli mi olur o zamana kadar belki de senin bebişin olur :)

orası öyle arkadaşlar elbbette toruna bakıcak ama ben eziliyorum işte kimseye derdimi anlatamıyorum kaynanam sürekli hastalanan biri gördüğüm kadarıyla 1saatte bir çocuk idare edemiyor hemen migrei tutuyor bunalıyor ee sora nolcak ben az yatayım sen bak olucak işler başka işte arada ezilen be oluyorum napıcam ben yaa

her çalışan anne çocuğunu annesine bırakıyorsa,oda annesine bırakacak .size göre milletin çocuğu ama görümcenize göre annesinin torunu. bundan rahatsız olmamalısınız. :19::19:

biran önce işe girin yoksa yok yere kendinizi yıpratığınızla kalacaksınız.

Son düzenleme:

:14:[/QUOTE

Daha görümcenin hamile olup olmadığı bile belli değil, boşuna kafana takıyorsun.
Hem çocuk doğduğunda en az bir yıl annesinden ayrı kalamaz, o zamana kadar da çok şey değişir.
Hem belli mi olur o zamana kadar belki de senin bebişin olur :)

benim bebeğim olursa daha kötü iki bebeğe birden bakacam

Valla annesi tabi bırakacak hakkı ama bir gerçek var ki kv de konu sahibine baktıracak.. :ssz:

Çocuk uyurken ağladı mı kv hemen yetişemeyeceğinden kalk kızım çocuk ağlıyor diyecek.. Kendisi sevecek oynayacak,mamasını sana hazırlatacak... sonuçta işin bir ucundan tutacaksın... Zor valla... Emrivaki olunca daha zor... :ssz: En güzeli hemen bir iş bulup kendine bakman.. Mümkünse ayrı eve çıkmanız.. :ssz:

orası öyle arkadaşlar elbbette toruna bakıcak ama ben eziliyorum işte kimseye derdimi anlatamıyorum kaynanam sürekli hastalanan biri gördüğüm kadarıyla 1saatte bir çocuk idare edemiyor hemen migrei tutuyor bunalıyor ee sora nolcak ben az yatayım sen bak olucak işler başka işte arada ezilen be oluyorum napıcam ben yaa

eğer eşinin ailesiyle aynı evde yaşabiliyorsan (mecburiyette olsa) küçük bir bebekle çok daha kolay geçinebilirsin.
şu anda sinirlerin bozuk belki ama yapabileceğiniz tek ve tek şey o evden çıkmak.
başka türlü herşeyleri sana batacaktır

Valla annesi tabi bırakacak hakkı ama bir gerçek var ki kv de konu sahibine baktıracak.. :ssz:

Çocuk uyurken ağladı mı kv hemen yetişemeyeceğinden kalk kızım çocuk ağlıyor diyecek.. Kendisi sevecek oynayacak,mamasını sana hazırlatacak... sonuçta işin bir ucundan tutacaksın... Zor valla... Emrivaki olunca daha zor... :ssz: En güzeli hemen bir iş bulup kendine bakman.. Mümkünse ayrı eve çıkmanız.. :ssz:
benim derdimde bu zaten canım
kesinlikle bana baktıracaklar
ben ayrı eve çıkana kadar bebek hayallerimi ertelemeyi düşünürken üstüne bide görümcemin çocuna bakıcam
ya illaki bana değiyor işte ucu
kocam bi anlasa beni şu sıkıntılarımı neler hissettiğimi bi bilse ama anlamıyor bunun tek çaresi ayrı ev ama şuanda imkansızlaştırdı kendisi sabret dior başka bişe demiyor
allahım sesimi kime duyursam ailemde anlamıyor en iyi bu diyardan çekip gitmek:14:

o zaman eşini ikna edip çalışmaya başlayacaksın ve ayrı eve çıkacaksın.başka yolu yok.

yoksa ne görümcene ne de k.validene bu konuda söz söyleme durumun olamaz.çünkü görümcen çocuğunu annesinin evine bırakmak istiyor senin evinde değil.

ayrı eve çıkmak ve çalışmaktan başka çaren yok:50:.eşin ayrı evi niye istemiyor.neyi bekliyorsunuz:44:
eğer hemen evini ayıramıyorsan da bir an önce işe girmeye bak canım yoksa dediğin gibi o çocuğa kaynanandan çok sen bakacaksın.aynı evin içinde olunca bana ne diyemezsin seni anlıyorum
Allah yardımcın olsun:31:

benim derdimde bu zaten canım
kesinlikle bana baktıracaklar
ben ayrı eve çıkana kadar bebek hayallerimi ertelemeyi düşünürken üstüne bide görümcemin çocuna bakıcam
ya illaki bana değiyor işte ucu
kocam bi anlasa beni şu sıkıntılarımı neler hissettiğimi bi bilse ama anlamıyor bunun tek çaresi ayrı ev ama şuanda imkansızlaştırdı kendisi sabret dior başka bişe demiyor
allahım sesimi kime duyursam ailemde anlamıyor en iyi bu diyardan çekip gitmek:14:

Canım, ev konusunda cevap veriyorsun da iş bulma konusuna hiç girmiyorsun... Çalışmak istemiyorum diyorsan o zaman otur evde kv yardım et,hem kendin doğurmadan önce tecrübe olur.. Çocuğa tahammül etmeyi,nasıl davranacağını öğrenmiş olursun..

Yada sen de doğur...Herkes kendi çocuğuna bakar işte... :ssz:

Canım, ev konusunda cevap veriyorsun da iş bulma konusuna hiç girmiyorsun... Çalışmak istemiyorum diyorsan o zaman otur evde kv yardım et,hem kendin doğurmadan önce tecrübe olur.. Çocuğa tahammül etmeyi,nasıl davranacağını öğrenmiş olursun..

Yada sen de doğur...Herkes kendi çocuğuna bakar işte... :ssz:

iş konusu
canım çok istiyorum okadar çok istiyoru ki anlatamam
ama benim eşim önüme duruyor tamam çalış dedi ama hala bana iş bulcak sözde buluyorum biyerler beğenmior olmaz diyor kaç kere kavga ettik bende yoruldum artık bekliorum bakalım güvenli iş bakıyor bana sözde..benide yollamıyor tek başıma iş aramaya
bilmiorum napıcamı

ayrı eve çıkmak ve çalışmaktan başka çaren yok:50:.eşin ayrı evi niye istemiyor.neyi bekliyorsunuz:44:
eğer hemen evini ayıramıyorsan da bir an önce işe girmeye bak canım yoksa dediğin gibi o çocuğa kaynanandan çok sen bakacaksın.aynı evin içinde olunca bana ne diyemezsin seni anlıyorum
Allah yardımcın olsun:31:

canım ayrı eve çıkmam konusunda konum bile var sebelerinin her ayrıntısı orda yazıyor
ben baştan kabul ettim cahillikle şimdide ona sığınıp çıkmıor maddi yönden de biraz sorun var tabi bekle para biriktircm dior kiraya da asla çıkmam diyor

Back
X