- 22 Mayıs 2013
- 2.642
- 605
- 113
- Konu Sahibi nursehulya
Selam arkadaşlar,konuya nereden başlayacağımı bilmiyorum.en başından yazsam kelimeler yetmez.Başlıktanda anlaşılabileceği gibi bir görümcem var ve eşimgil 2 kardeşler.Evleneli 2 yıl olacak eylülde ama nişanlandığım günden beri çekiyorum.Nişanı bile bozmuştum onun yüzünden şimdi neden geri aldımki diyorum ama geçti.En son olay dün akşam oldu ailemden uzakta yaşıyorum halamgiller ailemin yanına geldi yurt dışından beni yanlarına çağırdılar 8 aylık bebeğim var onu görmek istiyorlar maddi açıdanda sorun etme biz gelemiyoruz dediler çünkü bizim kaldığımız ev misafir ağırlamaya müsait değil.Neyse dün akşam eşim kendi ailesiyle faceden görüntülü görüşüyorlar bütün sülale bir aradalar konuşuyorlar eşim dediki ben çocukları göndermek istiyorum böyle böyle bir durum var dedi görmek istiyorlar dedi.Zaten gidersem eşimin ailesinini yanınada gideceğim.Görümcem mevzuyu duyar duymaz atladı hemen görmek isteyen oraya gelsin,gelip ordan alsınlar,yol parasını göndersinler diyo.Yani ben gitmek istesem görümcemden izin alacakmışım gibi bir durum oluştu ki her zaman bu hakkı bulur kendinde ne yapacağımızı nereye gideceğimize o karar verecek sanki.Eşim faceyi kapattı eşime patladım bende sen benim neyimsin dedim benim kocam bacınmı dedeim.Bana ne karışır dedim.Eşimde ben onun lafına aldırmıyorum dedi.Bende dedimki ben aldırıyorum o kadar kişinin içinde bana saydığı lafları duymadınmı dedim.Eşim evin tek oğlu o yüzden herkes kendinde karışma hakkı buluyor bize.Sonrada eşime dedimki sorun evin bir oğluyla evlenmekdeyse pişmanım dedim.Çünkü bu küçük durum aramızda daha büyük problemlerde oldu benim sonuna kadar haklı olduğum konularda bile eşim beni haksız buldu.Hep annesi kardeşi haklı oldu ben haksız artık bıçak kemiğe dayandı eşimle konuşmuyoruz.Bu görümcem dediğim insan bana sormadan odama girer dolabımı karıştırır makyaj malzemelerimi takılarımı izin almadan kullanır.Tabi bana olan davranışlarından hiç bahsetmeyim dedimya çok uzun.Biraz devrik yamış olabilirm cümleleri çünkü çok sinirliyim.Şimdi ben nasıl davranmalıyım fikirlerinizi bekliyorum...
Son düzenleme: