Güzelim,sen baştan yüz vermişsin.Sessiz kalmışsın,o da tepene çıkmış.Şimdi baş edemiyorsun ve kocana patlıyorsun.Erkekler bizler gibi bakmaz olaya.Onun kardeşi.Çok dikkate almıyordur,önemsemiyordur.Sen kendin cevap vermen gerektiği yerde eşin cevap versin bağırsın istiyorsun.Görümcen anlattığın kadarıyla,kendini çok fazla geliştirmemiş,patavatsız bir kız.Zaten size uzak oturuyorlar sanırım.Önemli olan senin eşinle problemin var mı?Sen eşim beni savunmaz diyorsun.Sen kendini karışılan,herşeye sessiz kalan susan durumuna getirme,kendini kendin savun.Sen eşinle aranı hoş tutmaya bak.Dönüp neden laf söylemedin diye eşine bağıracak yere,biraz üzgün dur,kardeşinin herkesin içinde böyle davranması beni çok mahcup etti çok üzüldüm de.Bir kaç böyle davranışında yine aynı hareketi yap.Mesela ben olsam,kız karıştığı zaman,biz abinle kendimiz karar verebiliriz de geç.Aynı ortamda olduğunuz zamanda laf arasında ben kimsenin eşyalarını karıştırmam,kimse de benimkini karıştırsın istemem de.Makyaj malzemelerini atmak yerine,ben başkasının kullandığını kullanamıyorum alerji yapıyor bunları sen kullandın senin olsun de ona ver.